Teknik heyet ve futbolcular Sevilla maçına hazırlanırken, taraftar cephesinde de benzer bir çalışma var. Günler öncesinden bir araya gelen 1907Ünifeb ve Grup CK üyeleri, geceler boyu çalışıp, müthiş bir pankart hazırladı. Bu pankartın özelliği Telsim tribününün alt ve üst bölümlerini tamamen kaplayacak olması. Şimdiye dek Türkiye’de böyle bir pankart yapılmadığını belirten taraftarlar, ressam Mehmet Duru’nun çizimlerinin görsel bir şov olacağı iddiasında. Bir haftadır süren çalışmalarda 100 taraftar görev alırken, kilolarca boya tüketildi.



Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında yarın sahasında İspanya'nın Sevilla takımını konuk edecek Fenerbahçe'de hazırklıklar sürerken, taraftarların, yarınki mücadelede statta coşkulu bir atmosfer oluşturması bekleniyor.

Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kapalı gişe oynayacağı önemli mücadelede, 4 Martta deplasmandaki rövanş maçını da göz önüne alarak, galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor.

Fenerbahçe'nin, güçlü İspanyol rakibi karşısında elde edeceği galibiyet, rövanş için önemli bir avantaj sağlamanın yanı sıra sarı-lacivertli ekibin Avrupa kupalarında bir İspanyol takıma karşı alacağı ilk galibiyet olacak.