Sayfa 11 / 17 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 500 sonuç

Konu: UEFA Şampiyonlar Ligi 2007-2008

Del Piero_10 Misafir

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum.inter'in sahaya giren doktoru da güney amerikalı.Bunun sonuna koyacak smiley bulamadım.

İtalya'nın yüz karası İnter ... Tebrikler Gerrard ve ekibi özellikle Babel Henry-Kanoute karışımı inanılmaz bir oyuncu ayrıca Olympiakos iyi bir sonuç aldı tebrikler...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

los galacticos 2-1 yenildi romaya.raul-pizarro,mancini

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Schake 04 1-0 Porto Gol=Kuranyi

Liverpool 2-0 İnter Goller=Kuyt,Gerrard

Roma 2-1 Real Madrid Goller=David Pizarro,Mancini,Raul

Olympiakos 0-0 Chelsea

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ibrahimoviç in dantel örgüsü gibi her 2 maçta bir attığı penaltı golü seriside bozulda yaff.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Şampiyonlar Ligi'nde sonuçlar

Şampiyonlar Ligi 2. Tur İlk Maçları, Salı gecesi yapılan 4 karşılaşma ile başladı.
    Schalke 04, sahasında konuk ettiği FC Porto'yu 1-0 mağlup ederken, Liverpool Anfield'ta Inter'i, son 5 dakikada bulduğu 2 golle 2-0 mağlup etti. Serie A temsilcisi, Materazzi'nin 30. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalmasnın ardından, mücadeleyi 1 kişi eksik tamamladı.
    Bir diğer Premier Lig temsilcisi Chelsea FC ise, Olympiacos deplasmanından golsüz beraberlikle ayrıldı.
    Salı gecesi mücadele eden İtalyan takımlarından AS Roma ise sahasında Real Madrid'i ağırlarken, mücadeleden 2-1'lik galibiyet ile ayrıldı.
    Alınan sonuçlar:
    Schalke 04 - FC Porto 1-0
    AS Roma - Real Madrid 2-1
    Olympiacos CFP - Chelsea FC 0-0
    Liverpool FC - Inter 2-0 Çarşamba gecesinin programı:
    Fenerbahçe - Sevilla
    Celtic - FC Barcelona
    Lyon - Manchester United
    Arsenal - AC Milan

İnter'de Maicon'dan başka iyi oynayan yoktu rezil adamlar yahu...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    ibrahimoviç in dantel örgüsü gibi her 2 maçta bir attığı penaltı golü seriside bozulda yaff.
    Bir dahaki maça 2 penaltı birden atar sorun kalmaz.

Kelimenin tam anlamıyla ezdi Liverpool ligde kötü olsalarda Şampiyonlar Liginde AC Milan ve L'Pool çok çok farklı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Çelsi maçı sürpriz olmuş ama 2.maçı kazanıp turu geçerler.Roma-Real rövanş maçı çok çekişmeli olur.Şalke-Porto maçıda karambolde ama Şalke 1-0 ın avantajıyla 1 adım önde.Liverpool ise büyük avantaj elde etti.Turun kapısını yarıladılar..

Birde yazılan şu mesajları gördükten sonra İnter'e karşı bir sempati duyuyorum nedense.Hemde Milan'lı olmama rağmen..
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Çelsi maçı sürpriz olmuş ama 2.maçı kazanıp turu geçerler.Roma-Real rövanş maçı çok çekişmeli olur.Şalke-Porto maçıda karambolde ama Şalke 1-0 ın avantajıyla 1 adım önde.Liverpool ise büyük avantaj elde etti.Turun kapısını yarıladılar..

Birde yazılan şu mesajları gördükten sonra İnter'e karşı bir sempati duyuyorum nedense.Hemde Milan'lı olmama rağmen..
    İnter İtalya takımı olsaydı bende duyardım Forza Milan..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Roberto Baggio View Post
    acı diye bir ülke var mı.inter anca oranın takımı olur acıların takımı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Liverpool'un bu kadar zorlanacağını beklemiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Zorlanmadı ki...Hep atak olan taraftı.Tek eksik goldü..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Peki aynı tutumu kadrosunda çok az İngiliz bulunduran Arsenal'e karşıda takınıyormusun?
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Ne kırmızı kartı?Bi dakka noluyoz ya ben kendi ülkemde bunları her maç yapıyorum!?!

Peki aynı tutumu kadrosunda çok az İngiliz bulunduran Arsenal'e karşıda takınıyormusun?
    Kesinlikle emin olabilirsin....

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Ne kırmızı kartı?Bi dakka noluyoz ya ben kendi ülkemde bunları her maç yapıyorum!?!

Hahahahahaha. Özgür Müthişsin yahu.

Orası TIM Özgür açılımını sen herkesten daha iyi biliyorsun

R.Madrid İspanya'da turu gecer.
    Schalke Portekizde yenilir yenilmez bilemem ama turu gecer.
    L'Pool turu gecer.
    Chelsea turu geçer.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kesinlikle emin olabilirsin....
    Peki İnter'de İtalyan sayısının az olması veya Arsenal'de İngiliz sayısının az olması neden seni bu kadar fanatikleştirebiliyor onu açıklayabilirmisin? Acayip merak ettim.
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Arsenal ile İnter arasında şöyle bir fark var.Yetenek avcısı Wenger'in İngiliz oyuncu oynatmamasının nedeni ülkede futbolcu yetişmemesi.Ancak İnter kasti olarak takımını İtalyan oyunculardan arındırıyor.

Del Piero_10 Misafir

Default Heyecan kasırgası Roma’nın: 2-1

Son birkaç haftaya kadar Avrupa’nın en formda takımlarından olan Roma ve Real Madrid’i karşı karşıya getiren karşılaşma, futbolseverlerin tam beklediği gibi heyecan kasırgası şeklinde geçti.

Maçın hemen 8. dakikada Raul, attığı golle takımını bu zorlu deplasmanda 1 – 0 öne geçirdi. Bu golden sonra beraberlik için yoğun baskı kuran Roma, 24. dakikada Pizzaro’nun attığı golle skoru eşitledi. Beraberliğin ardından da oyundaki üstünlüğünü koruyan ev sahibi takım rakibine göre daha etkili bir oyun oynasa da ilk yarıda kendisine üstünlüğü getirecek golü bulamadı.

İkinci yarının hemen başında yine bir gol vardı, ancak bu kez golü atan Roma oldu. Sarı kırmızılılar, etkili oyunlarının karşılığını yakaladıkları bir kontra atakla aldılar. Mancini, Casillas’ı da çalımlayarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturunca ev sahibi takım 2 – 1 üstünlüğü yakaladı.

Bu golün ardından oyundaki roller değişti. Bu kez oynayan taraf Real Madrid, oynatmamaya çalışan tarafsa Roma oldu. İspanyollar kendilerini ikinci maça daha rahat çıkaracak beraberlik golü için Roma kalesine yüklenseler de ya Doni’ye ya da rakip savunmaya takıldılar.

Maçın bitiş düdüğüyle beraber Roma sahadan 2 – 1 galip ayrıldı. Bu sonuca rağmen, özellikle son 20 dakikadaki oyun ve ikinci maçta sahip olacağı seyirci avantajıyla Real’in rakibine oranla tura daha yakın olduğu söylenebilir.

Liverpool duvarı yıktı: 2- 0

Maça hızlı başlayan ev sahibi Liverpool oldu ve 15.dakikaya kadar baskı yaparak topa daha çok sahip oldular. Ev sahibi o kadar hırslıydı ki İnter 17.dakikaya kadar yarı sahayı bile geçemedi.

Liverpool ilk ciddi atağını 5.dakikada geliştirdi ancak Fabio Aurelio’nun kullandığı serbest vuruşu az farkla auta gitti.

Kanatları kullanarak İnter’in defans dengesini bozmaya çalışan Liverpool, çok şut atmasına ve topla daha çok oynamasına rağmen tehlikeli bir gol pozisyonu yakalayamadı.

İnter ise ilk önemli atağını 17.dakikada geliştirdi, 20.dakikadan itibaren de oyunu dengelemeye başladı. Yavaş yavaş Liverpool kalesine gelmeye başlayan İnter’de Materazzi’nin gördüğü kırmızı kart tüm planları alt üst etti.

30.dakikada Torres’i arkadan çeken Matrix, ikinci sarı kartını alıp oyun dışı kaldı.

Kalan dakikalarda İnter iyice defansa gömülürken Liverpool rakip sahaya yığıldı ancak yine etkili olamadılar. 44.dakikada Gerrard’ın nefis ortasına Kuyt yerine Maicon son anda müdahale edince ilk yarı da golsüz sonuçlandı.

İkinci yarıda ilk atak İnterli Cambiasso’dan geldi ancak futbolcunun şutu etkili değildi. Bu pozisyonun hemen sonrasında Liverpool yine topun hakimi oldu ve arka arkaya çok önemli pozisyonlar yakaladı. Torres’in müthiş oyunu İnter savunmasının sürekli hata yapmasına sebep oldu.

Liverpool’un orta sahadaki etkinliğine biraz dur demek isteyen Mancini, 55.dakikada Cruz’u oyundan aldı ve tecrübeli futbolcu Vieira’yı oyuna aldı.

Bu hamlenin iki dakika sonrasında Liverpool o ana kadar maçın en önemli gol pozisyonunu yakaladı. Orta sahadan kaptırılan topu bir anda önünde bulan Torres, kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak Cesar parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi. 59.dakikada Liverpool yine bir fırsat yakaladı ancak Hyppia’nın kafa vuruşunda top farklı şekilde üstten auta çıktı.

60.dakikada Liverpool’un Gerrard’la geliştirdiği atakta Vieira ceza sahasında topa elle müdahale etti ancak hakem penaltıya hükmetmedi. Bu pozisyon uzun süre tartışmalara neden oldu.

10 kişi kalan rakibi karşısında üstün oynayan Liverpool, Crouch ve Pennant’ı da oyuna alarak tüm kozlarını kullandı. Bu değişiklikler pozisyon getirse de top bir türlü ağlarla buluşmadı.

Bu sezon sakatlıklardan çok çeken İnter, Cordoba’nın 74.dakikda sakatlanmasıyla bir şok daha yaşadı. Sedyeyle maçı terk eden defans oyuncusunun yerine Burdisso oyuna dahil oldu.

Maçın mutlak hakimi olan Liverpool, aradığı golü 85.dakikada buldu. Maçın başından beri kanatları etkili kullanan Liverpool’da sağ kanattan ceza sahasına gelen ortada topu iyi kontrol edip bekletmeden vuruşunu yapan Kuyt, takımını 1-0 öne geçirdi.

Son dakikalarda attığı golle iyice morallenen Liverpool, farkı ikiye çıkaran golü 90.dakikada Gerrard’ın ayağından buldu. Ceza sahası dışından çok sert vuran kaptan, İnter’i bitiren golü kaydetti.

Kalan dakikalarda top çeviren Liverpool, güçlü rakibini yenerek hem ikinci maç için avantaj sağladı, hem de devler liginde ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Yunanistan'da gol sesi yok: 0-0

Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında, Olimpiyakos ve Chelsea golsüz berabere kaldı. Olimpiyakos İngiliz rakibine göre daha hareketli ve istekli görünürken, ikinci yarı oyuna giren Anelka da sonucu değiştiremedi.

Maçın ilk yarısında sahanın tartışmasız hâkimi Olimpiyakos'tu. Orta sahayı çok iyi kontrol eden, defansta rakibinin Drogba ve Ballack gibi yıldızlarına karşı önlem almayı başaran Yunan ekibi, özellikle Kovacevic ve Stoltidis'le etkili olmaya çalıştı.

23. dakikada kullandıkları serbest vuruşta, Kovacevic'in kaleciyle karşı karşıya kalması an meselesiydi, ancak son anda kaleci Petr Cech topa sahip oldu.

29. dakikaya geldiğimizde Olimpiyakos bu sefer de Stoltidis'le etkili geldi. Kornerden gelen topta bu oyuncu iyi yükseldi, ancak kafa vuruşu az farkla auta çıktı.

Orta sahada etkili bir oyun ortaya koyan Djordevic'in 37. dakikadaki ortasında ise, Chelsea defansı başarılıydı.

İlk yarı, her ne kadar Olimpiyakos'un etkili oyunuyla geçildiyse de, iki takım da tehlikeli ataklar geliştiremedi. Böylece devre arasına 0-0'lık sonuçla girildi.

İkinci yarıda ise Chelsea'nin ilk dakikalarda biraz da olsa hareketlendiğini söyleyebiliriz. 47. dakikada Malouda'nın vuruşunda top üstten auta gitti.

Sonraki dakikalarda Olimpiyakos oyunda dengeyi kurmayı başardı. 56. dakikada Djordevic'in şutunda top Cech'in ellerinde kaldı. 1 dakika sonrasında ise Galetti ceza sahasına girerken düşürüldüğü pozisyonda penaltı bekledi, ancak hakem devam dedi.

Maçta bu dakikadan sonra pek de tehlikeli atak olmazken, 74. dakikada Avram Grant Anelka ve Kalou'yu oyuna aldı. İsrailli teknik adam, Anelka ve Drogba'yı birlikte oynatarak hiç şüphesiz deplasmandan golle dönmek istiyordu. Ancak iki futbolcu da skoru değiştirecek nitelikte atak geliştiremedi.

Olimpiyakos - Chelsea eşleşmesinin galibini İngiltere'de oynanacak maç belirleyecek.

Exclamation

Peki İnter'de İtalyan sayısının az olması veya Arsenal'de İngiliz sayısının az olması neden seni bu kadar fanatikleştirebiliyor onu açıklayabilirmisin? Acayip merak ettim.
    Bunun tam sebebi Arsenal'in bileğinin hakkı ile kazanması ve kimseden kıyak görmüyor Uğur Meleke bir röportajda temiz insanların olduğu hakem ile ve başka şeylerle uğraşılmayan bir yer demişti takım için ama Inter öyle değil bugünki maçta bille topları sürekli elle kestiler 24'de Serie-A maçları var Inter in her maçında penaltı veriliyor diğer takımların hakları çok açık alınıyor bu sebeplerden ötürü İnter'e geniş bir toplum antipati taşıyor...

Aslına bakarsan İnter İtalya'nın tek istisnası İtalyanlar genelde takımlarından en az 6-7 İtalyan oynatıyorlar kadrolarında İngiltere'de nerdeyse 2-3 İngiliz yer buluyor ben ingiltere ligini farklı tutuyorum diğer liglerden orası İngiliz ligi değil artık İnternational Lig falan desinler sonuçta İnter ingilizleştirildi bu yüzden Arsenal'i ayrı tutuyorum ayrıca fanatikleşmiyorum yahu

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Arsenal ve Inter'i karşılaştırmak bile çok yanlış. Birisi temiz futbol oynuyor, diğerinin ne yaptığı belli değil..

Tebrikler Liverpool..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Inter Italyada mafya olmus artik.

Arsenal'de Arsene Wenger yetenekleri topluyor, gelistiriyor ve oynatiyor. Ve ayrica Ingiliz futbolculari bence cok iyi degil, zaten iyi olanlarda büyük takimlarda.

Inter ise parayi basiyor istedigini aliyor, yabancilarla dolu.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Liverpool Inter'i İtalya'dada yener ve turu geçer.

Schalke Porto'yu eler.

Real Madrid, Roma'yı eler.

Chelsea, Olimpiakos'u eler.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post

Torres'i çekiyo Torres koşuyo koşuyo kendini atıyo sonra adam kırmızı yiyo.Liverpool büyük şanslada olsa bu turu geçicektir.İnş.bir dahaki turda elenirde güzel bir final veya yarı final maçları izleriz.

İtalya'da yabancı sınırlandırılması var mı ? Yok.Parayı basar istediğini alır oynatır ligde fark atar herkese sonra millet başlar onu bunu demeye.

Bu gece Arsenal-Milan maçı CNNTürk'te...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Inter Cordoba sakatlanana kadar çok iyi savundu Cordoba'nın sakatlanması ve Crouch'un oyuna girmesi dengeleri değiştirdi. Liverpool İtalya'da 1 gol attığı takdirde Inter'in 4 gol atması lazım. Büyük ihtimal Liverpool çeyrek finalde.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 11 / 17 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri