1 ile 30 arası toplam 216 sonuç

Konu: Uefa Kupası 3. tur 2. Maç | Bayer Leverkusen - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Benim içimde öyle bir his var ki .. Aynı Burak abi gibi bu maçta garip şeyler olacak..

Ama bizim lehimize iyi şeyler olacak gibime geliyor...Farklı bir galibiyet olabilir yada 6 7 olacakkken az farkta olabilir de ben bütün bu yazılanlar sakatlara rağmen orada çok çok çok rahat turu geçeceğini düşünüyorum

Ama garip bişeyler olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Ama garip bişeyler olacak
    Şimdi böyle söyleyince ben biraz korktum. Fark yemeyelim.

Galatasaray sürekli kazandığı için bizde bir rahatlık var. Zaten bir takım kötü gidiyorsa hemen galibiyet serilerine başlamamız lazım diye açıklamalar yaptıklarını duymuşsunuzdur. Bir takım kazanmaya alıştımı onu devirmek zordur. Leverkusen'i ayrı tutarsak bu karşı takımlarda da baskı yaratıyor. Ne olsa ne yapıp edip kazanacaklar düşünceside oluşmuyor değildir. Fenerbahçe örneğinide verebiliriz. Biz nasıl olsa Galatasaray'ı yeneriz diyerek maçlara çıkıyorlar ve hep kazanmanın getirdiği bu durum galibiyet serileri olarak Fenerbahçe'ye geri dönüyor.

O açıdan Galatasaray takım olarak taraftar olarak kazanmaya alıştı. İlk maçıda işin içine katarsak Galatasaray turu ne yapıp edip geçecektir.

Mesaj Yetkileri