1 ile 30 arası toplam 500 sonuç

Konu: UEFA Şampiyonlar Ligi 2007-2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Ne kırmızı kartı?Bi dakka noluyoz ya ben kendi ülkemde bunları her maç yapıyorum!?!

Torres'i çekiyo Torres koşuyo koşuyo kendini atıyo sonra adam kırmızı yiyo.Liverpool büyük şanslada olsa bu turu geçicektir.İnş.bir dahaki turda elenirde güzel bir final veya yarı final maçları izleriz.

İtalya'da yabancı sınırlandırılması var mı ? Yok.Parayı basar istediğini alır oynatır ligde fark atar herkese sonra millet başlar onu bunu demeye.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Torres'i çekiyo Torres koşuyo koşuyo kendini atıyo

Evet Aygün. Torres'i alttan alttan çekiyo. Ondan sonra avantaj kaybolunca Torres kendini yere bırakıyor. Ama sende söylüyorsun işte. Çekiyorda çekiyor. Çekiyorda çekiyor. Torres dayanıklı oldu orada ama top kaybolunca yere atması yanlıştı. Eğer hala faul değil diyosan eğer Torres kendini Materazzi çekerken yere atsaydı emin ol kimse birşey diyemezdi. Materazzi alışmış İtalya'da sanırım. Hakemler sayesinde kazanmaya da tüm takım alışmış. İçlerinden en çok beğendiğim ve helal olsun dediğim Cordoba oldu. Gerçektende şu acıların takmında tek göze batan adam. İbrahimoviç ise tipik bi C.Ronaldo gibi. Küçük maçların adamı olmuş o da. Severdim onu ama onunda bu huyundan vazgeçmesi lazım.

Ve yine anladıkki Steven Gerrard bir efsane. Bu takımın herşeyi. Anfield'ın önüne heykelinin dikilmesi lazım artık.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ferguson ne kadar ot bir adam ya bir kuponumu yatırdı.neyseki öbür kupunumu nani sayesinde tevez'in attığı gol kurtardı.nani ve tevez yedek, galibiyet için gelmemiş manu.

Mesaj Yetkileri