1 ile 30 arası toplam 274 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Maç | Fenerbahçe - Sevilla

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Kadıköyden çıkış yok İddaa'da Sevilla'ya atardım. Çıkış var mı yok mu

Çıkış Yok olayına girmeyelim çok komik şeyler geliyo aklıma..

Fenerbahçe Avrupa'da nasıl oynuyo ? Bambaşka.Sevilla nasıl oynuyo ? Bambaşka.Son iki UEFA şampiyonu Sevilla bu maçı alıcaktır.En iyi ihtimal gollü beraberlik.Sevilla kendi sahasında süper oynuyor.Geçenlerde Barcelona'yla kendi sahasında 1-1 berabere kalmışlardı.Bu maçta Fenerbahçe varını yokunu ortaya koymalı fakat çok çok zorlanıcak.Fenerbahçe'nin En Önemli İsmi EDU DRACENA.Yaptığı hataları sayamıyorum.Grupta Fenerbahçe'nin yediği gollerin çoğunu Edu attı,attırdı.Bu maç %80 hata yapıcaktır.Rakip bu kez çok daha zor Edu herkesten çok zorlanıcaktır..Alex gününde olursa çok çok iyi oynarsa Sevilla zorlanabilir ve belkide Fenerbahçe kazanabilir ama imkansız gibi.Maça 2 saat kaldı.Bekleyelim,görelim..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Fenerbahçe Avrupa'da nasıl oynuyo ? Bambaşka.Sevilla nasıl oynuyo ? Bambaşka.Son iki UEFA şampiyonu Sevilla bu maçı alıcaktır.En iyi ihtimal gollü beraberlik.Sevilla kendi sahasında süper oynuyor.Geçenlerde Barcelona'yla kendi sahasında 1-1 berabere kalmışlardı.Bu maçta Fenerbahçe varını yokunu ortaya koymalı fakat çok çok zorlanıcak.Fenerbahçe'nin En Önemli İsmi EDU DRACENA.Yaptığı hataları sayamıyorum.Grupta Fenerbahçe'nin yediği gollerin çoğunu Edu attı,attırdı.Bu maç %80 hata yapıcaktır.Rakip bu kez çok daha zor Edu herkesten çok zorlanıcaktır..Alex gününde olursa çok çok iyi oynarsa Sevilla zorlanabilir ve belkide Fenerbahçe kazanabilir ama imkansız gibi.Maça 2 saat kaldı.Bekleyelim,görelim..
    aynen... Edu ve Alex bu macta kilit isimler. Alex istedigi gibi oynayabilirse macin kaderi degistirme yetenegi var.

Edu 'yu ben pek begenmiyorum, her zaman penalti yaptirabilir. "tackling" becerisi vasat oldugundan.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aşırı abartmışsın bence bu kadar katı düşünülecek bi maç değil..Herşeyin yanında tahrik olanlarda olabilir buradan.İmkansız ağır bir tabir.

İki takımda 11 Futbolcu ile oynayacak niye imkansız olsun?Chealse'yi evinde yenerken imkansız değil,ManU fark beklerken elemek imkansız değil ama niyeyse diğerlerini nispeten daha dişine göre bir takım diye mi imkansız?

Bu turu geçemeyebiliriz tabiki ama bu kadar da değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sevilla da çıkamadı Aygün.

Dani Alves futbolu bıraktıktan sonra tiyatrocu olsun, Jesus Navas övüldüğü kadar iyi tiyatrocuymuş pozisyonun tekrarını izlemeden önce direk sarı kart olarak düşündüğüm pozisyonda faul bile olmadığını gördük. ( Vederson- Navas ) Batman sahanın en çok koşan oyuncusuydu, Edu'yu artık adam adama markajla durdurmamız gerekir.

Yasalardan dolayı Sevilla'da göğüs reklamı yoktu. Ayrıca hakem Şampiyonlar Ligi'ne yakışmayacak kalitedeydi. Sevilla'lı oyuncuların baskısı altında ezildi resmen, kartları Dani Alves mi gösteriyordu hakem mi belli değildi.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 21.Şubat.2008 at 00:52
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Sevilla da çıkamadı Aygün.

Dani Alves futbolu bıraktıktan sonra tiyatrocu olsun, Jesus Navas övüldüğü kadar iyi tiyatrocuymuş pozisyonun tekrarını izlemeden önce direk sarı kart olarak düşündüğüm pozisyonda faul bile olmadığını gördük. ( Vederson- Navas ) Batman sahanın en çok koşan oyuncusuydu, Edu'yu artık adam adama markajla durdurmamız gerekir.
    Aygün çok abarttı biraz da fanatik davrandı.

Dani alves her pozisyonda hakikaten yerdeydi.

Edu için bişey söylemeye gerek yok.Kazandık daha dikkatli olursak geçeceğiz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Fenerbahcenin burada kazanabilecegini hep söledim zaten; nitekim de öle oldu. Ama baktıgımızda 3-2 ne kadar avantajlı skor ? Sevilla bastıgında gercekten pozisyon buldu. FB nin deplasmanda sakin oynaması lazım. ama bence sevilla bu skorla elenmesi zor. %55 sevilla gecer diyorum. tabi rövansta bi ölü topta fb golü bulursa cok farklı olur. bence oradaki mac da gollü gececek.
    Kesinlikle katılıyorum Sevilla bastı pozisyon çekildi gol yedi.Ama ben bişeye dikkat etmenizi istiyorum kondisyon olarak bazı oyuncuları iyi değil.Stoperlerinden birisi ağır kalıyor.

Sevilla bir adım önde ama , ama futbol bu istatistik ile olmuyor.
    Last edited by JunkChorn : 21.Şubat.2008 at 00:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

türk olduğumu maçta anladım.helela olsun fb.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

.Fenerbahçe'nin En Önemli İsmi EDU DRACENA.Yaptığı hataları sayamıyorum.Grupta Fenerbahçe'nin yediği gollerin çoğunu Edu attı,attırdı.Bu maç %80 hata yapıcaktır.Rakip bu kez çok daha zor Edu herkesten çok zorlanıcaktır....
    Seni Tebrik ederim

Gelelim maça;

Fenerbahce oyunun belli dakikalarında çok etkili oldu..Sevilla baya iyi paslar yaptı..son 20 dakika bu paslar'ı daha yapamadı..Fenerbahce seyircisi takımı biraz daha ateslese idi 4-2 falan olabilirdi..Nedense Takım gol atınca bagırıyorlar..Sevilla gol atıyor sesleri cıkmıyor..
    Ugur boral ve Selçuk iyi oynadı...Lugano'da baya hırsılı idi...Dani Alves baya oyunu sogutmaya calısdı..

Kazanmamız çok iyi..Yanlız 3-2'lik skor riskli..tebrikler fenerbahce..

Son olarakta; halit kıvanç maçı izlerken beni deli etti..Tamam fenerli ama bu kadar fanatik olunmaz yahu..Ayyy,uyyy,hiiii, demesi süperdi

Penaltı olayına gelelim;İkiside penaltı degil..ikiside carpma hatta son 2.top rakibin eline geliyor hem topu görmüyor hemde arkadası sasırtıyor..

Yanlız hakem bazı kartları çok yanlıs cıkardı..Dani alvesi hiç uyarmadı..

Şimdi Galatasaray maçı sonra 4 Mart'ı bekliyoruz
    Last edited by Emurafu : 21.Şubat.2008 at 13:46

Mesaj Yetkileri