-
Maç beklendiği gibi başladı. Fenerbahçe de pozisyon buluyor Sevilla'da.
Çok söze gerek yok diye düşünüyorum. Fenerbahçe ortaladığı her top gol pozisyonu oluyor. Bunu görmüşlerdir umarım.
Ancak 8 tane atıp 7 tane yerseniz belki grup maçları için 3 puanı alırsınız. Eleme sisteminde ise bu avantajsız bir skordur. Fenerbahçe çok pozisyon veriyor. Tamam Edu kendi kalesine attı ama o atmazsa inanın Sevilla yine golü bulurdu.
Son olarak Hakem doğru kararlar verirken saçmaladığı anlarda oluyor. Hatta Uğur'a kartı oyuncular göstertti.
Yalnız şunuda söylemek istiyorum. Fenerbahçe buraya kadar gelmiş. Yenilir veya yener. Şunu anlamıyorum. Maçı anlatan ve yorumlayan 3 kişi ne yapmaya çalışıyor. Daha maçın başı bu adam şöyle bu adam böyle normal bir faul yapılıyor. Allahım o nasıl darbe demeler, penaltı olmayan toplara penaltı top çizgiyi geçmemiş geçti vs. Yani yenilgiye niye kılıf arıyorlar ki daha ne olacağı belli değil. Yenilince de yapılan hatalar görülmeyecek ve vallahi hakem bizi yaktı diyecekler. Deplasmandaki maçtada aynı hatalar tekrarlanacak. Hatta forumda bile 2 penaltımız verilmedi diyen var. Gerisini siz düşünün.
Mesaj Yetkileri