Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 274 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Maç | Fenerbahçe - Sevilla

fener in tur icin 3-1 yenmesi lazim ve fener neler kaciriyor inanilmaz yani inanilmaz

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ahh Allahım...Çok iyi geldik olmadı...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

uğur borala helal olsun yaptıgı her orta tehlikeli oldu , fenerbahçe sağ kanatıda kullanabilsem gol bulur ama deivd çok etkisiz

Nesil
    2006

Edu ve Hakem diyorum, başka bişey demiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu maçı kazanıcaz bundan kesinlikle eminim önemli olan 2.golü yememek

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hayatım boyunca bu kadar dik bir hakem görmedim çok hatalı kararlarının yanında vucüt dili aşırı tahrik ediyor iki tarafıda lütfen biraz dikkatli bakın hakeme.Çok sert bir vucüt dili var.

Adriano iki kere biçti elini cebine götürmeyi bırakın uyarmadı bile..
    İKi tane el pozisyonu var biri değilsede ikincisi penaltıydı..

Şans..

Helal olsun bu takıma.Bu mücadele,bu oyun 2.yarıda da devam etsin biz gol buluruz.

Ahh ah neler kaçırdık.Batman yine işbaşındaydı Uğur Boral,Gökhan Gönül çok iyi durumda.

Ah Edu ah.Şu an o golü yemeseydik daha farklı olacaktı herşey.
    Hakem Florian Meyer ciddi ciddi 2 penaltımızı yedi.

Çok iyi oynuyoruz şu anda.Yalnız 2.yarı daha dikkatli olmamız lazım.Kontrollü oynayıp,kontrollü atak yapmamız lazım.Yapacağımız en ufak hatayı affetmezler.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Hiç olmazsa 2-1 olarak kazanalım yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Birisi çıkıp Edu'ya hangi kalenin bizim hangi kalenin rakibin olduğunu anlatsın.

İlk 5 dakika adeta Sevilla fırtınası esti daha sonra Fenerbahçe ortaya çıktı ve Batman yine sahnedeydi. Tabi Edu'nun misillemesi gecikmedi.

Özellikle dikkatimi çeken nokta herkes penaltı diye itiraz ederken işini yapan tek adam Carlos'tu ve 3'e 1 yakalanmamıza rağmen gol yemedik. Taraftar maça müthiş başladı fakat Edu'nun golü büyük şok oldu. Aurelio ve Alex'in kaçırdıkları cabası. Bu maçın böyle biteceğini düşünmüyorum. Ya yeriz ya da atarız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

abi yemin ederim dün idda oynuodu arkdaşlar ilk gölü kim atar die dedim edu kendi kalesine,bugün dersanede dedim ilk göl edu kendi kalesine sonunda attı....bu adamla nere kadar yaa

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

2-1 yetmez benim tek istediğim gol yememekti yemedik zaten kendimiz attık

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maç beklendiği gibi başladı. Fenerbahçe de pozisyon buluyor Sevilla'da.

Çok söze gerek yok diye düşünüyorum. Fenerbahçe ortaladığı her top gol pozisyonu oluyor. Bunu görmüşlerdir umarım.

Ancak 8 tane atıp 7 tane yerseniz belki grup maçları için 3 puanı alırsınız. Eleme sisteminde ise bu avantajsız bir skordur. Fenerbahçe çok pozisyon veriyor. Tamam Edu kendi kalesine attı ama o atmazsa inanın Sevilla yine golü bulurdu.

Son olarak Hakem doğru kararlar verirken saçmaladığı anlarda oluyor. Hatta Uğur'a kartı oyuncular göstertti.

Yalnız şunuda söylemek istiyorum. Fenerbahçe buraya kadar gelmiş. Yenilir veya yener. Şunu anlamıyorum. Maçı anlatan ve yorumlayan 3 kişi ne yapmaya çalışıyor. Daha maçın başı bu adam şöyle bu adam böyle normal bir faul yapılıyor. Allahım o nasıl darbe demeler, penaltı olmayan toplara penaltı top çizgiyi geçmemiş geçti vs. Yani yenilgiye niye kılıf arıyorlar ki daha ne olacağı belli değil. Yenilince de yapılan hatalar görülmeyecek ve vallahi hakem bizi yaktı diyecekler. Deplasmandaki maçtada aynı hatalar tekrarlanacak. Hatta forumda bile 2 penaltımız verilmedi diyen var. Gerisini siz düşünün.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by aykut_gencfb View Post
    abi yemin ederim dün idda oynuodu arkdaşlar ilk gölü kim atar die dedim edu kendi kalesine,bugün dersanede dedim ilk göl edu kendi kalesine sonunda attı....bu adamla nere kadar yaa
    İlk golü kezman attı??

Abartma ne kadar üzüldüğünü görmedin mi iyi ki senin gibi düşünenler tribünde değil.Yoksa ıslaklayarak daha da kötü yaparlar adamı..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ah Edu ahhhh, cok guzel bi avantaji kaybetti Fener. Gol yemicektiler, simdi mac en az 3-1 bitmesi lazim

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Herşey mükemmel giderken tek bir EDU hatası..
    eduafobia başladı bizde.. yazıklar olsun yahu bu ne git rize maçında yap hata fenerbahçenin en önemli maçlarından birinde yapma!
    Yazıklar olsun..
    Hakem zaten ayrı bir berbat.. Kaçan goller desen %100 2 gol yani sadece kaleci ve bizim adam.. off allahım stresten ölmezsem iyidir.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Maç beklendiği gibi başladı. Fenerbahçe de pozisyon buluyor Sevilla'da.

Çok söze gerek yok diye düşünüyorum. Fenerbahçe ortaladığı her top gol pozisyonu oluyor. Bunu görmüşlerdir umarım.

Ancak 8 tane atıp 7 tane yerseniz belki grup maçları için 3 puanı alırsınız. Eleme sisteminde ise bu avantajsız bir skordur. Fenerbahçe çok pozisyon veriyor. Tamam Edu kendi kalesine attı ama o atmazsa inanın Sevilla yine golü bulurdu.

Son olarak Hakem doğru kararlar verirken saçmaladığı anlarda oluyor. Hatta Uğur'a kartı oyuncular göstertti.

Yalnız şunuda söylemek istiyorum. Fenerbahçe buraya kadar gelmiş. Yenilir veya yener. Şunu anlamıyorum. Maçı anlatan ve yorumlayan 3 kişi ne yapmaya çalışıyor. Daha maçın başı bu adam şöyle bu adam böyle normal bir faul yapılıyor. Allahım o nasıl darbe demeler, penaltı olmayan toplara penaltı top çizgiyi geçmemiş geçti vs. Yani yenilgiye niye kılıf arıyorlar ki daha ne olacağı belli değil. Yenilince de yapılan hatalar görülmeyecek ve vallahi hakem bizi yaktı diyecekler. Deplasmandaki maçtada aynı hatalar tekrarlanacak. Hatta forumda bile 2 penaltımız verilmedi diyen var. Gerisini siz düşünün.
    ben dedim iki tane el pozisyonu var diye ilkinde el kapalıydı ama ikincisinde top çarpıp önüne düştü hakemin tam önünde.
    Eğer değil diyorsan buna penaltı Burak abi valla helal olsun derim

edu alışkanlık haline gtrdii

capeli oyuna alirsa kotu alir insallah almaz

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    İlk golü kezman attı??

Abartma ne kadar üzüldüğünü görmedin mi iyi ki senin gibi düşünenler tribünde değil.Yoksa ıslaklayarak daha da kötü yaparlar adamı..
    abi ilk gölü kezman attı ama edu kendi kalesine attı sonuçta......biz fenerbahçeliyiz tribünde ne yapmasını biliriz.....ayıp etmişin ama ya.....

ama edununki 1değil 2 değil şanşa bak abi

İkinci yarıda Sevilla gol atar,defansta çok boşluklar var.Tabi bu Fenerbahçe için de geçerli,çok pozisyon buluyor fb.İkinci yarıda goller bizi bekliyor.

inş fenerbahca kazanır ama sevilla bir gol daha atrsa tur yatar gibime geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fener bu maci alsin tur onlarin sayilir

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Helal Olsun Lugano..
    Haydi Fenerbahçé!!!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

LUGANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

oh be yuzum gulmeye basladi

gollllllllllll be helal olsunnn

ua arkanızda

Çok yazık oldu Escude 2-2..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

2-2 fener beni oldurcek bu gidisle

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

escude attı :/ 2-2 kötü oldu. 3-2 de alsa fener iş zor. Tam ritim bulmuşken bu olmamalı. ayrıca carlos dvm edemiyor. vederson girdi.

@yaungpunker
    ua deil uA

Quote Originally Posted by SaRPeR1903 View Post
    İkinci yarıda Sevilla gol atar,defansta çok boşluklar var.Tabi bu Fenerbahçe için de geçerli,çok pozisyon buluyor fb.İkinci yarıda goller bizi bekliyor.
    Dediğimden devam..

Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri