1 ile 30 arası toplam 274 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Maç | Fenerbahçe - Sevilla

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Sevilla da çıkamadı Aygün.

Dani Alves futbolu bıraktıktan sonra tiyatrocu olsun, Jesus Navas övüldüğü kadar iyi tiyatrocuymuş pozisyonun tekrarını izlemeden önce direk sarı kart olarak düşündüğüm pozisyonda faul bile olmadığını gördük. ( Vederson- Navas ) Batman sahanın en çok koşan oyuncusuydu, Edu'yu artık adam adama markajla durdurmamız gerekir.
    Aygün çok abarttı biraz da fanatik davrandı.

Dani alves her pozisyonda hakikaten yerdeydi.

Edu için bişey söylemeye gerek yok.Kazandık daha dikkatli olursak geçeceğiz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Fenerbahcenin burada kazanabilecegini hep söledim zaten; nitekim de öle oldu. Ama baktıgımızda 3-2 ne kadar avantajlı skor ? Sevilla bastıgında gercekten pozisyon buldu. FB nin deplasmanda sakin oynaması lazım. ama bence sevilla bu skorla elenmesi zor. %55 sevilla gecer diyorum. tabi rövansta bi ölü topta fb golü bulursa cok farklı olur. bence oradaki mac da gollü gececek.
    Kesinlikle katılıyorum Sevilla bastı pozisyon çekildi gol yedi.Ama ben bişeye dikkat etmenizi istiyorum kondisyon olarak bazı oyuncuları iyi değil.Stoperlerinden birisi ağır kalıyor.

Sevilla bir adım önde ama , ama futbol bu istatistik ile olmuyor.
    Last edited by JunkChorn : 21.Şubat.2008 at 00:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri