Topal ve Serkan'ın yerine Lincoln ve Sabri oyunda.
Topal ve Serkan'ın yerine Lincoln ve Sabri oyunda.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
bizim sag bek kendini kaptirdi, orta alanda oynuyor boylece de gorduk ki serkan ve baris tan futbolcu olmaz/...
Yazik oldu tek kelime ile ...
Suclu aramaya gerek yok aslinda.Kalli iyi giden takimla yola devam etti.Kim olsa aynisini yapardi bence.Asil utanmasi gereken sahada ruh gibi dolasan futbolcular.
Böyle bir veda bize yakismiyor bence.Bir mucize gerekiyor ama pek te ümitli degilim.
Ne yapalim,seneye ...
4.hep destek tam destek![]()
4 oldu 4 :S
Gol oldu.Böyle iş olurmu ya artık umutlar başka bahara.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Bu durumda geçmiş olsun GS demek düşüyor banada..
555555 allah kahretsin yav
beş oldu beşiktaş maçına dönmez inşallah
5 oldu yenilmek bi kenara fark yemek dahada koyuyor insana![]()
5-0 oldu. Oh oh. Yemişken tam yiyoruz. Artık sana karşıyım Kalli! İnşallah bu maç sonrası kovulursun.
I'm back...
Olmaz ya Leverkusen gibi bir takımdan 5.Olmaz böyle takım ya.
Tyler Durden- Fight Club
Off ya aglamak istiyorum,ne desek bos.Yaziklar olsun size,ruhsuz futbolcularin ne isi var takimda ? Kalliyi biraz sevmeye baslamistim ama eskiden neden onu o kadar elestirdigim simdi yine ortaya cikti.Yaziklar olsun sana Kalli !
Yazık oldu.. Sağlık olsun..
Aynen ya olmaz olsun böyle takım.Yazıklar olsun Kalli.
Tyler Durden- Fight Club
Bence Kalli dönmesin Türkiye'ye..
2-0 olunca, bu maç 6 olur dedim. Hadi bakalım hayrola...
Aşkımız Renklere, Sizlere Değil..!
çok üzücü bir skor....kalli bisim loranta benziyor ömrü fazla deil gelecek hafta bise de elenirse kowulur gibi....umarım gerekenler ypılırda gelecek kurtarılır....o eski günlerine döner inş.
tek tük kadroyla, elalemin katkılarıyla buralara kadar gelmedik mi zaten. sonuç son derece normal.
mesaj yazim diyorum ama ne yazıcağı bulamıyorum. Bu futbolu bu kaleciyi anlatmaya kelime yetmez
Sonuna kadar Kalli yi destekliyen ben bile yeter artık dedim. bukadar önemli bir maçta bile değişik takım koyuyo sahaya .
Ama herşeye rağmen BAŞARILAR GELİR GEÇER ASALETİN BİZE YETER !! DEPLASMANDA SAMİYENDE ULTRASLAN HEP SENİNLE !!!
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hemen futbolculara sallamayın her yenildigimizde yazıklar olsun size de demeyin. Gecen haftalarda göklere cıkardıgımız futbolcuları ne cabuk siliyorsunuz. Güveniyoruz onlara. Herseye ragmen bugun olmadı baska zaman olur..
5-1 oldu gol geldi
5-1 oldu....
Song neden yedektesakatlığı filanmı vardı.
Penaltıdan Barusso 5-1...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
5-1 oldu.Teselli golü..
Valla dersaneden geldim.Pc yi açtım 5-0 lık skoru görünce adeta şok oldum.Acaba bu skorun sebebi Konya maçı mı yoksa Sami Yen'de şut atamayan Leverkusen çok mu iyi oynuyor? Maçı seyredemeğimiz için kestiremeiyorum..
So what?
Saike
futbolcularda bi suç yok, Gerets aynı hatayı yaptı kimse affetmedi ve bu zamana kadar arkasında olduğum Kalli bu hatayı yaptı yine affedilmemeli.
geçmiş olsun diyelim,sağlık olsun...
konya maçının çok büyük etkisi olduğu belli adamlar ölü gibi geziyor sahada ama bahane aramamalıyız
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved