1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: K.Erciyesspor ile Büyük Yürüyüş Başlıyor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İyi gidiyorsun, tebrikler...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    İyi gidiyorsun, tebrikler...
    saol teşekkürler.Ama dediğim gibi Ocak ayı için kaliteli bir defans lazım.UEFA da oynatabilmek için.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Zarate ve topuz takımı uçurur iyi transferler..
    walla Topuz uçuruyor zaten ama henüz Zarate'yi ilk 11 de oynatmıyorum. Kezman'ı oynatıyorum.Çünkü Kezman'ı satmam lazım takım bulsun diye oynatmak zorundayım.Zarate'yi takıma küsmesin diye 2.yarılar oyuna sokuyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2008-2009 TÜRKİYE LİGİ 13.HAFTA

Maçın Adamı : Alex ( Fenerbahçe-AMC )

Bir dünya derbisi daha geride kaldı.Hafızlarda kalan dünya yıldızı Alex’in attığı 3 goldü. Fenerbahçe taraftarları takımlarının bu sene hem ligdeki hem de UEFA kupasında müthiş performansından dolayı çok mutlular.

2008-2009 TÜRKİYE LİGİ 14.HAFTA

Maçın Adamı : Diego Lugano ( Fenerbahçe-SW/DC )

Söylenecek fazla bir şeye gerek yok.Galibiyetlerimiz devam ediyor.

AYIN OYUNCUSU ÖDÜLÜ ALEX’İN

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA KUPASI GURUPLARI 3.MAÇ

Maçın Adamı : Claudio Maldonado ( Fenerbahçe-DM )

Bu skorla Avrupa’daki yükselimiş devam ediyor. 3 te 3 yaptık ve bu maçlar sonunda guruptan çıkmayı garantiledik.Gurup sıralamasını 4.maçlar sona erdiğinde koyacağım. UEFA kupasında faydalanmak için kaliteli defans oyuncusu önerilerinizi bekliyorum.

2008-2009 TÜRKİYE LİGİ 15.HAFTA

Maçın Adamı : Riki ( Fenerbahçe-AMLC/FC )

Galibiyetlerimiz devam ediyor.Mükemmel bir form tuttuk. Satılık listesinde olan Deivid ve Kezman’ı bu hafta ilk 11 de oynattım.Ve çok iyi performans sergilediler.İki oyuncuyu da izleyen takımlar var.İnşallah devre arasında satacağım onları.

2008-2009 TÜRKİYE LİGİ 16.HAFTA

Maçın Adamı : Deivid ( Fenerbahçe-AMR/FC )

Deivid’in gol atması sevindirici.Bu maçta as oyuncuları dinledirdim.Zaten rakip ligin alt sıralarında bir takımda o yüzden yedekleri oynattım.Özellikle Uğur Boral üzgündü ilk 11 başlattım bu maçta ve golünü atarak fırsatı değerlendirdi.Zaten Türkiye Kupası maçlarında yedeklere daha çok yer vermeyi düşünüyorum.

UEFA KUPASI GURUPLARI 4.MAÇ

Maçın Adamı : Alex ( Fenerbahçe-AMC )

Alex’in üstün performansı devam ediyor.Aslında daha farklı kazabilirdik ama Lugano,Topuz,Riki, Aurelio gibi as oyuncularımı yedek bıraktım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FENERBAHÇE 4 TE 4 YAPTI!!

Uefa da gurup maçları tamamlandı.Gurup maçlarında mücadele eden 3 takımımızdan Fenerbahçe gurubunda yaptığı 4 maçın 4ünü de kazanarak lider olarak bir üst tura çıktı.Diğer temsilcilerimiz V.Manisaspor ve Bursaspor ise guruplarında ilk 3’e giremeyip Avrupa defterlerini kapadılar. Temsilcimiz Fenerbahçe şimdi bir sonraki turdaki rakibini beklemeye başladı.

AVRUPA’DA RAKİPLER BELLİ OLDU!!

Uefa kupasında gurup maçlarından sonra 1.turdaki rakiplerimiz belli oldu. Uefa guruplarını yenilgisiz lider tamamlayan Fenerbahçe İngiltere temsilcisi Middlesbrough ile diğer temsilcimiz Galatasaray(CL’de gurubu 3.tamamladı) ise Fenerbahçe’nin gurubundan çıkan CSKA ile eşleşti.

Hemen ardında çekilen 2.tur kuralarında ise Fenerbahçe eğer turu geçerse PSV-Panathinaikos eşleşmesinin tur atlayanıyla karaşılaşacak. G.saray turu geçerse bir sonraki turda Lazio-Hannover eşleşmesinin tur atlayanı ile karşılaşacak.

Last edited by The.Crow : 22.Şubat.2008 at 01:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

Mesaj Yetkileri