1 ile 30 arası toplam 151 sonuç

Konu: Paris Saint-Germain Kariyerim

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

transferler süper ve beleş harikasın devamı gelecktir şldende ön elemede değilde gruptan 3. çıkarak elen derim ben

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    transferler süper ve beleş harikasın devamı gelecktir şldende ön elemede değilde gruptan 3. çıkarak elen derim ben
    O zaman çok güçlü ekiplerle karşılaşma ihtimali var ondan dolayı bence elemelerde elen

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    1-2 tanede deplasmanda güçlü ekiplerle hazırlık maçı yap birde kadronu ve taktiği yayınlarsan sevinirim...
    Kadrom genellikle maçlara bu taktikle çıkarım vemüthiş bir taktim yaptım harika işliyor nazar değmesin .Sizlerle paylaşıcagım kariyer bitince...Ayrıca nakamuranın yerine bazen çift forvet oynuyorum juan pablo yada baros u tercih edeiyorum...

Maç içinde öndeysem yada gerideysem tatktiksel deişiklilkler yapıyorum ...

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Transferler çok güzel..
    Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post

Çoşturursun Bu Sene...

Çok teşekkür ederim inşallah...

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post

Evet gerçekten harika takım mükemmel gidior inş nazar değmez...Ama ön eleme oynamadan direk ş.l ye gidiyoruz...

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Transferlerin hepsi süper.Ayrıca bomba gibide bir hazırlık dönemi geçirmişsin.Yeni sezona da süper başlayacağından da eminim.Şampiyonlar Ligi gruplarını merak ediyorum.

Çok teşekkür ederim evet hazırlık dönemi müthiş geçti...Bende

Quote Originally Posted by Onur123 View Post
    O zaman çok güçlü ekiplerle karşılaşma ihtimali var ondan dolayı bence elemelerde elen

Benimde hedefim uefa ama ş.l de gidebilirim ama ön eleme oynamadan ş.l ye gidiyorum direk ben...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri