Denizlispor
Beşiktaş
Berabere
(/s)
Denizli geçen hafta Kasımpaşa yenilgisiyle şoka ugradı..Bu haftada yenilirlerse iyice aşagılara gidecekler ve korkuyu yaşamaya başlayacak..Beşiktaş'a Ankara galibiyetiyle seri başlatmak istiyor..Bence önce beraberlik sonra Beşiktaş..
Delgado Denizli'ye götürülmedi
Beşiktaşımız, yarın oynayacağı Denizlispor maçı öncesi İstanbul'daki son antrenmanını gerçekleştirdi. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan çalışma sonrası sakatlıkları devam eden ve bugünkü antrenmana da katılmayan Delgado, Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş ve Mehmet Sedef'in Denizli'ye götürülmeyeceği öğrenildi. Son 10 gündür sağ dizinde sakatlığı olan Bobo ise bugünkü antrenmana çıktı ve maç kadrosunda yer aldı. Teknik dirketör Ertuğrul Sağlam'ın, Bobo'yu ilk 11'de değil de ihtiyaç duyması halinde ikinci yarıda oyuna alabileceği öğrenildi. Öte yandan genç teknik adam, sakatlığı sebebiyle yarınki maçta forma giyemeyecek olan Delgado'nun yerine orta sahada Ricardinho'ya görev verecek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın açıkladığı Denizlispor maç kadrosu ise şöyle:
Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Ali Tandoğan, Baki Mercimek, İbrahim Toraman, İbrahim Kaş, Aydın Karabulut, Mehmet Yozgatlı, İbrahim Üzülmez, Gökhan Zan, Ricardinho, Bobo, Cisse, Bülent Uzun, Tello, Nobre, Gordon Schildenfeld, Holosko, Batuhan Karadeniz. Siyah beyazlılar, bugün saat 16.00'da özel uçakla Denizli'ye hareket edecek.
Kaynak: DHA
So what?
Saike
Zar zorda olsa kazanırız gibime geliyor... Delgado & BoBo oynamacak galiba...
Artık puan kaybına tahammülümüz yok.Önümüzde de bir derbi maçı var.Derbi maçın bir öneminin olması için mutlak üç puan almamız gerek.Delgado ve Bobo yok ama ne kadar eksik olursa olsun bu maçı mutlaka kazanacağız.Derbi öncesi morale ihtiyacımız var(Tabi hafta içi Rize rövanş maçını unutmamak gerek)...
----------------Rüştü-------------------
Toraman----Zan----Schildenfeld---Üzülmez
----------------Cisse---------------------
Ali Tandoğan---Ricardinho-----Tello--------
------------Nobre-------Holosko-----------
bobo ve delgado takımın gol yükünü çeken isimler ama bjk zorda olsa kazanır diyorum en kötü maç berabere biter
Bir iyi bir kötü oynayan Bobo ve DeLgado nun yokLuğunda özeLLikLe istikrarı daha iyi oLan bir orta saha iLe maça çıkacağımız için pozisyon açısından sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Kafası karışık bir Bobo ve ne yapacağı beLLi oLmayan DeLgado dan yoksun Beşiktaş iyi performans gösterip kazanacaktır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kartal ava çıkıyor!
Turkcell Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Denizlispor'a konuk oluyor. Denizli Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak. Geçen hafta İnönü Stadı'nda Ankaraspor'la karşılaşan Beşiktaş, çok zorlandığı maçta rakibini 3-2 ile geçip Kayserispor yenilgisini unutturup taraftarını sevindirirken, Denizlispor ligin son sırasında yer alan Kasımpaşa'ya 2-1 yenilmişti.
Bobo kadroda, Delgado yok
Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, sakatlığı bulunan Delgado'yu riske etmemek için Denizli'ye götürmedi. Sakatlığı düzenlen Bobo ise kafilede yer aldı. Beşiktaş'ta ayrıca Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş ve Mehmet Sedef sakatlıkları dolayısıyla bu maçta forma giyemeyecekler.
Beşiktaş - Denizli 34. kez
Beşiktaş ile Denizlispor, lig tarihinde 34. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında 28 Ağustos 1983'te Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan ve 3-1 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmayla başlayan rekabette, bugüne dek 33 lig maçı yapıldı. Bu maçların 21'inde siyah-beyazlılar sahadan galip ayrılırken, Denizlispor ise 4 galibiyet alabildi, 8 maç ise berabere sonuçlandı. Geride kalan maçlarda Beşiktaş'ın toplam 59 golüne karşılık, ''Horozlar'' 31 gol kaydetti. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçta Beşiktaş, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 3-2 kazanmıştı.
Denizli'de de Kartal üstün
Beşiktaş, genel toplamdaki galibiyet üstünlüğünü, Denizli'deki maçlarda da sürdürdü. Siyah-beyazlılar, Denizli'deki 15 maçın 8'ini kazanırken, 3 kez yenildi, 4 kez de berabere kaldı. Denizli'de siyah-beyazlıların 26 golüne, yeşil-siyahlılar 17 golle karşılık verdi. Öte yandan iki takım arasında geçen sezon Denizli'de yapılması gereken karşılaşma ev sahibi ekibin cezası nedeniyle İzmir'de oynanmış ve Beşiktaş 2-0 galip gelmişti.
Denizlispor'u Beşiktaş'ı bekliyor
Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar Beşiktaş maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Kasımpaşa mağlubiyeti bu maçın önemini bir kat daha arttırdı. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Cesar Moreira ve Murat Karakoç'un sakatlıklarının düzelmesi bizi mutlu etti. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu zorlu maçtan 3 puanla ayrılacağız" diye konuştu. Yeşil-siyahlı ekipte, sakatlıkları süren İbrahim Çelik ve Caner'in yanısıra, iki takım arasında yapılan anlaşma gereği Beşiktaş'tan kiralık olarak transfer edilen Gökhan Güleç forma giyemeyecek.
Sol ayağının küçük parmağının yanında 4 santimetrelik yarık oluşan tecrübeli futbolcu Yusuf, "Normal şartlar altında Beşiktaş maçında oynamam çok zor. Ancak mutlaka kazanmamız gereken bir maç olduğu için kesinlikle forma giymek istiyorum. Beşiktaş'a karşı gerekirse yürüyerek oynarım. Sahamızda puan kaybına tahammülümüz yok" dedi. Kaptan Yusuf'un yanı sıra Denizlispor'un yeni tranfseri Christian'ın durumu maç saatinde netlik kazanacak.
DENİZLİSPOR
Süleyman
Bülent
Kratochvil
Fatih Yiğen
Çağlar
Musa
Tomas
Zafer
Serhat
Yusuf (Güray)
Selahattin
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ali Tandoğan
İbrahim Toraman
Schildenfeld
İbrahim Üzülmez
Cisse
Tello
Aydın
Ricardinho
Holosko
Bobo
STAT: Denizli Atatürk
SAAT: 20.00
HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu
YAYIN: Lig TV
22.02.2008
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar[/B
Beşiktaş'a karşı yok!
Denizlispor'un deneyimli oyuncusu Yusuf Şimşek ayak serçe parmağında kırık nedeniyle, bugün Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Yusuf'un iki hafta sonra sahalara dönebileceği öğrenildi.
22.02.2008
Kaynak : Sporx.com
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yusuf'un ayak baş parmağında kırık varmış o yüzden bu maçta oynamayacak.Yusuf bizim için önemli bi futbolcuydu olmaması üzücü ama diğer oyuncularımıza güveniyoruz inşallah iyi bi sonuç elde eder kötü gidişe son veririz...
Bjk nin almasini istiyorum, sampiyonluk yarisindan kopmasinlar.
Beşiktaş vasat oynuyor. Denizlispor evinde kolay kaybetmeyen bir takım. Kazanan onlar olur..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Şu sıralar sıkıntılar yaşasak bile kaybedeceğimizi düşünmüyorum.Gene Ankaraspor maçındaki zor kazanırız gibime geliyor.Denizli deplasmanı kolay bir deplasman değil.
Bobo'nun olmaması bence daha iyi..Bobo çok formsuzdu biraz kafasıda karısık..Nobre-Holosko daha iyi ikili olusturuyorlar..Beşiktas kaybetmez..
Denizlide Yusuf oynasaydı belki biraz ümitli olurdum..
Şu maçı kazasız belasız atlatabilirsek çok iyi olacak.Galatasaray maçı öncesi yaşanacak puan kaybı zaten incelmiş olan bağları koparabilir.
Takımın nasıl bir performans göstereceğini kestiremiyorum.Göstereceğimiz performans çok etkili olacak maçın kaderini belirlemede.Birde şansın yanımızda olması lazım.İnşallah güzel bir futbol ve 3 puan alırız.
Denizli'de Yusuf'un olmaması bizim için avantaj..
So what?
Saike
Bence Bobo artık oynamalı kaç haftadır oynamadı.Aklı da başına gelmiştir zaten.Delgado'nun yokluğu çok ama çok kötü.Rico'ya hiç güvenmiyorum nedense.Sağ kanatta kimin oynacağı da belli değil daha.Ben kaç haftadır oynamayan Yozgatlı'nın artık oynamasını istiyorum.Ama Ertuğrul hoca orda Aydın'ı kullanacakmış galiba.Ali T. var bi de...Defansda solde yine kaptan, sağda Ali tandoğan ortada Toraman-Gordon.Ali sağ kanatta oynarsa Toraman sağ beke çekilip Gökhan Zan ilk 11 başlar.Neyse kazanalım da kim oynarsa oynasın artık.Ben kazanacağımızı tahmin ediyorum![]()
Yusuf'un olmaması Denizli için büyük kayıp.Aynı şekilde Delgado'nun olmayışıda BJK'yi etkileyecektir.Maçın sonucu hakkında tahmin yapmak zor ama beraberlik gibi geliyor bana.Ama BJK belki son dklerde 1 gol atıp kazanır..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Fark bekliyorum geçen sefer Ankaraspor maçındada söylediğim gibi :
1-2-3 yetmez, 4-5-6 olsun![]()
Ah bi farklı galibiyet gelse ne kadar güzel olur.Şampiyonluk yolunda kendimize geliriz,takımın özgüveni artar.Ama fark zor..
So what?
Saike
31.DAKİKA 0-0
Denizlispor etkili bir futbol sergiliyor şu ana kadar.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
0-2 öndeyiz.
Holosko ''süper'', Nobre ise tekrar gol atarak iyice kendini buldu..
Umarım bi aksilik daha olmaz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bjk Ali'nin atılmasıyla 10 kişi kalmış 62'de.
Beşiktaş zorlu bir deplasmanda önde durumda.Maç şu dakikaya kadar seyir zevki yüksek,keyifli geçti.Holosko bugün formda.Maçın adamlarından diyebiliriz..
Denizli attı golü.Rüştü golde inanılmaz bir hata yapmıs yıne,kalan 10 dk da 10 kişilik Beşiktas'ın işi cok zor bu maç 2-2 olabilir
Bir maçıda rahat kazanın ne biçim şampiyonluğa oynuyor bu takım
Son on dakikasını izledim. Denizli doğal olarak baskılıydı; ama kazanan taraf Kara Kartallar oldu. Tebrikler Beşiktaş.
Haftaya GS-BJK maçı mı var? Tribünde son dakika edilen küfürlerden anladığım kadarı ile?
Beşiktas son 15 dakika fizikmen bitti...Takım çok yorgun bir şekilde hariket etti..Rüstü yine hatasını yaptı..Üstelik maç nerdeyse 2-2 bitiyordu...Beşiktaslılar bu sene hiç rahat maç izlemeyecek sanırım..
Beşiktas'ı tebrik ederim..
Haftaya Beşiktas-Galatasaray maçı çok önemli..