Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Denizlispor

3 21.43%
  • Beşiktaş

8 57.14%
  • Berabere

3 21.43%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: TSL 23. Hafta | Denizlispor - Beşiktaş

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default TSL 23. Hafta | Denizlispor - Beşiktaş

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Denizli geçen hafta Kasımpaşa yenilgisiyle şoka ugradı..Bu haftada yenilirlerse iyice aşagılara gidecekler ve korkuyu yaşamaya başlayacak..Beşiktaş'a Ankara galibiyetiyle seri başlatmak istiyor..Bence önce beraberlik sonra Beşiktaş..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Delgado Denizli'ye götürülmedi

Beşiktaşımız, yarın oynayacağı Denizlispor maçı öncesi İstanbul'daki son antrenmanını gerçekleştirdi. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan çalışma sonrası sakatlıkları devam eden ve bugünkü antrenmana da katılmayan Delgado, Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş ve Mehmet Sedef'in Denizli'ye götürülmeyeceği öğrenildi. Son 10 gündür sağ dizinde sakatlığı olan Bobo ise bugünkü antrenmana çıktı ve maç kadrosunda yer aldı. Teknik dirketör Ertuğrul Sağlam'ın, Bobo'yu ilk 11'de değil de ihtiyaç duyması halinde ikinci yarıda oyuna alabileceği öğrenildi. Öte yandan genç teknik adam, sakatlığı sebebiyle yarınki maçta forma giyemeyecek olan Delgado'nun yerine orta sahada Ricardinho'ya görev verecek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın açıkladığı Denizlispor maç kadrosu ise şöyle:

Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Ali Tandoğan, Baki Mercimek, İbrahim Toraman, İbrahim Kaş, Aydın Karabulut, Mehmet Yozgatlı, İbrahim Üzülmez, Gökhan Zan, Ricardinho, Bobo, Cisse, Bülent Uzun, Tello, Nobre, Gordon Schildenfeld, Holosko, Batuhan Karadeniz. Siyah beyazlılar, bugün saat 16.00'da özel uçakla Denizli'ye hareket edecek.

Kaynak: DHA
    So what?
    Saike

Zar zorda olsa kazanırız gibime geliyor... Delgado & BoBo oynamacak galiba...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Artık puan kaybına tahammülümüz yok.Önümüzde de bir derbi maçı var.Derbi maçın bir öneminin olması için mutlak üç puan almamız gerek.Delgado ve Bobo yok ama ne kadar eksik olursa olsun bu maçı mutlaka kazanacağız.Derbi öncesi morale ihtiyacımız var(Tabi hafta içi Rize rövanş maçını unutmamak gerek)...

----------------Rüştü-------------------

Toraman----Zan----Schildenfeld---Üzülmez

----------------Cisse---------------------

Ali Tandoğan---Ricardinho-----Tello--------

------------Nobre-------Holosko-----------

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bobo ve delgado takımın gol yükünü çeken isimler ama bjk zorda olsa kazanır diyorum en kötü maç berabere biter

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bir iyi bir kötü oynayan Bobo ve DeLgado nun yokLuğunda özeLLikLe istikrarı daha iyi oLan bir orta saha iLe maça çıkacağımız için pozisyon açısından sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Kafası karışık bir Bobo ve ne yapacağı beLLi oLmayan DeLgado dan yoksun Beşiktaş iyi performans gösterip kazanacaktır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kartal ava çıkıyor!

Turkcell Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Denizlispor'a konuk oluyor. Denizli Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak. Geçen hafta İnönü Stadı'nda Ankaraspor'la karşılaşan Beşiktaş, çok zorlandığı maçta rakibini 3-2 ile geçip Kayserispor yenilgisini unutturup taraftarını sevindirirken, Denizlispor ligin son sırasında yer alan Kasımpaşa'ya 2-1 yenilmişti.

Bobo kadroda, Delgado yok

Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, sakatlığı bulunan Delgado'yu riske etmemek için Denizli'ye götürmedi. Sakatlığı düzenlen Bobo ise kafilede yer aldı. Beşiktaş'ta ayrıca Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş ve Mehmet Sedef sakatlıkları dolayısıyla bu maçta forma giyemeyecekler.

Beşiktaş - Denizli 34. kez

Beşiktaş ile Denizlispor, lig tarihinde 34. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında 28 Ağustos 1983'te Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan ve 3-1 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmayla başlayan rekabette, bugüne dek 33 lig maçı yapıldı. Bu maçların 21'inde siyah-beyazlılar sahadan galip ayrılırken, Denizlispor ise 4 galibiyet alabildi, 8 maç ise berabere sonuçlandı. Geride kalan maçlarda Beşiktaş'ın toplam 59 golüne karşılık, ''Horozlar'' 31 gol kaydetti. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçta Beşiktaş, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 3-2 kazanmıştı.

Denizli'de de Kartal üstün

Beşiktaş, genel toplamdaki galibiyet üstünlüğünü, Denizli'deki maçlarda da sürdürdü. Siyah-beyazlılar, Denizli'deki 15 maçın 8'ini kazanırken, 3 kez yenildi, 4 kez de berabere kaldı. Denizli'de siyah-beyazlıların 26 golüne, yeşil-siyahlılar 17 golle karşılık verdi. Öte yandan iki takım arasında geçen sezon Denizli'de yapılması gereken karşılaşma ev sahibi ekibin cezası nedeniyle İzmir'de oynanmış ve Beşiktaş 2-0 galip gelmişti.

Denizlispor'u Beşiktaş'ı bekliyor

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar Beşiktaş maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Kasımpaşa mağlubiyeti bu maçın önemini bir kat daha arttırdı. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Cesar Moreira ve Murat Karakoç'un sakatlıklarının düzelmesi bizi mutlu etti. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu zorlu maçtan 3 puanla ayrılacağız" diye konuştu. Yeşil-siyahlı ekipte, sakatlıkları süren İbrahim Çelik ve Caner'in yanısıra, iki takım arasında yapılan anlaşma gereği Beşiktaş'tan kiralık olarak transfer edilen Gökhan Güleç forma giyemeyecek.
    Sol ayağının küçük parmağının yanında 4 santimetrelik yarık oluşan tecrübeli futbolcu Yusuf, "Normal şartlar altında Beşiktaş maçında oynamam çok zor. Ancak mutlaka kazanmamız gereken bir maç olduğu için kesinlikle forma giymek istiyorum. Beşiktaş'a karşı gerekirse yürüyerek oynarım. Sahamızda puan kaybına tahammülümüz yok" dedi. Kaptan Yusuf'un yanı sıra Denizlispor'un yeni tranfseri Christian'ın durumu maç saatinde netlik kazanacak.

DENİZLİSPOR

Süleyman
    Bülent
    Kratochvil
    Fatih Yiğen
    Çağlar
    Musa
    Tomas
    Zafer
    Serhat
    Yusuf (Güray)
    Selahattin

BEŞİKTAŞ

Rüştü
    Ali Tandoğan
    İbrahim Toraman
    Schildenfeld
    İbrahim Üzülmez
    Cisse
    Tello
    Aydın
    Ricardinho
    Holosko
    Bobo
    STAT: Denizli Atatürk
    SAAT: 20.00
    HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu
    YAYIN: Lig TV
    22.02.2008
    Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar[/B

Beşiktaş'a karşı yok!

Denizlispor'un deneyimli oyuncusu Yusuf Şimşek ayak serçe parmağında kırık nedeniyle, bugün Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Yusuf'un iki hafta sonra sahalara dönebileceği öğrenildi.
    22.02.2008
    Kaynak : Sporx.com

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Yusuf'un ayak baş parmağında kırık varmış o yüzden bu maçta oynamayacak.Yusuf bizim için önemli bi futbolcuydu olmaması üzücü ama diğer oyuncularımıza güveniyoruz inşallah iyi bi sonuç elde eder kötü gidişe son veririz...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bjk nin almasini istiyorum, sampiyonluk yarisindan kopmasinlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Beşiktaş vasat oynuyor. Denizlispor evinde kolay kaybetmeyen bir takım. Kazanan onlar olur..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Şu sıralar sıkıntılar yaşasak bile kaybedeceğimizi düşünmüyorum.Gene Ankaraspor maçındaki zor kazanırız gibime geliyor.Denizli deplasmanı kolay bir deplasman değil.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Beşiktaş vasat oynuyor. Denizlispor evinde kolay kaybetmeyen bir takım. Kazanan onlar olur..
    Doğru söylüyosun,Beşiktaş vasat oynuyor Denizlispor mükemmel oynuyor.Şuna Beşiktaş yenilir inşallah desene sen...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bobo'nun olmaması bence daha iyi..Bobo çok formsuzdu biraz kafasıda karısık..Nobre-Holosko daha iyi ikili olusturuyorlar..Beşiktas kaybetmez..
    Denizlide Yusuf oynasaydı belki biraz ümitli olurdum..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şu maçı kazasız belasız atlatabilirsek çok iyi olacak.Galatasaray maçı öncesi yaşanacak puan kaybı zaten incelmiş olan bağları koparabilir.

Takımın nasıl bir performans göstereceğini kestiremiyorum.Göstereceğimiz performans çok etkili olacak maçın kaderini belirlemede.Birde şansın yanımızda olması lazım.İnşallah güzel bir futbol ve 3 puan alırız.

Denizli'de Yusuf'un olmaması bizim için avantaj..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence Bobo artık oynamalı kaç haftadır oynamadı.Aklı da başına gelmiştir zaten.Delgado'nun yokluğu çok ama çok kötü.Rico'ya hiç güvenmiyorum nedense.Sağ kanatta kimin oynacağı da belli değil daha.Ben kaç haftadır oynamayan Yozgatlı'nın artık oynamasını istiyorum.Ama Ertuğrul hoca orda Aydın'ı kullanacakmış galiba.Ali T. var bi de...Defansda solde yine kaptan, sağda Ali tandoğan ortada Toraman-Gordon.Ali sağ kanatta oynarsa Toraman sağ beke çekilip Gökhan Zan ilk 11 başlar.Neyse kazanalım da kim oynarsa oynasın artık.Ben kazanacağımızı tahmin ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Yusuf'un olmaması Denizli için büyük kayıp.Aynı şekilde Delgado'nun olmayışıda BJK'yi etkileyecektir.Maçın sonucu hakkında tahmin yapmak zor ama beraberlik gibi geliyor bana.Ama BJK belki son dklerde 1 gol atıp kazanır..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fark bekliyorum geçen sefer Ankaraspor maçındada söylediğim gibi :

1-2-3 yetmez, 4-5-6 olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ah bi farklı galibiyet gelse ne kadar güzel olur.Şampiyonluk yolunda kendimize geliriz,takımın özgüveni artar.Ama fark zor..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    İnşallah bu akşam vasat oyunumuz ve BAL'ımız sonunda yine kazanırız

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

31.DAKİKA 0-0

Denizlispor etkili bir futbol sergiliyor şu ana kadar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

0-2 öndeyiz.

Holosko ''süper'', Nobre ise tekrar gol atarak iyice kendini buldu..
    Umarım bi aksilik daha olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    31.DAKİKA 0-0

Denizlispor etkili bir futbol sergiliyor şu ana kadar.

Yunuscum gol dakikalarımız 31 ve 33 Galiba sen yazarken bizim takım gol veya goller atıyordu

Bu arada Holosko inanılmaz oynuyor.1 Gol attı 1 tane de attırdı.Bir kaç posizyon daha buldu ancak değerlendiremedi.İlk yarının adamı Holosko diyebilirim

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Yunuscum gol dakikalarımız 31 ve 33 Galiba sen yazarken bizim takım gol veya goller atıyordu

Bu arada Holosko inanılmaz oynuyor.1 Gol attı 1 tane de attırdı.Bir kaç posizyon daha buldu ancak değerlendiremedi.İlk yarının adamı Holosko diyebilirim
    Holosko bu maç hem forvet oynuyor, hemde boş alanlar buluyor.. Sonuçta beklediğimiz Holosko kendini gösteriyor.
    Last edited by Aykan19o3 : 22.Şubat.2008 at 22:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bjk Ali'nin atılmasıyla 10 kişi kalmış 62'de.

Beşiktaş zorlu bir deplasmanda önde durumda.Maç şu dakikaya kadar seyir zevki yüksek,keyifli geçti.Holosko bugün formda.Maçın adamlarından diyebiliriz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Denizli attı golü.Rüştü golde inanılmaz bir hata yapmıs yıne,kalan 10 dk da 10 kişilik Beşiktas'ın işi cok zor bu maç 2-2 olabilir

Bir maçıda rahat kazanın ne biçim şampiyonluğa oynuyor bu takım

Nesil
    2006

Son on dakikasını izledim. Denizli doğal olarak baskılıydı; ama kazanan taraf Kara Kartallar oldu. Tebrikler Beşiktaş.

Haftaya GS-BJK maçı mı var? Tribünde son dakika edilen küfürlerden anladığım kadarı ile?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beşiktas son 15 dakika fizikmen bitti...Takım çok yorgun bir şekilde hariket etti..Rüstü yine hatasını yaptı..Üstelik maç nerdeyse 2-2 bitiyordu...Beşiktaslılar bu sene hiç rahat maç izlemeyecek sanırım..

Beşiktas'ı tebrik ederim..

Haftaya Beşiktas-Galatasaray maçı çok önemli..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri