modifierdan mutlu et yada 80 trilyon civarı bir paraya chelseaye satabilir yerine her mevkiye iyi futbolcular alabilirsin
modifierdan mutlu et yada 80 trilyon civarı bir paraya chelseaye satabilir yerine her mevkiye iyi futbolcular alabilirsin
Matias Cahaisede bakabilirsin..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bence sat gitsin Daniel Alves'i. Ama iyi bir paraya sat.![]()
Bir Dost
Hellbells
Bence Dani Alves'i iyi bi paraya sat.Yerine Rafinha'yı al.
Bencede sat yerine iyi birini alırsın
Teşekkür ederim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür ederim fitili çektik patlamayı bekliyoruz capel tam benim tarzım adam kullanacağım onu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Satmayı deniyeceğim ama modifier kullanmıyorum hilesiz oynamayı seviyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yabancı olmasa alırdım ama yabancı kadrom dolu kone fabiano chevanton Mosquera var yabancı olarak ama yerlerine yabancı olmayan adamlar bulabilirsem ucuza elden çıkarırım bunlardan bir ikisini
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oyunda bir şeyi eksik yapmışım yani diğer ligleri açmayı unutmuşum sadece ispanya açıp girmişim o yüzden çokta ilerlemediğim için oyunu tekrar açtım Alves şu anda üzgün değil ama üzgün olduğu anda satacağım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yabancı olmayan birini bakıyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hedef şampiyon olmak onun için mücadele vericeğiz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür ederim desteklerinizle iyi işler çıkaracağım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İLK TRANSFER
Sergey İgnashevich
Profili
Last edited by Romeo3405 : 26.Şubat.2008 at 01:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by Romeo3405 : 26.Şubat.2008 at 11:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
defansa zapata, ve garay 'ı alabiliyorsan al
başarılar
bir defansdaha aldıktan sonra bence başka takviye yapma.Ocak ayına kadar bi git bakalım ne olacak sonra duruma göre transfer yaparsın.
Bir Dost
Hellbells
bana göre sana iyi bir kaleci de lazım kardeş palop'un yaşı malum.. ignasevich çok iyi olmuş inşallah güzel uzun soluklu bir kariyer olur..