Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 10. You may not vote on this poll
-
Trabzonspor
-
Vestel Manisaspor
-
Berabere
-
Ersun Yanal oyuna müdehale edemiyor . 2-0 geride olan bir takımsın 10 kişisin ve kaybedeceğin birşeyde yok üstündeki Kayseri de yenmiş yani eğer 5.Lik diyorsan bütün maçları alman lazım , Manisa gibi bir takıma 10 kişi 2 gol atıyorsan üstelik forvetsiz ( Umut Bulut'u forvetten saymıyorum ztn ) maçın başında daha ofansif bir anlayışla çıksaydı 2 gol de yemezdik heralde boşuna ..
Seneye 1 kaleci sağ bek sol bek 2 stoper 1 oyun kurucu 1 de forvet kesinlikle alınması lazım ! Takımda 5 tane yabancı kontenjanı açık durumda Trabzonspor gibi bir takımın ilk 11'inde sadece 1 yabancı oynamamalı milletin Türk yapıp oynattığı şu dönemde eğer onlara yarışacaksan bu kontenjanı akıllı bir şekilde ve işe yarayacak oyuncularla doldurmalısın ..
Adnan , M.Keçeli , Erdinç , A.Şahin bunları değil 11'de 30 kişilik kadroda bile görmek istemiyorum .. Ersun Yanal gençlere şans veriyor dedik Yusuf Kurtuluş'u Konya'ya verdiler bu hafta gol attı adam . Adnan'dan 3 gömlek üstündür + TrabzonLu.. Ufuk Bayraktar Diyarbakır'a verildi. Tekniği mükemmel hızlı , M.Keçeli'den çok daha iyi bir oyuncu. M.Keçeli hayatında Fenerbahçe'yi şampiyonluktan eden golu atmaktan başka ne yapmış ki ..
Umut'a daha bir şey demiyorum . Defans oyuncusu Tayfun bile 2 gol atıyorsa , o zor yerden mükemmel bir kafa vuruşu yapıyorsa Umut ya aklını başa alıcak bu takımda Fatih Tekke'nin yerinde oynadığını anlıyacak ya da o giydiği 10 numaranın Trabzonspor efsanesi Hami Mandıralı'nın formasını çıkartacak.
Mesaj Yetkileri