-
yaw arkadaşlar kimse geleceği göremez . PA yorumlarına girerseniz türkiyeden futbolcu kalmaz . oyun bu oyun gerçek deil oyununda oynanabilmesi için ülkeler arası denge için böyle pa ' lı futbolcular olmalı .Allah aşkına gerçekçilik tamamda diğer ülkeler berbat haldeler yahu ona kimse deyinmio. uçmuş özellikler mesela ELANO iyi bir futbolcu ama asla bir KAKA değil karşılaştırın hangisi daha iyi . Gerçekte kıyas bile kabul edilmez ikisi arasında oyunda elano 1 nebze önde .Böyle bir sürü şey var .Ben CA ların dediğiniz gibi düşürülmesine felan bişe demem mesela ilhan parlak'ın CA sı çok yüksek . Ama bırakında oyunca böle PA lı futbolcular olsun .Oyunda ilerde çıkan oyuncularla oynamak zorunda kalıoz yoksa şimdiki olan topçular kaybolup gidiyor 2 sene sonra . Hakan kaç senede kayboldu okan kaç senede kayboldu Fatih tekke kaç senede kayboldu .Şu anki jenerasyon iyi Galatasaraydakilerde öyle Fenerbahçedekilerde Beşiktaştakilerde bence CA lar düşürülüp PA yükseltilebilir hepsinin çünki altyapıdan çıkacak oyuncular olmasa 5 yıl içinde türkiye ligi diye bişe kalmaz sizin hesaplarla .Ben şu anki futbolcularımı satmak istemiyorum mesela selçuk olsun deniz olsun , yada beşiktaştan ibrahim kaş olsun mehmet sedef olsun batuhan olsun Galatasaraydan mehmet topal olsun Arda olsun Cafercan olsun ... Bırakında yüksek potansiyelli olsunlar ben oyunda bu türklerle oynamak istiyorum uzun bir zaman . Sırf kulüpçülük yapacağım diye bu zevkten alıkoymayın .Ben 3 sene sonra çıkacak oyuncular yada etimeskut şekerspordan buldugum saçma bir dmc yi selçuğa tercih etmek istemiyorum ....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aaa bakın Fransayı unuttum. Yaw tamam onların ünlü bir acedemysi var ama bu kadarda olmazki brezilya ünlüdür herkez futbolcudur ve potansiyelleri hep yükseektir ama Fransa nedir böyle yaw insan FM nin sahipleri acaba fransızmı diyesi geliyor
Last edited by kocari : 25.Şubat.2008 at 16:28
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri