1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Sheriff Misafir

İlhan Parlak'ın özel bir oyuncu olduğu düşünüldüğü için ve daha önce etkili bir oyuncu görüntüsü çizdiği için, bir dönem U-19 da oynadığı futbolla dünya takımlarının bile ilgisini çektiği için PA -9.. Batuhan Karadeniz'in -9 PA almış olması ve henüz hiç kimsenin izleme fırsatı bile bulamadığı ve bulamayacağı Cem Sultan'ın -9 PA almasını istiyorsunuz.. Neden Fenerbahçe'de oynayan her genç oyuncu üst düzey eleştirilere maruz kalıyorda diğer takım oyuncuları kalmıyor.. Oynamaması potansiyeli olmadığı anlamına gelmez.. Adamlar herhalde kafalarına göre vermiyor izlemişler değerlendirmişler ki -9 PA vermişler.. İlerde oynarda aksini gösterirse ozaman düşürülür eminim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    .. Neden Fenerbahçe'de oynayan her genç oyuncu üst düzey eleştirilere maruz kalıyorda diğer takım oyuncuları kalmıyor....
    Güzel bi soru ben de merak ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Han12 View Post
    Güzel bi soru ben de merak ediyorum
    Peki neden f.bahçenin aldığı her genç c.kazım i.parlak kadroya giremediği halde bu kadar şişiriliyor.Neden bir m.topal s.çalık a.turan u.uçar oyunda iyi yapılmıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    O sorunun cevabı sen ve senin gibi düşünceleri olan insaların ortak noktası. Sizin hala ve hala anlıyamadıgınız noktalar var.Buradaki insalar bunları size anlatmaktan bıktı ama sizle anlamamaktan bıkmadınız. Yedek dediğin oyuncular zaten sürekli yedek kalmıyor,bir kere bu konuda anlaşalım. 2. sorunun muhattabı ve yeri burası değildir. GS araştırma sayfasına yazarsın cevabı verilir. Sanırım sen belirttiğin kişilerin özelliklerini 16-17-18lerde gezmesini istiyorsun. Ozaman aç editörünü şişir şişirebildiğin kadar KEsinlikle söylüyorum bir araştırmacı olarak belirttiğin yukarıda oyuncular Topla,Çalık,U.Uçar tam yerinde olmuşlar. Ve ben sana boş yere neden böyle oldugunu dil dökmüyeceğim,herşey belli.Sistem belli,isteyen begenir isteyen beğenmez. Ama burada bir emek var,siz ona saygsızılık ederseniz bizde gerekeni yaparız.

Ayrıca seninbegenmediğin oyuncularla GS oyunumda UEFA finalina çıktı...
    Bende onu diyorum zaten iki takım arasında dengesizlik var.Gs normalse fb i.parlak gürhan abartı bunlar normalse gs az demektir.S.çalıkı serbest bırak kimse almıyor 2.lig dahil ne kadar gerçeğe uygun benim oyunumda i.parlak 2.sezon 20 ye yakın gol attı sence bu mudur gerekçilik.M.topal oyunda gs ilk 18 girecek düzeyde değil ama şuanda gs nin banko oyuncusu olma yolunda milli takımda düşünülüyor.Bende diyorimki i.parlak -9 ederse tr bir çok oyuncu -9 -10 etmesi gerekir.Ama siz tartışma çıkarmak için konuyu yok neymiş niye herkes fb oyuncularıyla uğraşıyomuşuz bunca kişinin işi yok fb li oyuncuları çekemiycez.Yok editörü aç şişir felan.Dediğiniz gibi gsli oyuncuların yeri burası değil konuşmaya gerek yok.İ.parlak üzerinde konuşursak daha faydalı olucak.

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Peki neden f.bahçenin aldığı her genç c.kazım i.parlak kadroya giremediği halde bu kadar şişiriliyor.Neden bir m.topal s.çalık a.turan u.uçar oyunda iyi yapılmıyor
    peki neden Fenerbahcenin kadrosu daha iyi oldugunu kastediyor, besiktaslisi galatasaraylisi fenerbahcelisi olan spor yazarlari?
    belkide bu yuzden?

Mesaj Yetkileri