-
Arkadaşlar bir süre giremedim kusura bakmayın.Öncelikle reborn471 nickli arkadaşa birkaç şey söylemek istiyorum.Taktiğin gelişimini gerçekten çok iyi takip etmiş.Çok doğru tespitlerde bulunmuş ama bir yanlışlığı düzelteyim 7-0 9-0 yenildiğim maçlarda henüz bu taktiği kullanmıyordum.Gelelim 8.0.2 de işe yarayıp yaramadığına.Bu konu hakkında çok soru var çünkü.Bir süre giremedim demiştim yazımın başında.8.0.2 yamasınıyla yeni oynamaya başladığım sıralar benim yarıyıl tatili bitti ve üniversiteye döndüm.Sanırım uzun bir süre taktik konusunda pek yardımcı olamayacağım.8.0.2 li yamada açıkça belirteyim ki taktik pek tutmadı.Bazı arkadaşlarda bunu doğruluyor.Yalnız 8.0.2 yine güncellenmiş tekrar denemekte yarar var.Ama ben taktiğin bu halinde değişikler yaparak yeni yamaya uyumlu hale gelebileceğine inanıyorum.Bu noktada da iş artık sizlere düşüyor.Taktiğin bence en önemli avantajı kanatta oynayan oyuncuların amc bölgesine hareket edip arka kanatta oynayan oyuncuların da kanatlara hareket etmesiyle çok adamla hücum yapmak.Dönen toplar içinde iki orta saha çok ideal.Buna bağlı olarak en büyük dezavantajı da arkakanatların ileri çıkması sebebiyle bu bölgelerden atak yemek.Yediğim gollerde kanatlardan oluyor genellikle.Ben bu noktada geliştirme yapma amacındayım.Ama unutulmaması gereken her taktiğin illa ki avantaj ve dezavantajı vardır.Gerçeklik açısından da bu böyle olmak zorunda.Düşünün ki büyük takımlardan hangisi bir taktik belirleyip sürekli onla kazanıyor.Var mı böyle birşey?Genel bir taktik olmalı ki var ve rakibe göre her maçtan önce ufak değişiklikler yapılmalı gerçek hayatta olduğu gibi.Şunu da belirteyim 8.0.1 kullananlar için hala en iyi taktik bu bence.İnşallah geliştirmeye fırsatım olur diyerek sözlerimi noktalıyorum.
Mesaj Yetkileri