1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Tek Kale Maç

Hybrid View

Nazilli Belediyespor ile süper lige çıktıktan sonra denedim taktiğini malesef 18. olarak 1.Lige düştüm.Bunun nedeni kadromun taktiğe uygun olmamasıydı ancak gol bulamadığım karşılaşma çok azdı.. 5-4, 3-2, 4-4, 3-3 gibi çok skor aldım bu taktikle.Attığım golden fazla gol yemeseydim gerçekten daha süper olurdu ancak 1.Ligde gayet idare ediyor bu taktik..Kaza bela olmazsa bu sene bu taktikle yeniden süper lige çıkıcam..Orta durumda bi takım için çok ideal bi taktik bence..

Quote Originally Posted by sysRq View Post
    Nazilli Belediyespor ile süper lige çıktıktan sonra denedim taktiğini malesef 18. olarak 1.Lige düştüm.Bunun nedeni kadromun taktiğe uygun olmamasıydı ancak gol bulamadığım karşılaşma çok azdı.. 5-4, 3-2, 4-4, 3-3 gibi çok skor aldım bu taktikle.Attığım golden fazla gol yemeseydim gerçekten daha süper olurdu ancak 1.Ligde gayet idare ediyor bu taktik..Kaza bela olmazsa bu sene bu taktikle yeniden süper lige çıkıcam..Orta durumda bi takım için çok ideal bi taktik bence..
    8.0.1 mi kullanıyorsun 8.0.2 mi?

Default Artık Birşeyleri Aştık Sanırım

Tff 2.ligdeki bir takımla henüz açılışta ve hazırlık maçlarında Avrupa'nın kalbürüstü takımlarına fark atan bir taktik nasıl yorumlanır?Bu soruyu daha önce yayınladığım taktikler insanları tatmin etmediği için soruyorum.Eğer yukarda söylediğim olay önemli bir başarı sayılıyorsa ve isteyen olursa yayınlamayı düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri