Güzel görünüyor, eline sağlık. Mevkiler içinse competent AMR eklenebilir. Zaman zaman oraya geçiyor.
Ayrıca genel ve futbolculara dair birkaç düzeltme eklemek ve bilgi vermek istiyorum.
4 Eylül'ün kapasitesi 16850 ve tamamı koltuklu. Boyutları 105 x 68 cm.
Bunun 6000 kadarı maraton tribünü ve biletlerinin 3750 kadarı 250 YTL ile kombine olarak satıldı. Kalan 2250 ise 10 YTL'den satışa çıkmakta. 10000 kadarı ise kale arkası ve 5 YTL'den satılmakta, kalan 850 civarı ise VIP tribünü 50 YTL'den satılmakta. Ağırlıklı ortalamaya vurduğumuzda bilet fiyatı YTL bazında 8.78 YTL yapıyor. Data Editör'deki kurun paritesi nedir bilmiyorum. Tabi bu tribün rakamları kesin değil, yaklaşık tahminlerdir. Ama bilet fiyatları kesindir.
Musa Aydın kimi maçlar oyuncu yetersizliğinden ve maç içinde zaman zaman sol kanatta da görev alıyor. Accomplished AML, competent ML yapılmalı diye değerlendiriyorum.
Akın Vardar'ın 115 olan PA'sı bana biraz az geldi. Önceki incelememde bahsettiğim gibi şu formdaki durumunda Petkovic'i kesiyor ve kesecek gibi. 125 civarı bir PA hiç de haksız olmaz. Ayrıca 12 olan refleksini az buldum, 15 yapılmalı.
Hayrettin Yerlikaya'ya accomplished ML sanki biraz fazla, competent'a indirilebilir.
Abdurrahman Dereli'nin top sürmesi 10, bence az. Sanki pek iyi top süremiyor gibi, halbuki hemen hemen her maçta birkaç kez topla çok iyi ileri çıkıyor, ceza sahası yakınına kadar rahat taşıyabiliyor. 13 dribbling iyi olur.