Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

31 51.67%
  • Fenerbahçe

29 48.33%
  • Berabere

0 0%
Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 354 sonuç

Konu: Fortis TK Çeyrek Final 2. Maçlar | Galatasaray - Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kral attı, kral attı. Tebrikler Aslanlar.

Oyunu bozmadan böyle devam haydi..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Galatasaray 1-0 önde

Beklediğimden hızlı başladı maç.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Goll gol gol Kral attı baskımız sürüyor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Kim atti ? Kral atti

Süper basladik maca,haydi Aslanlar böyle devam edin !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kırmızı Kart Lugano Artık Fenerbahçenin İşi Çok Zor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lugano hakeme gözlük dedi. atıldı. Lugano soyunma odasına 5 dkdır gitmedi oyun oynanmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Lugano kırmızı gördü. Galatasaray'ıni işi iyice kolaylaştı..

Ayrıca Lugano neden sorun çıkartıyor anlamadım :s

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Lugano bir türlü sakinleşmedi kurallar böyle hala niye öfkeli anlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Her şey Galatasaray'ın istediği gibi gidiyor.Maçın başında gol buldular,Fenerbahçe 10 kişi kaldı.Birde 2.golü bulurlarsa büyük avantaj elde ederler..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet 2.golü bir bulabilirsek büyük ölçüde tur atlarız.

10 kişide kalmış FB tur zor FB için...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Galatasaray karşı karşıya bomboş gol pozisyonuna girerken hakem ilk yarıyı bitirdi çok ilginç :s

Ayrıca bir sürü de sarı kart var karşılaşmada.

Nesil
    2003

Mac izleme zevkimi rezil eden Cuneyt Cakir ve ardindan sahadan cikmak icin 5 dakika zaman calan Lugano'ya selam yolluyorum...

Ikinci yarida ya iki takim da al gulum ver gulum top oynar herhangi bir fiziki mucadele olmaz, veya 4-5 kisi oyundan atilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ya böyle bi şey olamaz hakem kalecxiyle karşı karşıya maçı bitiriyor dünyanın nereseinde var bu..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlk yarı tamamlandı bence 2.yarı Karan-Nonda değişikliği olmalı.

İlginç bir istatistik "Kralın attığı her Gs - Fb derbisinde yenilmemişiz".Bastır Galatasaray !

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Galatasaray ilk yarı iyi olan taraftı.Maçın başında buldukları golde bunda etkenAyrıca son dakikada Gs gole giderken hakemin maçı bitirmiş olması ilginç.10 kişi kalan Fb elenerek kupa hasretine devam eder

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ya böyle bi şey olamaz hakem kalecxiyle karşı karşıya maçı bitiriyor dünyanın nereseinde var bu..
    O zaten tamamen baska bir skandal. Oyundan cikmasi 5 dakika surmus Lugano'ya ragmen mac 4 dakika uzuyor.

Diyorum ya futbol izleme zevkimi rezil etti hakem.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Mac izleme zevkimi rezil eden Cuneyt Cakir ve ardindan sahadan cikmak icin 5 dakika zaman calan Lugano'ya selam yolluyorum...

Ikinci yarida ya iki takim da al gulum ver gulum top oynar herhangi bir fiziki mucadele olmaz, veya 4-5 kisi oyundan atilir.
    İlk yarının özeti ve 2.yarının planı bu şekilde.

Cüneyt Çakır maçı resmen katletti.Her 2 tarafada saçma sapan düdükler çaldı,kartlar gösterdi.

Son saniyede G.Saray'lı oyuncu Kaleci Volkan'la karşı karşıya kalacakken hakem ilk yarıyı bitiriyor vs vs...

Cüneyt Çakır gerçekten çok kötü bir maç yönetiyor.2.Yarıda ya sertliğe sonuna kadar izin verecek yada 3-4 tane oyuncuyu oyundan atacak.Zira sarı kart görmeyen oyuncu sayısı oldukça az

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

G.Saray erken bulduğu golün rahatlığı ile oynuyor. Ama maçı F.Bahçe'liler yönetiyor. 10 kişi kalsak bile mücadele ediyoruz. Eğer beraberliği yakalarsak bu maçtan turu geçecek skoru elde ederiz.

Maç öncesi demiştim. Son 20 maçta 9 kırmızı kart çıktı. Bir kırmızı kart daha çıkması beni hiç şaşırtmadı. Maçın gidişatı iki takımda da potansiyel kırmızı kart görecek oyuncular var. Kırmızı kart görebiliriz.

Hakem'i beğendim. Yerinde karar verdiler. Ama G.Saray'da Sabri'nin Kezman'a attığı topta sarı kart göstermesi gerekirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aynen katılıyorum Kerem sana yalnız 2.yarı 2.golü bulmazsak 75-90+ arası çok zorluk çekeriz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ya Hakem takmış kafaya sahada futbolcu bırakmıycak ebn olsam tüm sarı gören adamları çıkartırım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mükemmel oynuyoruz Golden hariç, 2 hakan , 1 Lincoln ve Son dk da hakemin katlettigi pozisyon u da sayarsak 4 net pozisyonumuz var . FB duran toplarda etkili olmaya calişti. İzin vermedik genelde. Lugono ya verilen kırmızı kartı tartışmaya lüzum yok.

1 Gol daha bulabiseydik iyi olacaktı. Umarım 2. Yarıda gol ya da goller bulabiliriz.

Ayrıca son dk da Karsı karsıya pozisyon varken ilk yarıyı bitiren Çakır a nden de selam olsun.

Haydi Cimbomum böyle devam !

Yaziklar olsun Cüneyt Cakir´a,rezalet bir mac yönetiyor.Biliyorduk biz aslinda böyle bir mac yönetecegini,gecmisteki Galatasaray maclarindaki tutumu ortada.Volkan kaleciyle karsi karsiyayken,%90 gol olacak pozisyonu es gecti,ilk yariyi bitirdi yahu ?! Bu karar cok tartisilir,hatta altindan art niyet aranir !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cüneyt Çakır ilk yarıyı Lugano Fenerbahçeyi katletti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray maça hızlı başladı ve neticesini aldı.

Ancak herkes gibi hakemden bende şikayetçiyim. Bu maçı karakolda bitirmeye kararlı. Bir hakem acizse onlarca kart çıkarır. Sertliği önlemenin tek yolu kartlar değildir. Doğru kararlar versede kart cebinden bir çıktı mı herkese değiyor. Olacak iş değil. Maça gölge düşürmeye maçın önüne geçmeye hakkı yok.

Lugano neredeyse 4 dakika çaldı oyundan. Arda sakatlandı birde orada geçen süre var. Nefessiz kaldığı pozisyondan bahsediyorum. Oyuncu değişmesi derken maça 7 dakika gibi bir süre beklerken 4 dakika verdi. Bu sayede de kaleci ile karşı karşıya olan pozisyonumuzu kesti. Gol olurdu yada olmazdı burada bir hata ve mal olduğu olaydan bahsetmek lazım.

Lincoln'ün şık hareketle ortaladığı top şansa gol olsaydı süper olacaktı.

Son olarak Galatasaray tempoyu düşürme yerine bence farka gidecek bir oyun sergilemelidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaraylı futbolcular Sevillalılar kadar olmasada iyi tiyatrocu, Edu lincolnü Tutuyor, lincoln itilmişcesine kendini atıyor bu nedir yahu?

Ayrıca bana göre Cüneyt Çakır maçı katletmiştir. Gerek yanlış sarı kartlar olsun gerekse pozisyonu yanlış değerlendirme olsun.

Selçuk-Barış mücadelesinde yere yatarak güldüm yaa. Böyle komik bir karar olamaz.

Hele son saniyede Galatasaray'ın pozisyonu allahım orda niye bitiriyosun maçı neden nedir?

İkinci yarı ilk yarıdakinden daha kötü bir oyun izleriz, bu gidişle bir kaç kişi daha atılabilir oyundan.

Lugano'da belki o niyetle yapmadığı için izah etmek istemiştir uzun süre çıkmamıştır, ama hakemin gözünün önünde de ona gözlük işaretinin yapılmasının herhangi bir izahı olamaz!

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Lig düzeyimizi direkt olarak düşürüyor bu hakemler. Hiç bir pozisyonu iyi göremiyorlar. Hani bir olur iki olur fakat verilen yanlış karar sayısı 15-16...
    Ayrıca BARAJ kurdurmayı bile bilmiyor bunlar!
    FB serbest vuruş kullanacak gs barajı 10metre 10 santimde.. Fener serbest vuruş kullanacak gs barajı 7 metrede..
    Ayrıca GS çok çekinik oynuyor yani belki gol bulabiliriz ikinci yarı,
    fakat orta sahamız çok yorgun bir görüntü sergiliyor,
    birde ben şu Barış konusuna tekrar değineceğim ki gerçekten çok sevimsiz bir futbolcu. Tamamen antipatimi kazanmış durumda, TÜRK adam istiklar marşını okur! bari en azından böyle dünya vitrininde olduğun maçlarda. Yaptığı hareketlerde gerçekten çok sevimsiz. Ben bir Ergün bilirim galatasarayın çubuklusunu giymiş bide bunları görünce rahatsız oluyorum.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Lugano 2 maçtada kırmızı kart gördü bence Fenerbahçeliler bunun altında bir neden aramalı bir oyuncu bir hatayı aynı 2 maçta yapıyorsa art niyet aranmalı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray fenerbahçeden önce gol yada goller bulamazsa tur elimizden gider..

Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri