Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

31 51.67%
  • Fenerbahçe

29 48.33%
  • Berabere

0 0%
1 ile 30 arası toplam 354 sonuç

Konu: Fortis TK Çeyrek Final 2. Maçlar | Galatasaray - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2003

Mac izleme zevkimi rezil eden Cuneyt Cakir ve ardindan sahadan cikmak icin 5 dakika zaman calan Lugano'ya selam yolluyorum...

Ikinci yarida ya iki takim da al gulum ver gulum top oynar herhangi bir fiziki mucadele olmaz, veya 4-5 kisi oyundan atilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Mac izleme zevkimi rezil eden Cuneyt Cakir ve ardindan sahadan cikmak icin 5 dakika zaman calan Lugano'ya selam yolluyorum...

Ikinci yarida ya iki takim da al gulum ver gulum top oynar herhangi bir fiziki mucadele olmaz, veya 4-5 kisi oyundan atilir.
    İlk yarının özeti ve 2.yarının planı bu şekilde.

Cüneyt Çakır maçı resmen katletti.Her 2 tarafada saçma sapan düdükler çaldı,kartlar gösterdi.

Son saniyede G.Saray'lı oyuncu Kaleci Volkan'la karşı karşıya kalacakken hakem ilk yarıyı bitiriyor vs vs...

Cüneyt Çakır gerçekten çok kötü bir maç yönetiyor.2.Yarıda ya sertliğe sonuna kadar izin verecek yada 3-4 tane oyuncuyu oyundan atacak.Zira sarı kart görmeyen oyuncu sayısı oldukça az

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri