sonuçta volkan takımına zarar verdi, sinirine hakim olmalıydı ve bir sorunu varsa maç sonu halletmeliydi.. bir oyuncu her ne kadar küfür yese bile bunu sinirini öfkesini kusmak zorunda değil... çok sportmence bir hareket değildi.. volkan küfür etti der lincoln red eder.. bu konu uzar gider..
lugano ise tam şovmen, perpetua'nın dediği gibi takımın kendine gelmesine sebep verdi, o ilginç hareketler.. ve yaklaşık oyunu 5 dk kadar soğuttu buda galatasaray'ın o gazla dahada etkili gelmesini engelledi..
hakem maçı çığrından çıkarttı kontrolü elinden kaçırdı oynamak isteyen oyuncuları çok engelledi ve oyuncuların müdehaleleri yapmadan bir daha düşündü.. adam taç kullanacak atmadan bir daha düşünüyor. top değiştiriyor sarı kart görüyor. çok ilginç. türk futbolu bu hakemlerle bir gıdım ilerlemeyez. zico güzel söyledi.. takımlar bu tip hakem hatalarına alışıyor ve avrupaya gidince grçek futbolu görüyor yere düştüğü zaman faul bekliyor...
gökhan'ın golü çok güzeldi ondan öncesinde gs kalesini tekrar denemişti ama ona müdehale yapmaktan çekinen bi galatasaray savunması vardı..
Galatasaray'da volkan yaman'ın karar yeteneğinin ne kadar düşük olduğunu bir kez daha gördük.. topa nerede nasıl vuracağını daha iyi düşünmeli..
kalli nin oyuncu değiştirme konusunda niye bu kadar geç davrandığını ve oyuna etki etmekte geciktiğini anlayamıyorum. anlayan birisi varsa bana anlatsın![]()