Bir takımın teknik direktörü bile bu kadar düşüyorsa ben birşey demiyorum. Oynanan futbola bakalım diyorum, işiniz gücünüz tahrik etmek.
Yazıklar olsun hakem..
Galatasaray
Fenerbahçe
Berabere
Bir takımın teknik direktörü bile bu kadar düşüyorsa ben birşey demiyorum. Oynanan futbola bakalım diyorum, işiniz gücünüz tahrik etmek.
Yazıklar olsun hakem..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
"Cüneyt Çakır haklı"
Takımımızın ilk golünü atan Hakan Şükür, hakem Cüneyt Çakır'ın gösterdiği kartları haklı bulduğunu söyledi. Şükür sözlerini şöyle sürdürdü: "Önemli bir rakip Fenerbahçe, bunu eksik kaldıkları zaman da gösterdiler. Genç ve kaliteli bir takımız, moral bozukluğumuz da vardı. Sahamız çok bozuk, 10 kişi kalmış bir Fenerbahçe'ye karşı daha fazla gol bulabilirdik. Lincoln'ün ve benim girdiğim pozisyonlarda top hep sekti. Şu bir gerçek, 10 kişi kalan her zaman bize dezavantajdır.
Biz bu maçı nasıl olsa kazanırız düşüncesi, bizi zor duruma soktu. Çok defansa çekildik ama son saniyede bulduğumuz golle kazanmasını bildik. Bu galibiyet lige de olumlu yansıyacaktır. Beşiktaş maçına çok ciddi hazırlanacağız, oradan bu moralle galip geleceğimizi düşünüyorum. Hakemi sarı kart göster diyerek uyarmak, sarı kartı gerektirir. Hakem gösterdiği kartlarda doğru hareket ettiğini düşünüyorum. Belki maç 11'e 11 olsaydı çok daha farklı olacaktı, bizim konsantrasyonumuz düştü, rakip eksik kalınca."
Kaynak: Webaslan.com
sonuçta volkan takımına zarar verdi, sinirine hakim olmalıydı ve bir sorunu varsa maç sonu halletmeliydi.. bir oyuncu her ne kadar küfür yese bile bunu sinirini öfkesini kusmak zorunda değil... çok sportmence bir hareket değildi.. volkan küfür etti der lincoln red eder.. bu konu uzar gider..
lugano ise tam şovmen, perpetua'nın dediği gibi takımın kendine gelmesine sebep verdi, o ilginç hareketler.. ve yaklaşık oyunu 5 dk kadar soğuttu buda galatasaray'ın o gazla dahada etkili gelmesini engelledi..
hakem maçı çığrından çıkarttı kontrolü elinden kaçırdı oynamak isteyen oyuncuları çok engelledi ve oyuncuların müdehaleleri yapmadan bir daha düşündü.. adam taç kullanacak atmadan bir daha düşünüyor. top değiştiriyor sarı kart görüyor. çok ilginç. türk futbolu bu hakemlerle bir gıdım ilerlemeyez. zico güzel söyledi.. takımlar bu tip hakem hatalarına alışıyor ve avrupaya gidince grçek futbolu görüyor yere düştüğü zaman faul bekliyor...
gökhan'ın golü çok güzeldi ondan öncesinde gs kalesini tekrar denemişti ama ona müdehale yapmaktan çekinen bi galatasaray savunması vardı..
Galatasaray'da volkan yaman'ın karar yeteneğinin ne kadar düşük olduğunu bir kez daha gördük.. topa nerede nasıl vuracağını daha iyi düşünmeli..
kalli nin oyuncu değiştirme konusunda niye bu kadar geç davrandığını ve oyuna etki etmekte geciktiğini anlayamıyorum. anlayan birisi varsa bana anlatsın![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Gökhan Gönül ;
-Top toplayıcıdan topu istedim ama atmadı, bende yerdekini aldım.
Kaynak FB TV ..
Aydın abiye kesinlikle katılıyorum gökhanın pozisyondaki kırmızı kart haklı her kanal özet vermeye başladı bakın tekrar tekrar.
Bu arada gökhan gerçekden çok güzel çalımlar atmış golüde çok güzel. En sevdiğim gol tipini atmış
Ve maçın özetindede biraz belli oluyo volkan ve lincoln habire birbirleriyle konuşuyolar tartışıyorlar.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ortada bu kadar şehit savaş varken,insanlar sokaklarda korna çalarak geziyor.
Fenerbahçe kazansa belki bende gezerdim ben yapmazdım demiyorum sadece uzaktan görünce anlıyorsun o kornalar çalarken hiç mi televizyon izlemiyorsunuz yada hiç mi askerde tanıdığınız yok diye bağırasım geldi..
Millet olarak garipiz
Spor müsabakası sonuç olarak.Ordaki futbolcular şimdi otobüste müzik dinliyor ya![]()
cüneyt çakırın ilk yarının son dakikasında galatasaray tam gole giderken maçın ilk yarısını bitirmeside ilginç bir kareydi![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
volkan bi kere lincolnun küfür ettiğini nasıl anladı:
1. ihtimal)bizim volkan brezilyalıların arasında portekizce öğrenmiş (işi gücü yok küfür öğreniyo)
2. ihtimal bizim lincoln sakatken türkçe çalışmış (küfürlerede çalışmış anlaşılan)
volkan bıraksın bu yalanları ya hazmedememiş yenilgiyi açık açık konuşsun delikanlı gibi hadi kavga ettiği kişi türk olsa anlıyıcamda...güldürüyo adamı
Gökhan Gönül'ün gördüğü 2.sarı kart haklı.
Aynısını ilk yarıda Volkan Yaman'a da yapmıştı hakem![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bende bunu söylemek istiyorum, bize göre biz ; size göre siz haklısınız ama bunu vatan - millet konusu yapmaya gerek yok. Gönül isterdi ki tertemiz maç olsun ama olmadı, ayrıca herşey ortada zaten. İzleyin özetleri ve gördün Gökhan Gönül'ü.
Tebrikler Fenerbahçe, 2. yarıdaki mücadelesinden dolayı..
Neyse artık ya her iki takım için de kötü oldu kartlar Fb avrupada yoluna devam ediyo ligde de iyiler...Gs de Bjk maçına iyi hazırlanmalı bu maçı unutmalı ordan alabileceğimiz galibiyet Kasımpaşa maçını unutturur.
futbol konusmak ıcın zor bir mac olsa gerek futbol dısı hareketin cok oldugu bir karşılaşma hakem oyunu soğutacagına kavga cıkarırcasına bir maç yönetti keşke olmasaydı onun dışında ilk kırmızıdan sonra fb iyi bastırdı gökhan euro2008 de varım dercesine bir performans gösterdi yediği kırmızı haklı profesyonelce yapılan bir hareketti oyunu soğutmaya yönelik sonuçta değişik bir maç izledik.
Ne düşmüş Zico ? Ne diycek ortada böyLe bi yönetim varken çıkıp bunun hakkında konuşmamak oLur mu ?
Zico düşmüş falan demek ayıp kaçıo biraz.Zico mac sonrası acıkLamaLarında hep temkinLi sakin konuşan biriydi ama hakem onu biLe cıkardı ciLeden,en azından bazıLarı gibi cıkıp her magLubiyet sonra futbolcuLarını ortaya atmıo o kadar düşmüo yaniHakemide eLeştiremicek mi hakem futboLun önüne gecti bu macta ne futbol konuşuLcak bişey mi var ?
Kartlar havada uçuşuyor!
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında kartlar adeta havada uçuştu. Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, dev maçta 4 kırmızı, 11 de sarı kart kullandı.
Fenerbahçe'den 26. dakikada Lugano, 75. dakikada Gökhan 2. sarı kartların ardından, Galatasaray'ın son dakikadaki galibiyet golünün ardından da kaleci Volkan Demirel, direkt kırmızı kartla oyun dışında kalırken, Galatasaray'dan ise Lincoln, yine uzatma bölümünde çift sarı karttan kırmızı kart gördü.
Dev maçta ayrıca Galatasaray'dan 4, Fenerbahçe'den de 7 futbolcu sarı kart görürlerken, Fenerbahçeli Lugano, Selçuk, Volkan Demirel, Gökhan, Deivid, Semih ve Edu, Galatasaray'dan ise Volkan, Ümit, Lincoln ve Arda sarı kartla cezalandırıldılar.
KARTLAR HAVADA UÇUŞUYOR
Ezeli rakipler arasında yapılan son karşılaşmalarda gösterilen sarı ve kırmızı kartların çokluğu dikkati çekiyor. Ezeli rakiplerin 15'i lig, 6'sı de Türkiye Kupası olmak üzere son 21 randevusunda hakemler toplam 17 kırmızı, 122 de sarı kart kullandı.
Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki son 21 maçta hakemlerin gösterdiği kartların sezonlara gere dağılımı şöyle:
2000-2001:
Galatasaray - Fenerbahçe: 0 - 0 (10 sarı)
Fenerbahçe - Galatasaray: 2 - 1 (5 sarı)
F.Bahçe - G.Saray: 4 - 4 (Pen.7-6) (Türkiye Kupası) (8 sarı)
2001-2002:
Galatasaray - Fenerbahçe: 2 - 0 (5 sarı)
Fenerbahçe - Galatasaray: 1 - 0 (4 kırmızı, 5 sarı)
2002-2003:
Fenerbahçe - Galatasaray: 6 - 0 (2 kırmızı, 5 sarı)
Galatasaray - Fenerbahçe: 2 - 0 (5 sarı)
2003-2004:
Galatasaray - Fenerbahçe: 2 - 2 (1 kırmızı, 4 sarı)
Fenerbahçe - Galatasaray: 2 - 1 (1 kırmızı, 2 sarı)
2004-2005:
Galatasaray - Fenerbahçe: 1 - 0 (1 kırmızı, 3 sarı)
Galatasaray - Fenerbahçe: 5 - 1 (Türkiye Kupası) (4 sarı)
Fenerbahçe - Galatasaray: 1 - 0 (5 sarı)
2005-2006:
Galatasaray - Fenerbahçe: 0 - 1 (1 kırmızı, 3 sarı)
Fenerbahçe - Galatasaray: 2 - 1 (Türkiye Kupası) (7 sarı)
Galatasaray - Fenerbahçe: 3 - 2 (Türkiye Kupası) (7 sarı)
Fenerbahçe - Galatasaray: 4 - 0 (1 kırmızı, 6 sarı)
2006-2007:
Fenerbahçe - Galatasaray: 2 - 1 (7 sarı)
Galatasaray - Fenerbahçe: 1 - 2 (7 sarı)
2007-2008:
Fenerbahçe - Galatasaray: 2 - 0 (1 kırmızı, 6 sarı)
Fenerbahçe - Galatasaray: 0 - 0 (Türkiye Kupası) (1 kırmızı, 7 sarı)
Galatasaray - Fenerbahçe: 2 - 1 (Türkiye Kupası) (4 kırmızı, 11 sarı)
Kaynak: AA
Bugün ortamı çok güzel geriyorsun vallahi. ama tahriklere kapılmayacağım.
İki takımı da mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Hakem kararlarının çift taraflı olarak futbolun önüne geçtiği bir maç izledik bence. Daha iyi oynayan taraf turu da geçmeyi başardı. Bu sefer tribünlerde pek olay olmadı çok şükür. Galatasaray'ımı galibiyetinden dolayı, Fenerbahçe'yi ise 90 dakika mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Saha içinde olmasa da, burada fair-play görmek isterdim. Nasip olmadı. Başka maçlarda olur artık. Herkese iyi geceler diliyorum.
gökhanın attığı gol değilde ondan önceki pozisyonda 5 kişiden sıyrılarak ferrrari gibi geldi aykutu'da geçip gol atsa messi gibi gol atacaktı
gs kazandığı için çok sevinçliyim.fb nin rakibi olduğumuz için fb yide yenmek ayrı bir keyif.çünkü son zamanlarda şansızmı tutmuyordu fb ye karşı.türkiyenin adını taşıyan bu güzel kupasıyı almak için sabırsızlanıyorum.
her iki takımada tebrikler.
sportmenliğe aykırı davranan futbolcuları kınıyorum.![]()
Artık olan oldu..Artık hedef lig ve Avrupa...
Şuraya 2 msj attım zaten ortamı geriyosun demişsin sinirLe geLmişim bişey yazmamaya caLışıyorum mümkün oLdukca hemen sucLamışsın sağoLasın..
Bizde GaLatasaray'ı tebrik ediyorz gectikLeri turdan ötürü,bununLa beraber hakemide tebrik ediyoruz.OyuncuLarımızLada gurur duyurorz.
Sanada iyi geceLer,Allah RahatLık versin..
Varya öyle pis kuytuya pustuk ki siz bişeyler yazın ceza verelim diye bekliyoruzona göre yazın
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bu arada Lincoln'ün 2 kişiyi geçip yaptığı orta maçın güzel anlarından biriydi bana göre...
Fenerbahçe'den Deivid ve Gökhan Gönül sahanın en iyilerindendi.
Last edited by LaigLeNoiR : 28.Şubat.2008 at 00:46 Reason: utku ile aynı anda aynı şeyleri yazmışım editliyorum. :)
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bence Gökhan sahanın yıldızıydı.Maçı izlemedim ama maç bitince hemen arkadaşı aradım bilgi aldım vs.Özettede izlediğim kadarıyla Gökhan bence tam bir Fenerbahçe'li gibi oynadı.
Evet maçın başında o hareket mükemmeldi.
Arda güzel başladı çabuk yoruldu hala aynı Arda..!
Hakan kral gibiydi yine.
Alex bi geldi bi gitti ara ara
Selçuk beklediğimin üstündeydi
Volkan kart harici çok çok iyiydi,önemli kurtarışlar yaptı.
Ümit Karan bence maçın adamıydı.
Ya arkadaşlar Selçuk gitti yerdeki adama elini uzattı ve yanlış hatırlamıyorsam yerdeki adam Barış'tı ve elini uzatmadı.Selçukta sinirlenip vurdu.Bende olsam bende yapardım.
Sen olsan yapardın değil kiorada darbe az da olsa amaç önemli tahrik var hiç bişey olmasa.Bence kart doğru
Gökhan'ın kırmızısı kesinlikle doğru işin şeyliğine kaçtı oradaama hiç bişey olmasa kartı gösterirken topu hakeme attı dikkatli bakın öyle bir gol atmışken o hareketler yakışmıyor herşeyden önce sporcu olacaksın x takımlı y takımlı değil.