Bu arada bir istatikslik(nasıl yazılıyosa işte ondan) daha devam ediyor. Kral Fener derbilerinde ne zaman gol attıysa kazandık.Şekil 1-A
![]()
Galatasaray
Fenerbahçe
Berabere
Bu arada bir istatikslik(nasıl yazılıyosa işte ondan) daha devam ediyor. Kral Fener derbilerinde ne zaman gol attıysa kazandık.Şekil 1-A
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
SeLcuk'un yaptıgı teoride yanLş ama o an ki gerginLkLe Barış'ın yaptıgı ondanda yanLış SportmenLk 0.Zaten saha gergin,ortam gergin Barış öyLe davranarak tahrik etti başarıLıda oLdu..
Hakem hakkında hiçbir şey söylemek istemiyorum alıştık her sene katledilmeye doğal karşılıyorum.
Fenerbahçe iyi oynamamasına rağmen ezilmedi 10 kişi 9 kişi süper mücadele etti takımımı ve Galatasaray'ı kutluyorum
Ne alaka adam yerde acı içinde yatıyor acıyı unutup (Derbi maçında ve sinirler gerginken) adamın elinimi sıkıcak(doğru olan o olsa bile günümüzde böyle futbolcu yok denecek kadar az).Zaten selçuk elini uzatmamasına sinirlenmedi baktı elini uzatmıyor tam gidiyordu sonra tekrar döndü ittirdi. Sanırım barış bişey dedi ona sinirlendi
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
helal olsun çocuklara giydikleri o kutsal formanın hakkını sonuna kadar verdiler.
Helal olsun Galatasaray´a,Aslanlarimiza ! Mac ilk yaridan farka giderdi de bazi net pozisyonlari kacirdik.Saglik olsun,böyle tur atlamak daha zevkli oldu.![]()
arkadaşlar, bir şey soracağım. Galatasaraylı bir taraftar olarak değil de eski bir hakem olarak soracağım bunu. diğer başka hakemler yapılan birçok şeye tolerans gösteriyor diye her hakem göstermek zorunda mıdır? örnekle, Lugano'nun gördüğü 2. sarı kart, hakem buna sarı kart göstermekte haklıdır zira yapılan hareket "sana gözlük lazım" anlamına gelen ve içeriğinde hakaret içeren bir harekettir. diğer hakemler gösteremiyor diye neden Cüneyt Çakır'da göstermesin ki? ya da Gökhan'ın gördüğü 2. sarı kart, sportmenlik dışı hareket değil midir? orada ona atılan topu tutup diğerini de ufak bir tekmeyle dışarıya gönderip oyuna başlayamaz mıydı? üstelik atılan top neredeyse bel hizasına atılmış durumda. nedir yani, "dengem ve esnekliğim çok iyidir"i mi kanıtlamak istedi Gökhan? biriniz iddia edebilir mi bu iki sarı kartın da hatalı olduğunu? fauller ve onlara istinaden gösterilen kartlar hakkında konuşmak istemiyorum zira, dediğim gibi eski bir hakemim, orada anında bir karar vermek durumundasınız ve bize ilk dersin ilk dakikasında söylenilen şeydir "verdiğiniz kararların %50'i yanlıştır" diye. faullerden dolayı verilen kartlar yanlış olabilir, tartışmaya açıktır ama 2. sarı kart kararlarının her ikisi de tamamiyle doğru.
diğer yandan, ben hakemin kötü bir maç yönettiğini söyleyemem. evet sıradışı bir maç yönetti ve olabildiğince cesur davrandı. şampiyonluğa oynayan takımların maçlarında çok fazla gördüğümüz bir şey olmadığından bizi biraz rahatsız etti yoksa normal bir performanstı Cüneyt Çakır'ın performansı, iyi değil ama kötü de değil.
Bu arada Mustafa abinin değindiği bir noktada var ilk yarının son sahnesi. Eğer hakem devam ettirseydi % 90 gol olucaktı devamı.
üstünlük fenerde olsaydı 90+2de kendine küfreden (!) karşı takım oyuncusuna saldırcak mıydı acaba volkan? yoksa o sinir ile mi kalktı gitti ortamı müthiş karıştırdı.
hakem vermese bir dert verse bir dert adamları o kadar eleştiriyoruz ki, işini düzgün yapmasına çoktan engel olmuşuz halen daha hakem maçı katletti diyoruz, hayır hakem maçı katletmedi, ben hakem olsam kartları cidden verirdim.. hem sportif hem de üzerimdeki baskı açısından bir de siz kendinizi hakem yerine koyun, ilk yarıda lugano 5dk kadar sahadan çıkarılmamasına rağmen, yarı uzamadı, yüzde yüzlük gol pozisyonunda yarıyı bitirdi. şimdi açın 10 tane maç özeti izleyin avrupadan ya da ne biliyim başka bir kıtadan, hakemler son düdük çalcakları zaman topun ya degajdan sonra yada uzun topta iken havada, yada bir şekilde topun oyun dışı kalacagını anladıkları zaman ı beklerler, bilakis örnekleri vardırki avantaj kesilmesin diye uzatmalar uzamış, uzatmalarda birden fazla gol olmuştur (araştırınız)
Bir kaç fbli arkadasımla konuştum az önce netten, illa ki herhangi bir karta kulp bulmak için kıvranıp duruyorlar, biri lugano'nun ilk sarısına takmış, biri gökhan'a daha ilk taçta zaman geçirmeden kart verilmezdi diyor.
Biraz objektif olalım!
Bana kalırsa; Lugano'nun sarı kartı haklıdır, o pozisyonun yakım ve yavaş çekiminde direk diz müdahalesi oldugunu görüyorsunuz. İkinci sarı içinse zaten sinirlerin gerildiği bir pozisyonda önemli bir noktada oyuna müdahale eden hakemin, gözünün önüne gelip (zaten yabancı oyuncu anlaşma güçlüğü çekebilir) el kol hareketi yapmanın ne manası var, ayrıca kaptanlık gibi bir vasfın da yok, ayrıca ve en önemlisi adın kasap şımarık şarlatan diye çıkmış 9a inmez 8e olayındasın, profesyonelsen, sarı kartın var önemli bir maç uzak duracaksın kardeşim!
Gökhan'ın pozisyonu ise hakem pozisyona uzak olsaydı kesinlikle kart çıkmazdı en fazla ama en fazla düdükle uyarı olabilirdi sadece, fakat pozisyon hakemin dibinde gelişiyor ve sarı kartlı bir oyuncu olarak buna nasıl cesaret edebiliyorsun, hadi zaman geçirmek anladım fakat, gelen topa almamak için eğilmek yerine, alıp yerdeki topu top toplayıcı çocuga vermek de zaman geçirmektir ve bu en fazla uyarı alır hakem tarafından
Volkan'ın kartı içinse en başta söylediğim gibi gol üstüne doğan dengesizlikten öyle bir girişimde bulunmuştur ister işin içinde küfür olsun ister olmasın, eğer gol yemedigi ya da 90+2 de kritik bir durumda olmadıgı bir ana gelse, Volkan'ın küfüre bu şekilde karşılık verecegini düşünmüyorum. Durduk yere de saldırmadıgını düşünüyorum, Lincoln'de küfür, Volkan'da da tehlikeli hareket var rakibine karşı, eğer düzgün bir değerlendirme adil bir değerlendirme yapılırsa ikisinin de birden çok maç ceza almasını bekliyorum.
Yani işin özü burda küplere binip her agzına geleni tutarsızca söylemek, futbola, ahlaka yakışmayan içerikleri sadece senin takımının lehine oldugu için savunmak değil. biraz objektif olmak gerekir evet hakem maçın tansiyonunu ayarlayamamıştır, ciddi pozisyonları es geçmiş, küçük gerginlikleri alevlendirmiştir fakat şimdi günlerce bu kırmızı kartlar konuşulacak, gerek taraftar, gerek yönetici bir sürü şey söylecek, ben samimi bir şekilde ifade ediyorum, ben hakem olsam kırmızı kartları aynı şekilde uygulardım
Lugano'nun kartını tartışmaya gerek yok zaten.Kendi de yaptığı hareketin karşılığının sarı kart olduğunu biliyor ama kendini öyle bir kaptırıyorki o an ne yaptığını fark etmiyor.Volkan aşırı tepki verdi.Her maç futbolcular birbirine küfür eder ama kimse kimseyi sahanın içinde kovalamaz.Gökhan Gönül'de bilerek topu ıskaladı ve sarı kart gördü.Bu arada attığı gol ve önceki pozisyondaki çalımları çok güzeldi.
bilete verdigim paralar sonuna kadar helal olsun aslanlara bi de kareografi yine superdikupayi gorenler parmak kaldirsin yazili olan
Bazen maçlarda çok kart çıkması hakemin kötü yönettiği anlamına gelir.
Beşiktaş maçını hatırlarsınız. Cem Papila gösterdiği çoğu kartta haklıydı. Ancak kartların bol olması ve rengininde kırmızı olması üzerine maçı katletti durumuna getirdiler.
Şunu unutmamak lazım. Bizde oluşan fikri söyliyim. Bir maçta bir takıma kırmızı kart çıkarsa bir daha kırmızı kart çıkamaz. Artık o takım serbesttir.Böyle birşey yok arkadaşlar kart gerekiyorsa verirsin.
Benim hakem katletti dememde ki amaç şuydu. Hakemin işi oyuncuları sahada tutmaktır. Öyle bir duruma getirdi ki Fenerbahçe'de yense Galatasaray'da yense hakem maçın önüne geçecekti. Nitekim öylede oldu. Oyunculara tölerans gösterebilirdi. Ancak yapmadı. Bana göre es geçilecek pozisyonlarda da kart verdi. Vermemesini dilerdim ama verdi diyede kimse hesap soramaz. O hakemin takdiridir.
Şimdi bazı arkadaşlarımız diyor ki maça tesir edecek hatalar yaptı. Gelin faraza konuşma yerine ispatlı konuşalım.
Lugano'nun ilk sarı kartı. İlk resimde gördüğümüz gibi Mehmet Topal topu almış gidiyor. 2. resimde de düşmesine sebeb olacak müdahale söz konusudur. Şimdi burada kart verilmez diyen birisi varmıdır. Gökhan Ünal'ın süratinden dolayı topa yetişme ihtimali ve topun ayaktan fazla açılmasından dolayı direk kırmızı yerine hakkı olan sarı çıkarılmıştır.
Lugano'nun 2. kırmızı görmesine sebeb olan pozisyonu 1. resimde görüyoruz. Lincoln iki oyuncu arasında ve Edu'nun onu ittiğini görebilirsiniz. Lincoln'ün bir ayağı sağındaki futbolcunun bacaklarının arasında ve arkadan Edu itiyor. Bu pozisyon faul bana göre ama diyelim ki faul olmasın. Bir oyuncu hakemden kart isteyemez. Gözüne gözlük diyemez. Dersen hakemde seni atar. 2. resimde de bunu görüyoruz. Sonrada yahu ben niye atıldım demeye hakkınız yoktur.
Volkan'a gelince Lugano'nun, Topal'ı düşürdüğü pozisyonda itirazları üzerine ilk sarıyı gördü ancak ilk sarıyı görmemiş farzedersek ilk önce eliyle tartaklıyor. Sonrada attığı dizi görüyorsunuz.
Bir oyuncu sana herşeyi yapar. Bu sana her türlü karşılık verme hakkını doğurmaz. Ben yaparım diyorsan ve üstüne yakalanırsan neden kart gördüm diye sorma hakkında doğmaz.
Hakem Lincoln'e kart çıkardı neye göre çıkardı. Tahrik etmiyor fiziki olarak birşey yapmıyor. Görüntüleri izleyebilirsiniz. İlk sürtüşme anında atılan küfürleride görmediğine göre Lincoln ne için atıldı. Oda ayrı bir sorun.
Galatasaray hızlı atağa çıkarken sürati iyi olan Gökhan arkadan gelip Lincoln'ü indiriyor. Hakem avantaj verdikten sonra pozisyon durunca Gökhan'a ilk kartını veriyor.
2. sarıya gelince topu istemesine rağmen atılan topu almıyor. Kendince zamandan çalmaya kalkıyor. Aynı hareketi yapan Volkan Yaman'a tölerans göstermeyen hakem Gökhan'a da göstermiyor. Başka zaman olsa hakem bir pozisyona verdiğini diğer pozisyona vermiyor diyoruz. Volkan Yaman'a sarı vererek bir mesaj verdi hakem Gökhan bu mesajı sarı kartı olmasına rağmen almadıysa hakemin suçu yoktur. Ben olsam kart vermezdim ama hakem verdi ve niye verdin diyemezsin. Aslında dersiniz ama sonuca etki etti diyemezsiniz.
Gökhan'a yakıştırılmayan hakeme topu atışınıda bıraktım. Gökhan kartı gördü topu attı. Lugano kartı gördü çok çok sakinken arkadaşlarının ateşini görünce onu durduramadılar. Volkan kartı gördü coştu. Peki neden kartlardan önce bunlar olmadı.
Neyse uzun oldu ama kendimce resimli ortaya koydum. Umarım hakem sonucu etkiledi anlayışı yok olmuştur. Biz kartlardan bahsetmiyoruz. Başka pozisyonlarda maça tesir edildi diyenler pozisyonları söyleyebilirler. Güzel bir şekilde tartışırız.
Last edited by DisCo : 28.Şubat.2008 at 01:39
yalnız beyler oynatalım uğurcum havasına sokmayalım forumu, maç bitmiş, hakem tamam kötüydü vs.
bunun dışında hiç mi takımını eleştirecek, olaylara objektif bakacak kişi yok?
Disco iyi yazmışsında birader,Gökhan'In ikinci sarısı bana göre öyLe değiL Gökhan'da topu istedim atmadıLar diyor ona bakarsan ? Çok önemLi bi andı 10 kişiyLe kaç dk yüksek mücadeLe ve ardından 9 kişi kaLmak sonuca nası etki etmez..
Gökhan saha kenarındaki topu aLmaya gidiyor gidip onunLa kuLLanıcak tacı daha tac cizgisine geLmemiş etmemiş nedir bu eLine top verme teLaşı tac cizgisine geLsin aLır ordan topunu kuLLanır bunda sarı kart veriLcek bişey yok bence.
VoLkan'a zaten diyecek yok oLay cıgırından cıktı SinirLeri boşaLdı artık o andan sonra bişey denemez.Lincoln ise ikinci sarıdan atıLdı sanrsam oda VoLkan'la girdği münakaşadan ötürü ve orda sarı haklı bence..
Gökhan atıLmasa Son VoLkan oLayıda hiç yaşanmayacaktı bence ayrı bi mevzu..
Valla Burak harika anlatmış.
Lugano 2 kartı da doğru ki zaten 2. sarı gördüğü pozisyonda lincoln e 2 3 foul yapılıo hakem sonunda calıyor
Volkan ve Lincoln u tartışmaya gerek yok ikisi de atıldı olayın içeriğini tv den cözemeyiz.
Gökhan ın ilk sarı kartı Lincoln e kontra atak da yaptıgı foul den ki dogru. ikinci de de hem topu istiyor, top atılıyor topu almıyo yerdekini alıp vakit geciriyor. aynısını ilk yarıda hakem V.Yaman a gösterdi![]()
Tabi bnm görüşüm katılırsınız, katılmazsınız bni ilgilendirmez sadece görüşüm bu.
Pozisyonları görüpte yorum yapanlar var. Renkdaşlarının yorumuna inanarak durumu açıklayanlarda var. Pozisyonları gördükleri halde tersini iddia edenlerde var. O açıdan görüntülerin konması bence mantıklıdır. Çünkü dikkat ederseniz 2 dakika Zico şunu yaptı, Kalli bunu yaptı diyoruz. Birisi çıkıp o hata yaptıda hakem yapmadı mı diyor. Yani herşey hakeme dönüyor.
Hakem otoritesini kartla sağlamaya çalıştı. Verilmeyecek yerde de kart verdi. Ama bu kartı Galatasaray'a da Fenerbahçe'ye de verdi. Birinde sarı olarak kaldı diğerinde kırmızı oldu.
Maça gelirsek seyirci atmosferi pek iyi gelmedi bana. Yani maç 1-1 iken taraftar haydi cimbom tam zamanı felan diyor ama derken kendiside inanmıyordu.
Zico bir yanlış hamle birde doğru hamle yaptı ancak yetmedi. İlk yarının en iyi adamı Uğur Boral'ı oyundan alması bir hataydı. Çift forvete dönmesi ise Galatasaray defansını çakılı oynatmak zorunda bıraktı. Bu sayede daha etkili olmaya başladılar. Galatasaray'da Ümit Karan ve Lincoln 2. yarının 20-25 dakikası hiç görünmediler. Zaten Fenerbahçe'nin iyi oyunu ve golüde bu dakikalarda geldi.
Kalli ise 1-1'den sonra hücum oyuncusu sokuyor. Aynı tarz oyuncuları oyuna almanın bir anlamı yoktur. Çünkü oyunu kuracak adam bırakmıyorsun. Top yapacaksın ki pozisyon bulasın. Şansı yaver gitti ve golü buldu yoksa bu konuda çok eleştirilecekti. Bunu Kasımpaşa maçında da yaptı ve eleştirileri almıştı.
bence gökhan ın pozisyonuyla volkan yaman ınki aynı değil.volkan ın pozisyonunda volkan topu alıyor,hatta bir kaç kere siliyor sonra topu atıp başka bir top alıyor.
gökhan ın pozisyonunda ise gökhan çocuktan topu istiyor, çocuk topu atmayınca o da yerdeki topu alıyor.ayrıca çocuk gökhan yerdeki topu almaya gitmişken yerdeki topu görüp tekrar atıyor,gökhan da yerdeki topa odaklandığından çocuğun attığı topu almıyor.
o zaman ALex'ide atsaydı madem hakem Gökhan Gönül iLe aynı sebebten Gökhan GönüL ayrıca Topu istedim atmadıLar diyor kendi beyanı..
Hakem maçı katletti ya böyle maç mı olur. Valla komediydi, koy vizyona recep ivedik le yarışır.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
yine kıyamet koptuLugano & Volkan'ın kartlarına bişey demem ama G.Gönül deyim yerindeyse gözünün üzerinde kaşı var diye atıldı kaldiki takımının en iyisiydi atılması Fenerbahçe için turu imkansız kıldı zaten... Barış Özbek'in hareketi ve Lincoln'ün küfür etmesi maçın yine kötü kareleriydi.. Yerde minibüs çarpmış kadar dönmesine gerek yoktu Barış'ın... Tebrikler Galatasaray Kayserispor'uda elerse alırlar kupayı...
1- Gökhan Gönül topu istedim atmadılar diyor. Kırmızı çerçeve içinde yer alan şey ona atılan ve istediği top değil mi?
2- Gökhan Gönül'e istediği top atılmayınca gidip yerdeki topu almış. Bu sizlerin yorumu. Sanki topu beklemiş gelmemişte kale arkasındaki topu almış gibi konuşuyorsunuz.
3- Gökhan Gönül'e top zamanında atılmamış oda yerdeki topa odaklanmış. Topu erken atsalar cezahası çizgisinde mi tacı kullanacaktı. Çizgiye yanaştığı için top gönderiliyor.
4- Volkan Yaman'la bu pozisyon aynıdır arkadaşlar. Sebebide araca değil amaca bakın. Adama direk kafa atarım. Etrafında 5 kere dönüp kafa atarım. Neticede kafa atmış oluyorum. Burada zaman geçirmeye yönelik iki hareket ve ikiside uyarmaksızın kartla sonuçlandı.
5- Alex'te tacı geciktirdi. Topu yere koydu ellerini tozluklarına sildi ve kartıda gördü zaten.
Umarım açıklayıcı olmuştur. Oynat Uğurcuğum
Fenerbahçenin kupayı kazanamaması konusunda açılan pankartta güzeldi.
![]()
Tebrikler Cüneyt Çakır'aHeLaL oLsun.. ALnının akıyLa doLaşır artık
Maç hakkında yorum yapmaya gerek yok ztn..
Herşeyi geç,Sahaya bak yerde sahanın içersinde Gökhan'ın atışı kuLLanmak için yöneLdiği top var tac bu topLa kuLLanıLcak geLip birinin kendisi iLe tac atışı kuLLanmasını bekLiyor orda bak usLu usLu..
Bu top topLayıcı cocugun küstahLıgı nedir ne amacLa oynanacak top mevcutken top atıyosun sen sahaya
ikincisi bu cocuk acemi,13-14 yaşndaki cocuk o heycanLa topu sahaya attı diye Bunun bedeLini Gökhan,Fenerbahce Camiası ve akabinde VoLkan ödemek zorunda mı ? Top topLayıcının attıığı topLamı oynamak zorunda böyLe bir kuraL mı var Sahada zaten taç çizgisinin kenarında bekLeyen bi top mevcut e o zaman ?
Fenerbahce'nin eLinden turu aLan karar bu kadar Sacma oLmamaLıydı...
![]()
İkinci Başkanımız Nihat Özdemir, Galatasaray-Fenerbahçe maçını yöneten hakem Cüneyt Çakır'ın maçı resmen katlettiğini, yeni seçilen Türkiye Futbol Federasyonu yönetimine büyük iş düştüğünü belirterek, "Bu tip hakemler Türk futbol tarihinden silinmelidir" dedi.
Galatasaray'la oynadığımız ve hakem Cüneyt Çakır'ın gösterdiği kartlar sonucu 8 kişi tamamladığımız maç sonrası İkinci Başkanımız Nihat Özdemir canlı yayında bir açıklama yaptı. Nihat Özdemir, "Bugün Türkiye'nin gözü bu maçtaydı. Maçın başından sonuna kadar, maç hakem tarafından resmen katledildi. Hakem, maçı seyredenlerde hiç zevk bırakmadı. Herkesi sinir küpü haline getirdi. Fortis Türkiye Kupası'nın lezzetini kaçırdı. Lugano'nun gördüğü ilk sarı kart haksızdı. Gökhan taç atarken, top toplayıcı ona doğru bir top daha attı ve Gökhan ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Maçta daha sonra aynısını Alex, yaptı, hakem ona kart göstermedi. Volkan'ın yaptığı hareketi tasvip etmiyorum ama, Lincoln kalecimize küfür etti. Oyuncular tartışırken, hakem araya girmeye çalıştı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun başına yeni bir yönetim geldi. Geçen sene bizim bu kupadan nasıl elendiğimizi herkes biliyor. Burada da aynı tip hakem kararlarıyla yenildik ve kupadan elendik. Bu tip hakemler, Türk futbol tarihinden silinmelidir. Yeni seçilen Türkiye Futbol Federasyonu'na büyük görev düşüyor. Bu hakemlerle hiçbir yere varılamaz. Maçta zevk alınacak nokta bırakmadı. Üzüntü ve hicap duyuyorum. Elenmemize değil de bu olanlara üzülüyorum" diye konuştu.
www.fenerbahce.org
Öncelike şunu söyliyim ortada bir olay var ve Gökhan'ı savunan arkadaşlarımız olarak birbirinden farklı şeyler söylüyorsunuz. Herkes kendince yorumluyor. Hakemde kendince yorumladı. Biz olsaydık vermezdik ama hakem verdi. Tacı atarken geciktiren Volkan Yaman kartı gördü. Alex gördü. Gökhan'da gördü. Gökhan'ın talihsizliği daha önceden kartının olmasıydı.
Biz üslup olarak çok güzek fikir alışverişi yapıyoruz. Ancak ben hangi konu üzerinde tartıştığımızdan emin olmamaya başladım. Çünkü fikirlerin sürekli değişiyor. Önce Gökhan topu istedi atmadılar dedik. Ama atıldığını ispatladık. Sonra yerdeki topu alacakken ona top atılması ne demek oluyor diyoruz. O halde hani topu istemişti. Sence de bir çelişki yok mu?
Gokhan'in zamandan calmak icin elinden geleni yapacagi orada zaten belli..![]()
Egilip topu almasi mi daha kolay, kendi ellerine dogru atilacak topu tutup tac atisini kullanmasi mi daha kolay?
Fenerbahce geride olsa ve Gokhan bir an once taci kullanmak istese, top toplayici cocuk da topu ona vermeyip Gokhan'i egilmeye ve topu kendi almasina zorlasa bu sefer top toplayici cocuk suclanacak. Elinde top var, atmiyor Gokhan topun pesinden kosmak zorunda kaliyor diye.
Sampiyonlar ligi maclarini izleyin bol bol. Top toplayici cocuklarin gorevi macin bir an once baslamasi icin oyunculara yardimci olmak. Cocukcagiz da Gokhan ile goz goze gelip topu ona atarak macin bir an once baslamasi icin caba gosteriyor. Ancak Gokhan'in niyeti taci kullanip maci baslatmak degil, zamandan olabildigince calmak.
Bu durumda da hic bir sekilde sinirlenmeye gerek yok. Benzer durumda Alex'e de ayni sari karti gosterdi hakem, Volkan da benzer nedenlerle sari kart gordu. Hakem kendi kafasina gore mactan zaman calinmasini engellemeye calisti. Ancak Lugano'nun 5 dakika, Gokhan Gonul'un 4 dakika, Volkan ve Lincoln'un 4 dakika mactan cikma surelerini eklemeyi unuttu. Bunun yuzunden Galatasaray'in kaleci ile karsi karsiya kaldigi bir pozisyonu yok etti hatta.
Yani, hakem neresinden tutmaya kalksan elinde kaliyor. O yuzden bosu bosuna hakem konusmak yerine, gelin hava durumunu konusalim. Son karli havalardan sonra havalarin duzelmesi iyi oldu, en azindan karlar icinde maclar izlemiyoruz. Televizyon'da top goruluyor vs. (konu disi mesaj icin uyari almam umarim)