Herşeyi geç,Sahaya bak yerde sahanın içersinde Gökhan'ın atışı kuLLanmak için yöneLdiği top var tac bu topLa kuLLanıLcak geLip birinin kendisi iLe tac atışı kuLLanmasını bekLiyor orda bak usLu usLu..
Bu top topLayıcı cocugun küstahLıgı nedir ne amacLa oynanacak top mevcutken top atıyosun sen sahaya
ikincisi bu cocuk acemi,13-14 yaşndaki cocuk o heycanLa topu sahaya attı diye Bunun bedeLini Gökhan,Fenerbahce Camiası ve akabinde VoLkan ödemek zorunda mı ? Top topLayıcının attıığı topLamı oynamak zorunda böyLe bir kuraL mı var Sahada zaten taç çizgisinin kenarında bekLeyen bi top mevcut e o zaman ?


Fenerbahce'nin eLinden turu aLan karar bu kadar Sacma oLmamaLıydı...




İ
kinci Başkanımız Nihat Özdemir, Galatasaray-Fenerbahçe maçını yöneten hakem Cüneyt Çakır'ın maçı resmen katlettiğini, yeni seçilen Türkiye Futbol Federasyonu yönetimine büyük iş düştüğünü belirterek, "Bu tip hakemler Türk futbol tarihinden silinmelidir" dedi.
Galatasaray'la oynadığımız ve hakem Cüneyt Çakır'ın gösterdiği kartlar sonucu 8 kişi tamamladığımız maç sonrası İkinci Başkanımız Nihat Özdemir canlı yayında bir açıklama yaptı. Nihat Özdemir, "Bugün Türkiye'nin gözü bu maçtaydı. Maçın başından sonuna kadar, maç hakem tarafından resmen katledildi. Hakem, maçı seyredenlerde hiç zevk bırakmadı. Herkesi sinir küpü haline getirdi. Fortis Türkiye Kupası'nın lezzetini kaçırdı. Lugano'nun gördüğü ilk sarı kart haksızdı. Gökhan taç atarken, top toplayıcı ona doğru bir top daha attı ve Gökhan ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Maçta daha sonra aynısını Alex, yaptı, hakem ona kart göstermedi. Volkan'ın yaptığı hareketi tasvip etmiyorum ama, Lincoln kalecimize küfür etti. Oyuncular tartışırken, hakem araya girmeye çalıştı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun başına yeni bir yönetim geldi. Geçen sene bizim bu kupadan nasıl elendiğimizi herkes biliyor. Burada da aynı tip hakem kararlarıyla yenildik ve kupadan elendik. Bu tip hakemler, Türk futbol tarihinden silinmelidir. Yeni seçilen Türkiye Futbol Federasyonu'na büyük görev düşüyor. Bu hakemlerle hiçbir yere varılamaz. Maçta zevk alınacak nokta bırakmadı. Üzüntü ve hicap duyuyorum. Elenmemize değil de bu olanlara üzülüyorum" diye konuştu.


www.fenerbahce.org