Volkan ve Lincoln arasındaki olayları gördük ve yapılan açıklamalarıda dinledik. Ben zamanı geri alalım diyorum. Lincoln ve Barış topu almaya giderken Volkan topu alıp ortasahaya yolluyor. Birden arkasından küfür geldiğini duyuyor ve Lincoln'e Allah ne verdiyse giriyor. O zaman yaptığı açıklama mantıklı olabilirdi. Anneme, kız kardeşime, kız arkadaşıma küfür etti. Bende dayanamadım bir yere kadar profesyonelim ve oldu. Özür dilerim ancak kimse bana böyle konuşamaz deseydi bir nebze anlardık. Ancak bekleyip bekleyip kırmızı kartı gördükten sonra coşması yediği golü hazmedemediğini gösteriyor. Sonrada çıkıp bu açıklamayı yapınca komik kalıyor. Açıklamasının bir kısmında tam ne dediğini yazamıcam ama hemen hemen Lincoln dünyanın tanıdığı bir oyuncu ama küfür ediyor dedi. Arkadaşımızın dediği gibi sende Türkiye'nin en iyi kulüplerinden bir tanesinde oynuyorsun. Üstüne Milli takımın 1. kalecisi görevindesin. Bu yaptığın sana yakışıyor mu? Volkan'ın sevdiğim bir yönü vardır. Maçta katliamda çıksa Fener 10 atsa veya 10 yese çıkıp hiç laf sokmaya çalışmaz, dalga geçmeye çalışmaz. Yendik veya yenildik der Galatasaraylı arkadaşlarımı tebrik ederim der. Bu yönünü severim ama bu yaptığı olmadı.