Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

31 51.67%
  • Fenerbahçe

29 48.33%
  • Berabere

0 0%
1 ile 30 arası toplam 354 sonuç

Konu: Fortis TK Çeyrek Final 2. Maçlar | Galatasaray - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Türk futbolu için çok kötü bir geceydi hakem tüm kuralları uygulayayım otorite kurayım derken ipleri kaçırdı.Lincoln hariç futbolcuların hepsi iyi niyetliydi birde onlar kötü niyetli olsa artık ortada sporda kalmazdı.Volkan'ın yaptığı hareket orda doğru mu eğer gerçekten Lincoln o küfürleri ettiyse az bile bana göre bu Dünya'da kimse benim anneme,kız kardeşime,sevgilime küfür edemez.Ben olsam yapmam diyenleride pek anlamıyorum açıkçası o şartlarda osahada tamda gol yemişken üstüne o küfürleri duysanız bence birçok insan bunları yapar.İsviçre-Türkiye maçında Mehmet Özdilek gibi biri bile tekme salladıysa hemen hemen herkes yapar.Futbol adına konuşulacak pek birşey yok zaten Lugano'nun gördüğü ilk sarı karttan sonra iki tarafta futbol adına mücadeleden başka birşey veremedi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Türk futbolu için çok kötü bir geceydi hakem tüm kuralları uygulayayım otorite kurayım derken ipleri kaçırdı.Lincoln hariç futbolcuların hepsi iyi niyetliydi birde onlar kötü niyetli olsa artık ortada sporda kalmazdı.Volkan'ın yaptığı hareket orda doğru mu eğer gerçekten Lincoln o küfürleri ettiyse az bile bana göre bu Dünya'da kimse benim anneme,kız kardeşime,sevgilime küfür edemez.Ben olsam yapmam diyenleride pek anlamıyorum açıkçası o şartlarda osahada tamda gol yemişken üstüne o küfürleri duysanız bence birçok insan bunları yapar.İsviçre-Türkiye maçında Mehmet Özdilek gibi biri bile tekme salladıysa hemen hemen herkes yapar.Futbol adına konuşulacak pek birşey yok zaten Lugano'nun gördüğü ilk sarı karttan sonra iki tarafta futbol adına mücadeleden başka birşey veremedi

Senin dediğin gibi oLsa herhaLde Dünya üzerinde en çok cezaevinde yatan mahkumLar futboLcuLar oLurdu. BöyLe bir zihniyet yok.

FutboLcu isen, heLe birde profesyoneL isen karşına sahada ve dışarıda çıkan bütün negatif oLayLara karşı nasıL davranmak gerektiğini biLeceksin. Kanun var nizam var. Ortada bir durum varsa cezası başka yoLLarLa da veriLir. Herşey şiddet değiLdir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Türk insanı duygusaldır her alanda proforsyonel Türk oyuncusu bence yoktur herkesin bir açığı vardır.Milli takım kaptanımız attığımız golden sonra tribüne el kol hareketi yapıyor ayrıca tribünden edilen küfür farklı yüzyüze edilen küfür farklı centilmen Zidane bile dönüp kafa atıyorsa ben artık üzerine kimseden bu tür tepki vermemesini beklemem profosyonellikte bir yere kadardır.Çünkü o sahaya çıkarken esas hedef insanları eğlendirmek kendininde sevdiği bir işi yaprak evdeki ailesine para götürmek benim esas merak ettiğim kişiliğini beğenmedim Materazzi bile itiraf etti Lincoln ne yapıcak.Ayrıca Lincoln'e verdiği ilk sarı kart Deivid'e vermediği sarı kart bunlarda yanlış yani hakem her alanda kontrolü kaçırdı standart yoktu

Mesaj Yetkileri