Lincoln'nün Annesi ve Babası Ölmüş..Benim bildigim hersene Yoksul Çocuklara yardım yapıyor neyse..Cassio de Souza Soares Lincoln
Dün akşam oynadığımız maçta rakip takım kalecisi bana yönelik saldırısına gerekçe olarak ailesine küfür etmiş olmamı bahane etmiştir. Ancak bu iddiası doğru değildir. Aile olgusu benim için futboldan bile daha önemli olduğundan; bu şekilde suçlanmış olmam beni derinden üzmektedir.
Portekizce ve Almanca lisanları dışında bildiğim başka lisan yoktur.
Bununla birlikte, dün gece maçın uzatma dakikalarında rakip takım kalecisinin şahsıma karşı yaptığı talihsiz davranış ve maç sonrasında verdiği demecin sportmenliğe yakışmadığının bilinmesini istiyorum.
Saygılarımla
Cassio de Souza Soares Lincoln
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Oyuncusu
Lincoln ve Volkan arasında olay 5,6 saniyede oluyor..Lincoln bu kadar küfür saniyeler içindemi sıraladı..Üstelik Volkan birde onları tercüme edecekte..Anında Lincoln'e saldırması ilginç.Lincoln'e sarı kart dogru,Volkan'a kırmızı dogru 5 maç ceza gelmesi lazım..Lugano ise saha içersinde Hakem2in üstüne yürüdü birde 5 dakika oyunda kaldıgı için cezası 3 maç olabilir..
Hakem yüzünden maçtan zevk alamadım..Herseye kart,Herseye faul..Hakem sahada otarite saglamak için çok kart cıkardı en sonunda 2.sarıları cıkarmak zorunda kaldı..Galatasaray'ın golünü kesdi....Fenerbahceye dogru veya yanlıs verilen kartlar var..Sonucta hakem her iki tarafıda oynatmadı..Hakem Galatasaray temposunu bile düsürdü..
Hakem skora göre düdükler calmaya basladı..Mesela skor 1-1 olunca herseye faul caldı..Sonucta Hakem rezaletti
Aslında mesaj yazmayacaktım yazdım..Kişisel tartısmaya girmeyecem.Mesajıma tepki gösteren varsa Özel mesaj atsın![]()