Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

31 51.67%
  • Fenerbahçe

29 48.33%
  • Berabere

0 0%
Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
271 ile 300 arası toplam 354 sonuç

Konu: Fortis TK Çeyrek Final 2. Maçlar | Galatasaray - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bakın, silinen mesajlara alıntı yapılarak cevap verilmiş mesajlar da kurallara aykırı olmasa bile silinebilir. Neden demeyin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ya bu saçmalık bu kadarını her futbolcu biliyor delgadoda o kadar türkçe biliyor..Ayrıca kamera görüntülerinde küfür ettiğini gören varmı ben görmedim volkanın yapmış olduğu hareketin bahanesidir bu bence..
    VoLkan niye başkasına değiL de LincoLn' e saLdırıyor o zaman ? buda bi soru işareti...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Demekki gücü ona yetti Ayrıca kesin konuşmamak gerekiyor alexin ettiği küfürden kimse bahsetmiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'nin kartlar konusundaki vukuatlı futbolcusu Lugano'nun ceza dosyası kabardı.
    Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Galatasaray maçında gördüğü iki sarı kart sonrası kırmızı kartla oyun dışında kalan Uruguaylı futbolcu, bu sezon 3. kez cezası nedeniyle takımını yalnız bırakacak.
    Turkcell Süper Lig'de toplam 5 sarı kartı bulunan sarı-lacivertli futbolcu, Fortis Türkiye Kupası mücadelesinde Galatasaray ile yaptıkları çeyrek final mücadelelerinde 2 kırmızı kart gördü.
    Ligde gördüğü ilk 4 sarı kart nedeniyle 17. haftadaki Trabzonspor maçında cezalı olan Lugano, kupada çeyrek finalin ilk maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle de 21. haftadaki Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında cezası nedeniyle forma giymemişti.
    Fenerbahçeli futbolcu dün akşamki maçta gördüğü kartla, hafta sonu Ankaragücü maçında takımını yalnız bırakacak.
    Lugano, Fenerbahçe formasını giydiği ilk dönemde, geçen sezon ligde toplam 8 sarı, 1 kırmızı, Fortis Türkiye Kupası'nda da 1'er sarı ve kırmızı kart görmüştü.

iddaa.com

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'de gözler, Turkcell Süper Lig'de hafta sonu Ankaragücü ile deplasmanda yapılacak maçta forma giymesi beklenen kaleci Serdar'a çevrildi. Uzun süren sakatlık döneminin ardından ikinci yarıdan itibaren takıma katılan Serdar, teknik direktör Zico'nun görev vermesi halinde Ankaragücü mücadelesinde, Galatasaray maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Volkan Demirel'in yerine kaleyi koruyacak.
    Ligin 3. haftasındaki Sivasspor maçında dizinden sakatlanan ve sahalardan ayrı kaldığı dönemde ön çapraz bağlarından ameliyat edilen Fenerbahçeli futbolcu, 6 aylık bir ayrılığın ardından maça çıkacak.
    Bu sezon ligde sadece ilk haftadaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ve 3. haftadaki Sivasspor mücadelesinin 60 dakikasında forma giyebilen Serdar, ligde 20 haftalık arada sonra formasına kavuşacak.
    Teknik direktör Zico, kupa derbisinin ardından kaleci konusundaki bir soruya verdiği yanıtta, futbolcusunun durumunun iyi olduğunu, hafta sonu kaleyi koruyabileceğini bildirmişti.

iddaa.com

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Görüntüler olmasına rağmen herkeste iki göz olmasınra rağmen hala taraflı yorum yapılıyor ya helal olsun.

Hakem Türkiye liglerinde hiç görülmeyecek bir uygulama yaptı. Kuralları sert uyguladı. Uyarma yok, tölerans yok ve otoriteyi kartlarla sağlamaya çalıştı. Bunu yaparken Galatasaray, Fenerbahçe diye ayırmadı. Fenerbahçe'ye kırmızı kart olarak yansıdıysa ve maçı kaybettiyse hakem bizi yaktı diyemezsiniz.

Zico diyor ki diğer kartlar doğru ama Gökhan ne yaptı. Top elindeyken atılan 2. topu nasıl alabilir diyor. Yenilmenin getirdiği şokla yapılmış bir yorum. Gökhan açıklamalar yapıyor ama bir yandan açıklamaları dinleyin bir yandan görüntüleri koyun izleyin. Ne kadar alakasız olduğunu göreceksiniz. Ancak gördüğünüz halde yine kabullenemeyeceksiniz orası ayrı bir konudur.

Ben herşeyin böyle olacağını biliyordum. Galatasaray yenecek ve Fenerbahçeliler bir kulp takacaktı. Hakemde şimdiye kadar hiç göstermediği ama doğruluğuda tartışılmayacak işlere imza attı ve Fenerbahçe'ye hazır bir bahane sundu.

Galatasaray, Kadıköydeki bir maçta 7 kişi kalmış ve Fenerbahçe atak yapmaya korkuyordu. Maç 1-0 bitmişti yanlış hatırlamıyorsam ve Fenerbahçe'li bir oyuncu 7 kişiden gol yeme psikolojisi bizi durdu demişti. Galatasaray'da dün bunu yaşadı.

11-11 iken evirip çevirirken 8 kişiye gücünüz yetmedi anlayışını kabul etmiyorum. Eğer bu kartlar olmasaydı Galatasaray stop etmeyecek ve maç zora girmeden kazanılacaktı. Birde Alex demez mi maça iyi başladık. Saniye 17 ilk tehlikeli atak dakika 3 gol geldi. Golden sonra eliyle tempoyu düşürün işareti yapıyor. Yani tempoya tempo yapmayalım halimizi gördünüz demek istiyordu.

Son olarak rolleri değiştim. Aykut, Alex'e saldırsa tutmasalar yüzüne tekme atacak olsaydı. Biz burda helal Aykut'a ben olsam yerden yere vururdum deseydik. Tahrik etmeyin ceza puanınız var denirdi. Yorum Fenerlilerden gelince birşey olmuyor buda ayrı bir eleştiri.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fenerbahçelilere göre burada suç top toplayıcıda, dolayısıyla Gökhan'ın 2. sarı kartı yani kırmızı kartı görmesi yanlış. Ancak diğer bir kesime göreyse top toplayıcıya "topu at" diyen ama topu tutmayan Gökhan Gönül art niyetli davranıyor ve sarı kartı, ardından da kırmızı kartı hak ediyor.

İşte o anın videosu:http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber.aspx?r=1&hid=34584
    Gökhan eli ile topu at diyor..Top toplayıcı topu atıyor gökhanda egiliyor..Video'yu iyice izleyin..Oguz tonsir falan konusuyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Uefa'nın Yorumu

"Dört kişinin oyundan atıldığı maçta, Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 2-1 yenerek Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselerek yoluna devam etti" şeklinde Galatasaray-Fenerbahçe Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçını dünyaya duyuran UEFA, başlık olarak da "G.Saray 8 kişilik F.Bahçe'yi batırdı" ifadesini kullandı.

Alıngan karşılaşma

Golsüz tamamlanan çeyrek final ilk maçının ardından, rövanşın dördüncü dakikasında Ümit Karan'ın pasında Hakan Şükür ev sahibi G.Saray'a umut veren isim oldu. Konuk ekip ilk adamını maçın 26. dakikasında kaybederken Lugano ikinci sarı karttan sahayı terketti. UEFA Şampiyonlar Ligi'nda mücadele eden F.Bahçe ikinci yarının ortalarında Gökhan Gönül sayesinde maça denge getirdi. Ancak Gönül bu golün 8 dakika ardından oyundan atılan bir diğer isim oldu. Ev sahibi de bu durumu maçın duraklamalarında Ümit Karan'ın ayağından bulduğu golle avantaja çevirdi.

UEFA dev derbiye bu şekilde yer verirken, Karan'ın golünden sonra karışan saha sebebiyle Volkan ile Lincoln arasında yaşanan gerginlik ve iki yıldızın kırmızı kartla oyundan atılması haberde bir cümleyle kendisine yer buldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

''Kral'' cidden çok iyiydi. Topla bu kadar olumlu oynadıgını uzun zamandır görmüyordum.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Açıkça uyarayım
    MeMo daha sakin ol,
    Yusuf bu agresiflik ve çocuksu tavrını sürdürürsen eğer sana da ceza kaçınılmaz..
    He yok bana birşey olmaz veya seni takmıyoruz diyorsanız hodri meydan
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hakem Galatasaray'a kıyak yaptı falan su sözleri bırakalım..Bizimde golü'müzü kesdi..Hakem kötü maç yönetti..İki takıma oynatmadı skora göre fauller çaldı..İlk sarıları kolay verdigi için.Cift sarı cıkması dogaldı.Hakem'in standartı yoktu..Maçtan hiç zevk alamadım..Hakem yüzünden Galatasaray temposuda düsdü..Sürekli oyunu durdurdu..

En önemli bir olay var..İki taraf futbolcuları hakeme hiç yardımcı olmadılar..Onlarda yangına körükle gittiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    [B]Hakem'in standartı yoktu..
    Hakemin standartı vardı. Bu görüşe katılmıyorum. Oyunculara tölerans geçmedi sadece.

“Zaman kazanmak için yapmadım”
    27 Şubat 2008 Çarşamba

Galatasaray maçında Fenerbahçemizin tek golünü atan ve daha sonra anlaşılmaz bir kararla oyundan atılan oyuncumuz Gökhan Gönül, kırmızı kart gördüğü pozisyonda o hareketi zaman kazanmak için yapmadığını söyledi.
    Maçın ardından medya mensuplarına konuşan Gökhan, hakem kararlarıyla ilgili olarak, "Söyleyecek bir şeyim yok. Gerekli kişiler değerlendirir. Ben, golü attığım için çok mutluyum. Özellikle bunun Galatasaray'a olması benim için ayrıca önemli. Takımımı 9 kişi bıraktığım için de herkesten özür diliyorum. Kart görmemem gerekirdi, beraberliği yakalamıştık ama hakem zaten orada kart göstermeye hazırdı" dedi.
    Gökhan kart gördüğü pozisyonu ise, "Ben top toplayıcı çocuktan bir kaç kez top istedim ama vermedi. Daha sonra, yerdeki topu almaya çalıştığım sırada ise top attı. Hakem bunun üzerine bana kart gösterdi. Birkaç dakika kazanabilmek için böyle bir şey yapmazdım. Ama hakem doğruca geldi ve kartı gösterdi'' diye konuştu.

fenerbahce.org

Nesil
    2006
    Yer
    -

Gökhan neden yapmış ki şimdi o hareketi anlamadım. Tebrikler Galatasary.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bakın sinirlendim. Benim sinirli halim kötüdür. Şimdi gelsin uyarılar bakalım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya gerçi bir mantıksızlık da hakim bu konuya, gol olmuş dakika 90+2 ümit tribüne kadar depar attı, sen niye orda kalıp karşı takım kalecisine küfredesin ki, bence kesin orda birbirlerine önceki pozisyonlardan bir kinleri vardı,lincoln gole sevinirken, volkana filan çarptı ya da baktıysa ortalık karıştı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Gökhan kart gördüğü pozisyonu ise, "Ben top toplayıcı çocuktan bir kaç kez top istedim ama vermedi. Daha sonra, yerdeki topu almaya çalıştığım sırada ise top attı. Hakem bunun üzerine bana kart gösterdi. Birkaç dakika kazanabilmek için böyle bir şey yapmazdım. Ama hakem doğruca geldi ve kartı gösterdi'' diye konuştu.
    Top toplayıcıdan defalarca top istiyor bu kısım doğru çocukta ona yerdeki topu gösteriyor. Peki yerden almaya çalıştığım sırada diyordu.

Yahu top atılıyor bilerek eğiliyor. Sanki tam yere eğilmişte cocuk topu üstünden atmış gibi anlatıyor. Sizlerde görüntü olmasına rağmen yiyorsunuz.

Maçın kilit noktası Gökhan değildi. Galatasaray'ın ilk yarı sonunda kesilen pozisyonuydu. Yani halamın bıyığı olsa amcam olurdu hesabı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yeter artık kesin. Bu tartışmaya bir son verin. Ne biçim bişeysiniz si yahu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Semih'in Servet'e arkadan girdiği bir pozisyon var. Bana göre resmen Kadıköydeki sakatlık olayının intikamını almaya çalıştı. Kartını gördü ama ben olayın futbolcu ahlakına uyup uymadığı kısmındayım.

20. Default

Basbaya zaman geçirmek için yapılan bir hareket...O zaman karşıdan geli topu neden eğilerek bıraktı..Bununda cevabını vermeli....
    Kaleci Volkanıda kınıyorum....Hemen Lincoln'e saldırdı hangi arada Lincoln ona o kadar küfürü saymış anlamadım....Umarım hak etiği bir ceza verilir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Top toplayıcıdan defalarca top istiyor bu kısım doğru çocukta ona yerdeki topu gösteriyor. Peki yerden almaya çalıştığım sırada diyordu.

Yahu top atılıyor bilerek eğiliyor. Sanki tam yere eğilmişte cocuk topu üstünden atmış gibi anlatıyor. Sizlerde görüntü olmasına rağmen yiyorsunuz.

Maçın kilit noktası Gökhan değildi. Galatasaray'ın ilk yarı sonunda kesilen pozisyonuydu. Yani halamın bıyığı olsa amcam olurdu hesabı.
    haklısın hayatımda gökhanın attığı kadar mantıksızca bir yalan görmemiştim neymiş iki üçkez istemişte tam diğer topu alacakken çocuk ona topu atmış çocukta zaten fenerbahçeli oda zaman geçirmek istiyor gökhanda 9 kişi oynayıp daha 5 tane gol atmak için 2-3 kez topu istiyor

bir derbi veya spor insanları bu kadar küçültmemeli dışarı topu atmayan fenerbahçeli rakibine diz atan fenerbahçeli oyundan çıkarken taraftarı tahrik eden fenerbahçeli küfür eden galatasaraylı hepsinden utanıyorum

futbolcular neden önce adam olamıyorlar
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeter vallahi yeter Hakan Şükür e sahtekar diyor resmen Yöneticilerden ricam artık görün lütfen Lütfen ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rezil bir hakem, tek tek pozisyon konuşmaya gerek yok, maçın içine etti.

9 kişi ile bu kadar oluyor, takımıma verdiği mücadeleden dolayı çok çok teşekkür ederim. Alex son 20 dakika sol kanada geçti, kademeye girdi, savunmaya yardım etti, koşmuyor denilen adam bile o kadar mücadele etti. Yenildik ama ezilmedik, kupayı senelerdir alamıyoruz 1 sene daha almayalım ne olacak?

Volkan profesyonelim ama o kadar da değil dedi, Lincoln dediyse de demedim diyecektir, eğer attığı 2. tekme denk gelse herhalde bi 10 maç ceza alırdı Volkan. 4-5 maç en az ceza alacaktır, neyse Serdar iyileşmiş, sorun yok.

Bir de arkadaşlar ülke olarak çok krtik günler geçiyoruz. Bir sınır ötesi operasyon yapılmakta ve hergün gelen şehit haberleri var. Biz burada rahat rahat mesaj atabilelim diye o gencecik insanlar orada mücadele ediyor. Ülkeyi o kadar çok şeyle bölmeye kalkışıyorlar ki buna bir de Galatasaray-Fenerbahçe eklenmesin, lütfen. Birlik beraberliğimizin en yüksek olması gereken bu günlerde ayrılık yaşamayalım.

Son kez lütfen diyorum, tabi ki tartışılacak şeyleri tartışalım ama birbirimizi kırmadan. Bu ülkede rahat yaşabilemiz için -30 derecede dağlarda canı pahasına mücadele eden askerlerimizi düşünelim ve aslında bu tür tartışmaların ne kadar da gereksiz olduğunun farkına varalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar bana verdiğiniz sinir sonucu 5 kişi okur grubuna alındı. Ha asıl sebebp bana gelen sinir mi, elbette değil. Ama hafif uyarılarla da kurtarabilirdiniz.

Bu 5 kişi, ki Kara Tahta forumunda açtım konularını, hakkaten bu bölüme yakışmayan, saçma sapan yorumlar yaptıkları, birbirlerini tahrik ettikleri için okur grubuna alındılar.

Uyarı alması gerekenler de uyarı aldılar.

Aynı zamanda, bugün kaç mesaj sildiğimi ben de bilmiyorum artık. Hadi ben yöneticiyim, zaten baştan vakit ayırırım demişim. Siz hiç parmaklarınıza acımıyor musunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ayrıca, uyarı alması gereken fakat almamış olan varsa bize bildirin, bakalım, gerekiyorsa verelim.

oh oh ortam kopmus.. iyiki ben burda degildim ilhan yine 5 kisiyi kesmis sadece insafli mantikli ben olsam bu sinirle herkesi atardim ...

mac cok zevksiz ve mantik disiydi hakem 2 takim aleyhine kararlar verdi... ama gosterdigi kirmizi kartlar kesinlikle dogruydu.. Feneri eledigimiz icin cok mutluyum ozellikle golun 90+1 de gelmesi ayri bir mutluluktu bence...

Ayrica volkana 5 hafta civari bir ceza verilmesi lazim... Lugano ya 2-3 mac ceza verilmeli.. gokhana da durust olmasi soylenmeli

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

-KASA DOLDU-
    Galatasaray, Fortis Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselerek kasasını doldururken, şimdiye dek 1 milyon 20 bin dolar kazanç elde etti.

Çeyrek finale dek 570 bin dolar kazanmayı garantileyen sarı-kırmızılılar, bu maçla birlikte 450 bin dolar daha kazanıp, bu sezonki Fortis Türkiye Kupası gelirlerini 1 milyon 20 bin dolara çıkardı.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Bu topiğin bence kapanması lazım

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ben demiştim pusuya yattık ceza vermek için bekliyoruz diye
    Birazcık sakin olamaz mısınız?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Ben demiştim pusuya yattık ceza vermek için bekliyoruz diye
    Ne kadar övünç kaynağı birşey

Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon

Mesaj Yetkileri