1 ile 30 arası toplam 350 sonuç

Konu: [TSL] Trabzonspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Gökdeniz'in bitiriciliği 12 etmez 11 dir.Bu sezon gol krallığında attığı neredeyse hiçbir golüde bitiriciliği sayesinde atmamıştır.Gökdeniz bitiricilikten öte topun nereye düşeceğini iyi biliyor ve iyi pozisyon alıyor.(antipacion,off the ball) özellikleri yüksek bir oyuncu bu sayede gollerini atıyor.Ömer Rıza konusuna gelince çok bir yükseliş beklenmesin bence Ömer Rıza süper ligde kalburun altında olamayacak kadar kötü bir futbolcu teknik özelliklerinden maksimum 2-3 özelliği 11-12 seviyesine çıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Gökdeniz'in bitiriciliği 12 etmez 11 dir.Bu sezon gol krallığında attığı neredeyse hiçbir golüde bitiriciliği sayesinde atmamıştır.Gökdeniz bitiricilikten öte topun nereye düşeceğini iyi biliyor ve iyi pozisyon alıyor.(antipacion,off the ball) özellikleri yüksek bir oyuncu bu sayede gollerini atıyor.Ömer Rıza konusuna gelince çok bir yükseliş beklenmesin bence Ömer Rıza süper ligde kalburun altında olamayacak kadar kötü bir futbolcu teknik özelliklerinden maksimum 2-3 özelliği 11-12 seviyesine çıkar.
    heh işte bende onu diyorum hay ağzına sağlık işte tarafsızlık bu oluyor shamurda eminim benim kadar trabzonu izliyor ama üzerindeki formayı çıkaramadığı için doğru yorumlayamıyor bu arada ağır forvet oyuncuları teknik değildir diyorsanda ve ii bitiricilik yapamıyorlar diyorsanda shamur buyur burdan:

ağır uzun boylu son vuruşu ve tekniği iyi olan santraforlar : van nistelrooy, van hooijdonk, KLOSE , ibrahimoviç , crespo ,inzaghi ,morientes , julio ricardo cruz , berbatov ,dennis berghamp , kounute , luis fabiano bu oyuncuların hangisinin son vuruşu 17 nin altındadır ve teknik kapasitesi kimin düşüktür
    bide kısa hızlı teknik becerisi düşük forvetlere bakalım : martins , bratu, serkan çalık, ömer rıza , balili , tuncay, alliedier, shaun wright philips

bu arada ben popescu ve bülent örneğini şundan verdim ağır oyuncu her zaman yere daha saglam basar ayakta daha dengeli durur buda onun pas atmada oyunu görmede şut atmada avantajlı olmasını sağlar ama mesela bülent gibi çeviklikliğiyle ünlü oyuncular ise tomas song gibi topu oyuna sürerken hatalar yapabilirler çünkü hızlı hareket ettikleri için dengeleri bozuk bir şekilde pas atmaya topu uzaklaştırmaya çalışırlar
    keza çevik kalecimiz rüştü her degajı taça atarken uyuşuk kaleci tafferel ortasahada oynasa oyunkuruculuk yapar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada crouchun tekniği ortalama seviyelerede dir ama flo çok tekniktir palermonun tekniği ise tartışılamaz boyuttadır flo nunda palermonunda bitiriciliği 19 altına inmez
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada hakan şüküründe son derece teknik olduğunu düşünüyorum yıllardır izlerim güzel ortalar keser güzel paslar atar mesela leverkusen maçında ümitin önüne milimetrik pası konya maçı carruscaya yaptı orta son vuruşlarıda kötü değildir aslında ama inanılmaz düşük boyutlar olan soğukkanlılığı yüzünden çok gol kaçırıyor ve karar vermekte gecikiyor

tabi senin teknikten kastın sadece çalım atmaksa o zaman zidane da teknik değil
    Last edited by extensor : 28.Şubat.2008 at 19:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri