1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Avrupa bekle bizi (Galatasaray Kariyeri)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar transferler fena değil
    Paran varsa 2.6 milyona toto tamuzu alabilirsin
    Piattiye çok vermişsin

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    Başarılar transferler fena değil
    Paran varsa 2.6 milyona toto tamuzu alabilirsin
    Piattiye çok vermişsin
    Evet Toto Tamuz'u düşünmüştüm gerçekten çok yetenekli bir oyuncu hatta ilk hazırlık maçında bana 3 gol attı 1 tane attırdı fakat , şu an elimde ona verecek paranın yarısı bile yok , piattiye çok vermemin nedeni ; Aslında önce çok yüksek olmayan bir teklif yapmıştım ama Lazio 'da aynı teklifi yapınca işimi garantiye almak için daha çok para verdim ... Buoanotte'yi de alacaktım cüzzi bir fiyata ama o Toluca'yı tercih etti ...

Uefa Kupası 2. Eleme Turu 1. Ayak Hajduk 0 - 1 Galatasaray

10 kişi kaldığımız maçı alarak kalitemizi gösterdik. Oyuncular hakkındaki düşüncelerim şöyle :
    Sinan Bolat ne olduğunu gösterdi ... Ve kaleyi emanet etmeyi düşündüğüm isim .
    Piatti de çok iyi ama gol vuruşlarında daha etkili olmasını bekliyordum çok pozisyona girdi ama topu bir türlü kaleye gönderemedi.
    Helder Barbosa , bana umut veriyor ama Strength'i 9 ve maç esnasında çok istekli olduğunu görmedim ...
    Lincoln bu maçta ne yaptı anlamadım pozisyon yaratamadı , eline geçirdiği fırsatları bir türlü değerlendiremedi .
    Ümit ise süper . Maçın başında kule forvet kullanarak gole gitmeyi düşünmüştüm ama 2. yarıda hemen Ümit'i soktum golünü attı ...

Taktikte ise bir sorun seziyorum. Total Dominasyon'u kullansam diyorum ama , o taktikte Piatti ve Lincoln nasıl oynayacak ... Büyük bir ihtimalle güzel bir 4 - 1 - 2 - 1 - 2 kullanacağım ...Kanatlarda Arda iyileşene kadar Piatti ile Barış , Helder ,Hasan , Deniz'den birini kullanacağım ...
    K. Erciyes evinde Lillestrom'la berabere kaldı ... İnşallah turu geçerler

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Turkcell Süper Lig 2. Hafta Trabzonspor 2 - 0 Galatasaray

Total Dominasyon taktiğile çıktığım maçta , Trabzon iki tokat atarak bizi evimize yolladı ... Bu yenilgiyle tüm takımın moralleri bozulurken yeni taktik arayışlarına başladım Sinan ise yine döktürdü o olmasaydı fark ne olurdu bilemem ..
    Last edited by 3842 : 29.Şubat.2008 at 19:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri