Burak abi Giresun maçlarına dikkat et
Bol Şanslar..
Burak abi Giresun maçlarına dikkat et
Bol Şanslar..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Başlıktaki soruyu herkes birbirine soruyor. Sevgili Başkan Serhan Gürkan beni aradı ve "artık taraftarın ve camianın başarısızlığa tahammülünün olmadığını ve süper lige çıkmak istediklerini belirtti. Buraya kadar hiçbir atraksiyon yoktu çünkü başkanla her zaman konuştuğumuz şeylerdi. Ama başkan göreve benım gelmem gerektiğini söyledi. Bu parasızlığa rağmen eski hocamızın istediği oyuncuları kadromuza dahil ettik sana transfer bütçesi kalmadı ama sen mevcut malzemeden en iyisini çıkarırsın. Yıllardır bu ligi biliyorsun senden iyi kimse bilemez dedi" Ben de yıllarca yaşadığım bu kentın takımı ve taraftarı için görevi kabul ettim. Başkanımızın da belirttiği gibi pek iç açıcı bir bütçeye sahip değildi kulübümüz bu yüzden kiralık transferlere ağırlık vermek zorunda kaldık. Zaten açıkcası kadrom benim için yeterliydi iş taktiğe ve bir kaç takviyeye kalmıştı. İşte transferlerimiz (beyazla kapadığım bölgelerde kaçıncı oldugum yazıyordu heyecan olsun dye kapadım bir de devrearasında yolladığım ve aldığım oyuncularıda kapadım).
Ankaraspor' dan Murat Tosun ve Ediz, Oftaşspor' dan ofansif orta saha ve kanat oyuncusu Eren' i kiraladık. Bunun yanına mutlaka bir kaleci almamız gerekti. Hakan Arıkan' dan sonra Kocaeli' ye iyi bir kaleci gelmemişti. Ben de yakın arkadaşım olan Mehmet Ali' yi transfer derek bu boşluğu doldurdum. Kadromdan herhangi bir oyuncuyu denemeden göndermek istemedim
Bu da taktiğimiz
![]()
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]