[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Gelmez olur mu abi? Geldide geçiyo bile. Başarılar dilerim abi. Umarım Es-Es'le el ele süper lige çıkarsın.![]()
I'm back...
Antalyaspor varken Eskişehirspor her zaman 2 numaradırGerçekten şu anda Antalyaspo,Eskişehirspor ve Kocaelispor arasında müthiç bir yarış var.Süper ligden bence çok çok daha heyecanlı...Bence Antalyaspor,Eskişehirspor ve Kocaelispor çıkacak süper lige.Ankara'dan 4 takım fazla bile.Taraftarları yok.İstanbuldan da keza öyle.Bunların yerlerine bu 3 takımın mutlaka uzun soluklu olarak daima Süper ligde olması gereklidir....
Burak abi Giresun maçlarına dikkat et
Bol Şanslar..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Burak sen KocaeLi yi ŞampiyonLar Liginede çıkarırsın merak etme sen![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Sakaryaspor'a başarılar...
Başlıktaki soruyu herkes birbirine soruyor. Sevgili Başkan Serhan Gürkan beni aradı ve "artık taraftarın ve camianın başarısızlığa tahammülünün olmadığını ve süper lige çıkmak istediklerini belirtti. Buraya kadar hiçbir atraksiyon yoktu çünkü başkanla her zaman konuştuğumuz şeylerdi. Ama başkan göreve benım gelmem gerektiğini söyledi. Bu parasızlığa rağmen eski hocamızın istediği oyuncuları kadromuza dahil ettik sana transfer bütçesi kalmadı ama sen mevcut malzemeden en iyisini çıkarırsın. Yıllardır bu ligi biliyorsun senden iyi kimse bilemez dedi" Ben de yıllarca yaşadığım bu kentın takımı ve taraftarı için görevi kabul ettim. Başkanımızın da belirttiği gibi pek iç açıcı bir bütçeye sahip değildi kulübümüz bu yüzden kiralık transferlere ağırlık vermek zorunda kaldık. Zaten açıkcası kadrom benim için yeterliydi iş taktiğe ve bir kaç takviyeye kalmıştı. İşte transferlerimiz (beyazla kapadığım bölgelerde kaçıncı oldugum yazıyordu heyecan olsun dye kapadım bir de devrearasında yolladığım ve aldığım oyuncularıda kapadım).
Ankaraspor' dan Murat Tosun ve Ediz, Oftaşspor' dan ofansif orta saha ve kanat oyuncusu Eren' i kiraladık. Bunun yanına mutlaka bir kaleci almamız gerekti. Hakan Arıkan' dan sonra Kocaeli' ye iyi bir kaleci gelmemişti. Ben de yakın arkadaşım olan Mehmet Ali' yi transfer derek bu boşluğu doldurdum. Kadromdan herhangi bir oyuncuyu denemeden göndermek istemedim
Bu da taktiğimiz
![]()
Körfez kümeye![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Başarılar Abim...Körfezi iyi yerlere getireceğine eminim...
Bırak Süper Ligi'i Avrupa Arenasına çıkma zamanı geldi.Başarılar dilerim Burak Abi.Senin Kocaeli'yi Süper Lig'e çıkaracağını düşünüyorum
![]()
Hazırlık maçları kötü geçmiş.
Umarım taktiği oturtmuşsundur abi.
Abi hazılrık kampı bir öyle bir böyle gidiyor şuan gözüken.
Ben oyundan gayet memnunum adı üstünde hazırlık maçı zaten kondisyonları düzelsin diye yaptırdım![]()
Taktik değişikliğine gidicekmisin abi?
Başarılar Burak abi..
Ediz'i bir türlü kiralayamadım ben![]()
Başareılar dilerim Burak abi transferler gayet iyi edizi iyi kiralamşın bende erciyese alamdım bi türlü takımıyla anlaşıyom kendi kabul etmiyo
sonsuz başarılar inşalalh çok uzun soluklu bi kariyer olur zevkle takip edicem
Başarılar dilerim abi.Umarım hedeflerine ulaşır,Hodri Meydan'ı Süper Lig'e taşırsın.
Kocaelispor'u uzun süredir Süper Lig'e bekliyoruz zaten. Bu sene inşallah. Kulup yapısıyla taraftarıyla Süper Lig'de olması gereken bir takım.
Başarılar diliyorum...
Başarılar Burakcım sana güvenimiz sonsuz Körfez' i Avrupa da görmek isteriz.
Başarılar dilerim Burak abi Kocaelispor'u en iyi yerlerde göreceğimizden şüphe yok.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
1. Maç : İstanbulspor: 1 - Kocaelispor: 2
2. Maç: G.Antep BŞB: 0 - Kocaelispor: 0
3. Maç: Kocaelispor: 4 - Antalyaspor: 3
4. Maç: Samsunspor: 3- Kocaelispor: 1
5. Maç: Kocaelispor: 3 - Mardinspor: 0
Lige fena başlamadık. Zirve rakiplerimizden Samsun ve Antalya ile oynadık Samsuna karşı hakettiğimiz bir mağlubiyeti alırken Antalya karşısında nefes kesen bir maç oynadık. 2. Hafta oynadığımız G. Antap BŞB maçında tek kale oynadık rakip bize şut atamadı ama puan alamadık. Önümüzdeki maçlara bakacağız.
İyi de oyuncu kaydedemeden nasıl olacak?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
resimleri biraz büyük koyarsan süper olacak
Vallahi Adem beklediğimden de iyi çıktı. Çok iyi top kapıyor mücadele ediyor bunun yanı sıra Muhammet şov yapıyor.
Tebrikler abi güzel başlamışsın. TSL seni bekliyor de hayde.![]()
I'm back...