1 ile 30 arası toplam 350 sonuç

Konu: [TSL] Trabzonspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Benim söylediklerim varsayımlarla ilgili , araştırmacıların hiçbirisine hakaret edecek bir mesaj yazmadım , kimsenin emeğine de laf etmem.

Trabzonspor için de bildiğim ne varsa buraya aktarıyorum ama 2-3 gündür extensor'un çok saçma mesajlarına cvp verdiğimiz için konu baya dağıldı .

Ee yani.. Ben şimdi Trabzonspor araştırmacısı olsam. Umut'a 17 bitiricilik , Erdinç'e 17 Markaj , Yattara 18 uzun şut , Gökdeniz 19 Frikik versem yada sürekli araştırmacıların aklını karıştırıp bu adam şöyle yapılmalı , arttırılmalı desem

Bu yukardaki yazdığım mesajda araştırmacılar kendi takımlarını kayırıyor demedim , öyle bir anlamda çıkmıyor heralde . Ben sadece arkadaşın söyledikleri için farzedelim örneğini verdim .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Ee yani.. Ben şimdi Trabzonspor araştırmacısı olsam. Umut'a 17 bitiricilik , Erdinç'e 17 Markaj , Yattara 18 uzun şut , Gökdeniz 19 Frikik versem yada sürekli araştırmacıların aklını karıştırıp bu adam şöyle yapılmalı , arttırılmalı desem
    Erdinç,Gökdeniz o özellikler saçma olur ama Umut bu şekilde geliştirirse kendini yaz sonu 17 bitiricilike sahip olabilir.Çünkü Umut gerçekten topları çok iyi noktalara yolluyor şuan Ümit Karan'la birlikte en iyi bitiricilige sahip türk forvetlerinden biri bence.Ama Umut'un sorunu soğukkanlı olmaması ve dengesini sağlayamaması bu iki özelliği 10 civarında olduğu için çoğu girdigi pozisyonu topa vuramadan yada alal acele çok kötü zamanda vurarak geçiriyor.Umut bu özelliklerini geliştirirse çok önemli bir forvet olabilir.

Mesaj Yetkileri