-
shamur1 uzatmamak en iyi seçim insana insanca yanıt verilir.Extensor kendini dev aynasında görmeyi sürdür.Bir tek bana değil kimseye hakaret etme hakkın yok kırpık kırpık cümlelerin altına yazarak neyi kanıtlamaya çalışıyorsunki.Benim düşüncemdir,katılır yada katılmazsın.Bilgin Gökberk yakıştırmasını yapmamın sebebi eleştiriyi yada değerlendirmeyi sürekli kendine çekmen.Bununlada kalmayıp Galatasaray'la ilgisi olmayan şeyleri bile karşılaştırman.Bu ülkede büyük klüplerin örnek olarak yaptıkları şey Avrupa karşılaşmalarındaki başarıdır(az da olsa).Sosyal alanda bu klüplerin çok başarılı olmadığını görüyoruz kör değiliz.Son kupa karşılaşması Fenerbahçe kuyruk acısıyla hakemi yerden yere vurdu.Bundan önceki karşılaşmalarda onun yönettiği karşılaşmaları kazandığında yere göğe sığdıramıyorlardı.Kablolar kesildi bulacağız gibi saçma bir yanıt verdiler.Galatasaray taraftarı geçen yıl sahaya atmadık şey bırakmadı.Beşiktaşlı olmama rağmen bu yıl hiç onaylamadığım şeyler oldu.İnönü'de oynanan Sivas karşılaşmasında küfürlü sözler,Ankaragücündeki olaylar gibi.Bu ülkede örnek olacak klüp önce kendini eleştirmeli daha sonra hakemi,yönetimi(federasyonu) eleştirmeli.Araştırma konusundan çıkıp nasıl geldiğime gelince bunu extensor yanıtlasın.Gökdeniz'le Popescu'nun Bratu'nun nasıl ilgisi varsa anlattıklarımın da o kadar ilgisi var.
Bu yazıyı bir isyan yada saygısızlık olarak algılamayın.Yalnızca endişelerimi anlattım.
Saygılarımla,
Mesaj Yetkileri