Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

25 48.08%
  • Galatasaray

18 34.62%
  • Berabere

9 17.31%
Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 228 sonuç

Konu: TSL 24. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bugünkü Fenerbahçe maçınıda gördükten sonra yarın Galatasaray kazanırsa %99 şampiyon olur

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

F.Bahçe puan keybetti.Kazanırsak çok uzunca bir zaman sonra lider olacağız.Bu maçın önemi bizim için biraz daha arttı...

Derbi maçların ne olacağı hiç bir zaman belli olmaz.Ama elimize böyle bir fırsat geçmişken yenip lideliğe oturacağımızı düşünüyorum.Yenemesek bile yenilmeyiz.En kötü berabarelik...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence sivassporun şampiyonluk şansı ne kadar sa bu savunmayla bu tek düze futbolcularla bu ön liberosuz takımla beşiktaşın şansıda o kadar yarın ki maçı bilemem ama beşiktaşın şampiyon olması bence imkansız
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by extensor View Post
    bence sivassporun şampiyonluk şansı ne kadar sa bu savunmayla bu tek düze futbolcularla bu ön liberosuz takımla beşiktaşın şansıda o kadar yarın ki maçı bilemem ama beşiktaşın şampiyon olması bence imkansız
    Katılıyorum özellikle cisse nin yokluğu çok etkileyecek beşiktaşı 6 hafta boyunca f.bahce berabere kalsada zirve için bjkden daha şanslı bana göre.İki takım için maçın önemi arttı beraberlikte bizim için iyi ama beşiktaşı bu kadar eksikle yenmemiz gerekir..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yarın kazanırsak lider olacağız ve şampiyonluk yolunda şansımız daha da artacak.Bir çok eksiğe rağmen.

Yarın ki maçı kazanırsak bu sezon alınan bütün kötü sonuçlar unutulacaktır.Camia kenetlenecek yarın alınacak bir galibiyet ile.Takımın inancı ve hırsıda bir kat daha artacak.Yarın takımımızın ve taraftarımızın çok farklı olacağına inanıyorum.İnşallah kazanırız ve lider oluruz ve herkese Beşiktaş'ın kim olduğunu gösteririz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beşiktas savunması kötü olabilir ama yedigi gollere karsılık verebiliyor..Hücum hattı baya iyi..Kısaca forvet atıyor savunma yiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

F.Bahçe ve G.Saray ile aramızda iki puan var(Ankaraspor maçında üç puan aldığımızı sayarsak liderdik şuan)Ve Beşiktaş yerden yere vuruluyor.Hayret doğrusu...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Türkiye'nin en iyi hücum hattı olan takımla oynayacaklar. Savunma yiyor hücum atıyorda aradaki denge bu sefer açılabilir.

Bence maçta ilk golu atan, kazanan taraf olucaktır.

galatasaray orta sahadaki üstünlüğü ele alacak diye düşünüyorum cünkü bjk orta sahasında gs gibi koşan pres yapan oyuncu yok bence bizim ali tandogan tarafından hücum yapmamız lazım uzun lafın kısası gs bu macı alırsa %80 şampiyon olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mert_fox View Post
    Bence maçta ilk golu atan, kazanan taraf olucaktır.
    derbilerin klasik yorumu ins gs atar da kazanırız
    Last edited by aysem : 01.Mart.2008 at 23:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Cisse büyük bir eksik ancak Beşiktaş İnönü'de rakibi karşısında biraz daha avantajlı bence. Galatasaray zorlu bir Fenerbahçe maçından ancak moralli bir şekilde çıktı. Kazanalım çok istiyoruz elbette ama tipik bir beraberlik maçı olacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by aysem View Post
    galatasaray orta sahadaki üstünlüğü ele alacak diye düşünüyorum cünkü bjk orta sahasında gs gibi koşan pres yapan oyuncu yok bence bizim ali tandogan tarafından hücum yapmamız lazım uzun lafın kısası gs bu macı alırsa %80 şampiyon olur
    Ligin bitmesine birkaç hafta mı kaldı?
    So what?
    Saike

Çocuklar inanın
    İnanın çocuklar
    Güzel günler göreceğiz
    Güneşli günler
    yeter ki siz isteyin.
    Bu taraftar saat de sayar böyle maça gitmek için ...

Ayrıca Çarşı resmi içeceğini açıkladı ama pek uymayacağız

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yarınki maç çok şeyi değiştirecektir bu bir gerçek..ama Galatasaray kasımpaşa maçında öyle bi fırsat kaçırdı ki anca Bjk yı yenerse bu fırsatı geri kazanmış olur..Bjk açısından da düşünürsek tam 4 yıl sonra ilk defa lider olma fırsatını yakaladılar..bakalım neler izliyecez..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe'nin Ankarada puan bırakmasından sonra bu maçın önemi bir kat daha arttı.

G.Saray'ı geçebilirsek lider olacağız galiba.

Bu tür maçlarda eksikler önemli değildir artık.Ne kadar kilit isimlerde olsalar sahaya çıkan oyuncular bu maçın derbi olduğunu ve her ne şartta olursa olsun nasıl oynayacaklarını bildikleri için Cisse'nin yerine Toraman oynar,Tello oynar,Baki oynar farketmez.

Maçı kazanalım lider olalım

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar bu akşam tribünde mükemmel sürprizler olacak,belkide Liverpool maçındakinden daha güzel tribün olur.Ama şu kesin;görsel açıdan Liverpool maçından çok daha güzel olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşlı arkadaşlarımın dediği gibi cisse'nin olmaması büyük dezavantaj ama biz Beşiktaş isek bir oyuncunun yokluguyla mac kaybetmemelıyız bu oyuncu her kım olursa olsun kalecisiz derbi kazanmıs bir takım var burada! Her neyse ben taraftarımız sayesinde 3 puanı alacagımızı dusunuyorum ayrıca gs'nin eksikleri de yabana atılacak cinsten değil ayhan ve serkan kesin yok servet ve topal'ın durumları mac saatınde bellı olacak.. BEŞİKTAŞIM bu maçı alacak!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beşiktaşın savunması çok kötü durumdaydı.Cisse nin ve gordon'un da eksiklikligiyle iyice sorun oLdu.AkıLLı oynarsak maçtan farkla ayrılacagımızı düşünüyorum.Song ve Servet'in nobre ve holoskoya pozisyon vercegini sanmam.beşiktaşda uzun adam yok.Kornerlerde çok etkili oluruz diye düşünüyorum

19. Default

Galatasarayda Kalli'nin akılı düşünmesi lazım...
    Beşiktaşta zaten orta sahanın ortası yok Galatasary'ı kanatlardan vurmaya çalışacak Kalli ise kanatlara Hakan Balta ile Barış'ı koyarsa Beşiktaş'ın kanatlarını durdurmuş olur böylece atağa rahat çıkıp rahat gol bulur...

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ligin bitmesine birkaç hafta mı kaldı?
    hayır besiktas yenilirse sampiyonluk yolundan uzaklaşır taraftarda sırt dönebilir takıma ankaraspor macına 2 gol atınca de nigris demirörene söylenenleri herkes biliyor macı alırsak fenerbahcenin önünde 3 puan önde olacagız buda cok önemli bu arada galatasaray camiası her zman birlik ve beraberlik kenetlenme halinde başarılı oluyor bu tabi ki benim görüşüm bende bu kenetlenmeyi bu sene görüyorum herşey 20:45 te belli olcak

21. Default

Quote Originally Posted by SaRPeR1903 View Post
    Çocuklar inanın
    İnanın çocuklar
    Güzel günler göreceğiz
    Güneşli günler
    yeter ki siz isteyin.
    Bu taraftar saat de sayar böyle maça gitmek için ...

Ayrıca Çarşı resmi içeceğini açıkladı ama pek uymayacağız

Gerçektente bu maç için üzel logolar var bunlardan biride İDDANIN logosu:

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

çArşı Alkole karşı

Emre abi sadece maç öncesi alkole karşı ama yoksa biliyorsun
    Ayrıca maça gelemeyecek arkadaşlar mutlaka bir yerden izlesin maçı.İnanılmaz bir tribün şovu olacak.Dün stada gidip son hazırlıkları yaptık.Konfeti vs.Ayrıca maçtan sonra video ve fotoğraflarla sizinleyim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O Halde :

ultrAslan
    İnanıyoruz !! Bir galibiyet daha alıp ilerlemeyi istiyoruz !

guzel bir mac olacak, iki takimda kontrollu oynayacak, galatasaray orta sahayi cok tutup bu maci kazanacaktir diye dusunuyrum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Dün Fenerbahçe'nin berabere kalmasıyla bu maçın önemi dahada arttı.

Ben inanıyorum! Bu maçı kazanacağız, kazanmaktan başka çıkışımız yok!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş bu savunma ve orta sahayla galatasaratın hücüm gücünü durdurması çok zor.Evet çok gol atıyorlar fakat karşılarında ligin en az gol yiyen takımı var songunda dönmesiyle defansta problem yaşayacağımızı sanmıyorum.Bjk ye göre daha uzun oyunculara sahibiz bir duran top golü olurmuş gibi geliyor bana zevkli bir maç olacak golü erken bulursak maç farka gidebilir tabi feldkamp oyuncuları geri çekmezse.En kötü ihtimal berabere biter ama kazanacağımızı düşünüyorum..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    PAF'lar yenişemedi

Beşiktaş ile Galatasaray arasında bu akşam oynanacak olan süper lig maçından önce PAF derbisi heyecanı yaşandı.

Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan PAF Derbisi 1-1 sonuçlandı. Goller maçın son dakikalarında gelirken,

88. dakikada Cem Sultan Galatasaray'ı öne geçirdi. Bu şok gole Beşiktaş 90+3'te Koray ile cevap verdi.

Haftaya girilirken 49 puanla Sivasspor'un liderlik koltuğunda oturduğu PAF Ligi'nde, Galatasaray puanını 46'ya Beşiktaş ise 40'a yükseltti.

Sezonun ilk yarısında yapılan maçta Siyah-Beyazlılar, Galatasaray'ı deplasmanda 4-3 yenmişti.

Kaynak: DHA
    Pafları bile şanslı yaa
    Last edited by Onurap : 02.Mart.2008 at 16:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cem Sultan ilk defa paf ligi maçında oynadı..İlk golünü attı.

baktık maç gitti bizde taraftarı izleriz... Taraftar yine döktürecek... En son lider oldumuzda ben Lise1 gidiyodum..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by extensor View Post
    hehe çok güldüm ya

bence beşiktaşta futbolcular dahil kimse şampiyon olabileceğine inanmıyor bu akşmaki maçta her sonuç olur ama beşiktaştan şampiyon falan olmaz
    Beşiktaş'lı oyuncularla bire bir görüşme halindemisin? Sen nerden biliyorsun başkalarının içinden geçenleri? İnşallah bu akşam güzel bir oyun,3 puan ve gol yemeden maçı bitirerek senle aynı görüştekilere kim olduğumuzu gösterecek.Bu potansiyel mevcut.

Quote Originally Posted by aysem View Post
    hayır besiktas yenilirse sampiyonluk yolundan uzaklaşır taraftarda sırt dönebilir takıma ankaraspor macına 2 gol atınca de nigris demirörene söylenenleri herkes biliyor macı alırsak fenerbahcenin önünde 3 puan önde olacagız buda cok önemli bu arada galatasaray camiası her zman birlik ve beraberlik kenetlenme halinde başarılı oluyor bu tabi ki benim görüşüm bende bu kenetlenmeyi bu sene görüyorum herşey 20:45 te belli olcak
    Madem bu işler kenetlenmeyle oluyor o zaman bizde %100 şampiyonuz bu akşam kazanırsak..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İlk 11 ler belli oldu

BEŞİKTAŞ

Rüştü
    İbrahim Kaş
    İbrahim Üzülmez
    Gökhan Zan
    Baki
    İbrahim Toraman
    Ali Tandoğan
    Tello
    Delgado
    Holosko
    Nobre

GALATASARAY

Aykut
    Sabri
    Servet
    Song
    Hakan Balta
    Barış
    Mehmet Topal
    Volkan
    Arda
    Ümit Karan
    Hakan Şükür
    Last edited by GeNç KaRTaL : 02.Mart.2008 at 19:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    So what?
    Saike

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri