Diyarbakır'a yenilmişsin. Hehe![]()
Diyarbakır'a yenilmişsin. Hehe![]()
Defansa acilen takviye yap Serhat.Yoksa hücum hattı iyi.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Diyarbakır ilginç olmuş.Başarılar yeni sezonda Serhat.
Vander meyde yerine beni oynat sezon sonuna kadar asist manyağı yapayım Ligi
Bu yıL küme bekLiyoruz senden Serhatcım.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Serhat defansa acil takviyeler yapmazsan işin çok zor olabilir ligde.Hücum hattın ise güzel yeni sezonda başarılar.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim,
Yunus kardeşim gereken transferleri yapmaya çalıştım..
At. Madrid Camiasında büyük transfer gelişmesi.
Andriy Shevchenko
Transfer sezonun bitimine günler kala At. Madrid transfer bombasını patlattı, Chelsan'ın golcu oyuncusunu renklerine katan Kurtuldu, transferin yerinde olduğunu açıkladı.
David Rozehnal
Defanstaki sıkıntıları daha fazla çekmek istemediğimiz için bu sene 3 kuluvarda, dünya ya boy gösterme umuduyla alınan Rozhehnal iyi bir transfer olarak nitelendiriliyor..
La Liga Heycanı başlıyorrr..
La Liga 1. Hafta
Osasuna - At. Madrid
Osasuna takımı daha çok istedi ve daha atak oynayan takımdı..
NOT : Yeni Transferlerden Shevchenko 2. yarı oyuna girdi.
La Liga 2. Hafta
At. Madrid - Murcia
Shevchenko ; Maça çok hızlı başlayan Shevchenko yeni takımdaki 2. maçına çıktı ve hiç yabancılık çekmedi, İspanyada bu sezon kendisinden fazlasıyla söz ettireceğini gösterdi.
Rozehnal ; Defansın bel kemiği olan Rozehnal ilk çıktığı maçta diğer defans 3lüsünle süper bir uyum yakaladı ve ilk resmi maçta hatasız bir futbol sergiledi
ve çok iyi bir transfer olduğunu gösterdi..
La Liga 3. Hafta
Cordoba - At.Madrid
Shevchenko ; Ligin yeni ekiplerinden olan Cordoba takımınada penaltıdan gol atan Shev bu haftayıda golsüz geçmedi..
Mista ; Takımda yer bulmakta zorlanan Mista ikinci yarıda oyuna girdikden sonra takımının 2. golunu attı..
Kariyerimi okuduğunu için teşekkür ederim..
Hakemlerin torpiliyle nereye kadar ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Öncelikle kümede başarılar.Rakip seninle eşit olunca zorlanıyorsun.Osasuna gibi..Onun dışında Shevchenko'yu almışsın.Çok iyi transfer kardeşim.Başarılar.
Lige fena başlamamışsın tebrik ederim Serhat.
Seva BOmba olmuş gerçekten...Şimdi kariyer dahada zevklenir...
Toparlarsın yakında.![]()
Sağol kardeşim teşekkür ederim..
O takımı küme düşürmeyi anca sen becerirsin Aygün'cüm..![]()
Sana laık bir konu bu lütfen başkalarını ekleme.
Teşekkür ederim, Aytukum..
Evet Gökay abi baya iyi oldu takım defans hattındaki boşluğuda Rozenhal'la kapattık sorun kalmadı şuanlık..
Dostum Rozehnal'ı alarak ne yapmaya çalıştın anlayamadım valla.Yani adam yaş 28.Defans oyuncuları için tecrübe iyi elbette ancak bu adam'ın özellikleri bence çok düşük.Pozisyon alma diye birşey yok.Bence yanlış transfer.![]()
Transferlerin ya yaşı geçmiş oyuncular ya da gelecek vaat etmeyen tipler olmuş. Biraz geleceği parlak transferler yap, dök parayı Serhatcığım.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Biraz daha genç bi forvet alsaymışsın daha iyi olurmuş..
Başarılar kariyerinde.
Kariyerimi sona erdiriyorum, arkadaşlar daha fazla ilerletemiycem artık..
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Yorumlarınızı eksik etmediğiniz için çok sağolun..
O zaman konu kapanır. Teşekkürler Serhatcığım.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Serhat şakacı senihani bitmişti neyse devam etmene sevindim güzel de gidiyorsun tebrikler.
Umarım toparlanırsın...başarılar
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Serhat Kurtuldu Liverpool Defterini kapattı..
![]()
![]()
![]()
Geçtiğimiz hafta Newcastle onunde alınan maglubıyetten sonra kendısının bu takımda daha fazla durmamasının gerektıgınını dusunen Kurtuldu Liverpool kulübü ile yollarını ayırdır kısa zaman sonra tekliflere açık oldugunu belirten Serhat Kurtuldu,
ilk olarak Elazığspor dan teklif geldi ve teklifdeki bir takım onerilerde bulundu ama Elazığspor'un bunu kaldıramayacagı haberını alınca Transfer ıptal oldu..
Flas Flas Flas A.Madrid'de Serhtuldu Dönemi..
Liverpool kulubünden ayrılan Serhat Kurtuldu İspanyanın köklü kulubü olan Atletico Madrid takımınla 2010 yılına kadar anlaştı.
Serhat biraz geç oLdu ama k.Bakma Kariyer böLümüne fazLa bakmıyorum.
Geçte oLsa Yeni takımında Baraşılar DiLerim.![]()
La Liga Hafta 26
At. Madrid - Athletıc
At. Madrid takımı ile ilk resmi maçıma çıkıyorum takımdaki oyuncularımın hiç birisini daha önceden izleme şansım olmamıştı geldiğim günden;
sonra 3 idman yapmıştık takım ile bu 3 idmandaki performanslara göre düzenlediğim takımla çıktıgım ilk maça beklemediğim sonuç gelince galibiyet zevkini diğer haftaya ertelemiş oldum..
La Liga Hafta 27
Osasuna - At. Madrid
Oyuncularımı ilk maçtan sonra nasıl oynata bılecegım konusunda cok cesıt taktık ve cok cesıt veryasyonlu ıdmanlar yaptırdım ve illa ki,
2. hafta galibiyet istiyordum ve istediğim sonuca farklı bir şekilde ulaşınca baktım keyfime..
La Liga Hafta 28
At. Madrid - Racing
Osasuna maçından aldığımız galibiyet takımımıza çok güzel bir hava getirdi ve bende gün geçtikce oyuncularımın kapasitelerini daha çok anlıyor ve onları daha çok tanıyordum,
Sonradan oyunu değiştire bilecek oyuncuları 11 de görev alabilecek oyuncularımı hemen hemen herkesi kısa sürede tanımam benim için çok güzel ve sevindirici oldu..
FLaşş FLaşş FLaşş '' At. Madrid 'de beklenmedik transfer
At. Madrid 'in Serhat Kurtuldu'nun gelişinden sonraki Türk Milli Takımının unutulmaz oyuncularından olan Transferi KİM ??
Atletico'da başarılar Serhat.La Liga'da kalan haftalarda alacağın puanlarla ligi güzel bir konumda bitirirsin umarım ...
Başarılar dilerim Serhat 2 maç kazanmışsın güzel olmuş umarım iyi bir yerde bitirirsin bu sezonu.
La Liga Hafta 30
Recreativo - At.Madrid
Oyuncularımdan galibiyet bekliyordum ve ilk golu yedikden sonra ;
bir hayli moral bozuklugu yasamadım desem yalan olur ama sonrada 2. yarıda toparlandıktan sonra skoru elimize geçirmemiz 90. dakikada oldu..
La Liga Hafta 31
At. Madrid - Getafe
Maça baştan sona kadar üstün başladık üstün bitirdik oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum..
La Liga 31. Hafta Sonu sonuçları ve Puan durumu
Yorumları bekliyorum iyi ve ya kötü..
Çok iyi performans sergiliyorun serhat devamını dilerim