Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

25 48.08%
  • Galatasaray

18 34.62%
  • Berabere

9 17.31%
1 ile 30 arası toplam 228 sonuç

Konu: TSL 24. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş bu savunma ve orta sahayla galatasaratın hücüm gücünü durdurması çok zor.Evet çok gol atıyorlar fakat karşılarında ligin en az gol yiyen takımı var songunda dönmesiyle defansta problem yaşayacağımızı sanmıyorum.Bjk ye göre daha uzun oyunculara sahibiz bir duran top golü olurmuş gibi geliyor bana zevkli bir maç olacak golü erken bulursak maç farka gidebilir tabi feldkamp oyuncuları geri çekmezse.En kötü ihtimal berabere biter ama kazanacağımızı düşünüyorum..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    PAF'lar yenişemedi

Beşiktaş ile Galatasaray arasında bu akşam oynanacak olan süper lig maçından önce PAF derbisi heyecanı yaşandı.

Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan PAF Derbisi 1-1 sonuçlandı. Goller maçın son dakikalarında gelirken,

88. dakikada Cem Sultan Galatasaray'ı öne geçirdi. Bu şok gole Beşiktaş 90+3'te Koray ile cevap verdi.

Haftaya girilirken 49 puanla Sivasspor'un liderlik koltuğunda oturduğu PAF Ligi'nde, Galatasaray puanını 46'ya Beşiktaş ise 40'a yükseltti.

Sezonun ilk yarısında yapılan maçta Siyah-Beyazlılar, Galatasaray'ı deplasmanda 4-3 yenmişti.

Kaynak: DHA
    Pafları bile şanslı yaa
    Last edited by Onurap : 02.Mart.2008 at 16:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri