1 ile 30 arası toplam 363 sonuç

Konu: FM2008 8.0.2 Yayında - Yenilendi 20/2/2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Oyuncu değerlerinde daha gerçeğe uygun şekilde yansıtmalar yapıldı. O açıdan oyuncu özelliklerinde düşme olması normal bir durum. Bu herkeste yaşandı.
    bilgilendirme için teşekkürler...

bu arada maç motorunda baya bir iyileştirme yapılmış...uzaktan gol görebiliyoruz artık...karşıdaki kaleci panter kesilmiyor her maç...ve bana kalırsa en önemlisi oyuncu hareketleri daha bir gerçekçi olmuş...kaleciler mesela artık uçtuğunu görebiliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Daha önce karşılaşan oldu mu bilmiyorum ama benim başıma ilk defa bu yamayı yükledikten sonra geldi. O açıdan yamayla ilgili olduğunu düşünerek paylaşmak istedim.

Sürekli şikayetçi olduğum bir konuydu bu. Kaleci ile karşı karşıya kaldığında oyuncu kesinlikle kaleye vuruyor. Örneklersem oyuncu sağ taraftan ceza sahasına girdiğinde solda bir oyuncu olduğu halde ona atmaz kaleye vurur ve pozisyon gol olmadan sonuçlanmış olurdu. Yani topu arkadaşına verse boş kaleye yuvarlamış olacakken bunun yerine kaleye şut atıyordu. Dediğim gibi onlarca maç oynadım onlarca kariyer bitirdim. Ama böyle attığım bir tek gol yoktu taki biraz önce olana kadar.

99 numaralı oyuncum ceza sahası içine girdi. Vurmak yerine topu hemen gerisinde ki 18 numaralı oyuncuya bıraktı. (Semih-Alex paslaşması gibi düşünebilirsiniz.) Normalde vururdu ama bu pas beni şaşırttı. Sonra 18 numaralı oyuncum şutu attı kaleciden dönen topu takip eden 99 nolu oyuncu topu ağlara gönderdi.

Dediğim gibi daha önce belki bu tarz goller oluyordu ama ben bu yamayı yükledikten sonra karşılaştım ve paylaşmak istedim.

arkadaşlar daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama benim şöyle bir sorunum var.

Orjinal Fm 2008 sahibim 8.01 ve sonrasında 8.02 yi yükledim. başka bir şey yüklemedim.

8.02 yi oynamaya başladım 1 sezon bitirdim. 1 sezon boyunca transfer listesine hiç oyuncu gelmedi büyük kulupleri takip ediyorum kimseyi satmıyolar almıyorlar. inat ettim tek tek tüm takımlardaki oyuncuların transfer durumlarına baktım kimse transfer listesinde değil.

Sanki oyunda transfer olayı iptal gibi.

birde ben 5. kez galatasarayla oynuyorum habire zarar eediyorum. sürekli düşük oyuncu alıyorum pahalı satıyorum yinede düzlüğe çıkamadım.
    yardım edebilecek varsa sevinirim.
    Last edited by VOLKANGUVEN : 01.Mayıs.2008 at 11:22

Quote Originally Posted by VOLKANGUVEN View Post
    arkadaşlar daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama benim şöyle bir sorunum var.

Orjinal Fm 2008 sahibim 8.01 ve sonrasında 8.02 yi yükledim. başka bir şey yüklemedim.

8.02 yi oynamaya başladım 1 sezon bitirdim. 1 sezon boyunca transfer listesine hiç oyuncu gelmedi büyük kulupleri takip ediyorum kimseyi satmıyolar almıyorlar. inat ettim tek tek tüm takımlardaki oyuncuların transfer durumlarına baktım kimse transfer listesinde değil.

Sanki oyunda transfer olayı iptal gibi.

birde ben 5. kez galatasarayla oynuyorum habire zarar eediyorum. sürekli düşük oyuncu alıyorum pahalı satıyorum yinede düzlüğe çıkamadım.
    yardım edebilecek varsa sevinirim.
    yeni bir oyun kuracağın zaman ligleri seçerken en altta ilk sezon transferler izin ver gibi bir ifade var.oradaki tik i kaldırırsan ilk sene transfer olmaz,bence ona bak muhtemelen orayla ilgilidir.
    diğer sorun da yamayla ilgili. 8.0.2 patch inde fenerbahce ve galatasaray sürekli zarar ediyor.siteden onunla ilgili düzelten yamayı bulabilirsin ya da 8.0.2 nin o sorunu düzeltmiş son versiyonunu indirebilirsin.

Öncelikle teşekkürler fakat şimdi de şöyle bir sorunum var yeni yamayı indirdim. Zip li dosyayı rar ile açmaya çalışıyorum %99 da hata veriyor dolayısı ile kuramıyorum. birdaha indirdim. Bu seferde Daha dosyayı açamadan hata veriyor. Zip li soyayı açamıyorum ki indireyim. Ne yapabilirim.
    Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    yeni bir oyun kuracağın zaman ligleri seçerken en altta ilk sezon transferler izin ver gibi bir ifade var.oradaki tik i kaldırırsan ilk sene transfer olmaz,bence ona bak muhtemelen orayla ilgilidir.
    diğer sorun da yamayla ilgili. 8.0.2 patch inde fenerbahce ve galatasaray sürekli zarar ediyor.siteden onunla ilgili düzelten yamayı bulabilirsin ya da 8.0.2 nin o sorunu düzeltmiş son versiyonunu indirebilirsin.

Mesaj Yetkileri