9 kişi ile kaç pozisyon bekliyorsun arkadaşım?
Galatasaray'ın kaç tane pozisyonu vardı ki, 90+4'te gelen golle yendi Gs, esas Galatasaray'ın sıkıntılı olduğunu düşünüyorum.Kayseri maçı dönüm noktası, kaybederlese lige havlu atacaklar.

Ankara ve Bursa maçı yedek ağırlıklı, doğru düzgün oynamayan oyunculardan dolayı, çok doğal..

Quote Originally Posted by Onurap View Post
F.bahce çok kötü yakalandı gerçekten bi kere en önemli eksik roberto carlos takımın formsuz oluşuda cabası..Kendi sahasında müthiş oynayan bir sevilla bence çok gol olur bu maçta fark olursa kimse şaşırmasın.Avrupa takımlaı kendi sahasında kolay tur vermez beşiktaş inonüde kök skötürdü liverpoola orda 8 yedi keza galatasarayda öyle..

O maçta oyunu rölantiye aldık topa sahip olma üstünlüğü göstermez ayrıca fenerbahce sürekli yan pas yapan bir takım buda etki olarak görülebilir.Galatasaraya ise daha direkt oyun oynuyor.Görende 90 dakika 9 kişi oynadınız sanır
Liverpool ile Sevilla'yı bir mi tutuyorsun?

@EmperoR
Fenerbahçe çok pozisyon bulan bir takım değil.
İyi savunma ile alan daraltarak az pozisyon verip, yakaladığını da atan bir takım.Luce'nin BJK'si gibi..

Gereksiz çaba sarfeden benim, boşuna anlatıyorum nasıl olsa, uğraşmayacağım.
Gs dikine oynayabilir ama öyle aman aman atağı yok, 9 kişiye Gs kendi yarısahadan çıkmadı bir ara 10 dk civarı.Fenerbahçe oyunu dengeledi, hatta daha üstün oynadı bir ara.
Pas üstünlüğü oyun üstünlüğüdür, direkt oyun aynı tarz iyi savunma yapan takımlarda avantaj olmaz, yan top yaptı Fenerbahçe bir o kadar dikine de oynadı.Deivid'in hemen hemen en çok performans gösterdiği maçlardan biridir yine.9 kişi ile ne kadar iyi oynanabiliyorsa o kadar iyi oynandı.

Zico yine takımı sakladı, nasılsa derbi en kötü biri kaybedecek ben de kaybetsem ne olur dedi ama kötü yaptı, böylesine bir hafta kaçırılır mı?