Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

25 48.08%
  • Galatasaray

18 34.62%
  • Berabere

9 17.31%
1 ile 30 arası toplam 228 sonuç

Konu: TSL 24. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Hybrid View

besiktasa tebrikler 4 sene sonra ilk kez lider oldular ama pek uzun surecegini sanmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by T_A_N_E_R View Post
    besiktasa tebrikler 4 sene sonra ilk kez lider oldular ama pek uzun surecegini sanmiyorum
    Beşiktaş'ın bu maçı kazanacağınıda sanmıyodunuz,ama kazandık.Şöyle boş laflar etmeyin sırf laf olsun diye.Neden sanmıyorsun peki açıklarmısın?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Beşiktaş'ın bu maçı kazanacağınıda sanmıyodunuz,ama kazandık.Şöyle boş laflar etmeyin sırf laf olsun diye.Neden sanmıyorsun peki açıklarmısın?
    Bu bir tahmindir niye sinirleniyorsun ki? G.Saray kazanacak demiştir, Beşiktaş kazanmıştır. Bunlar tahmindir. İddaa'da oynayanlar var orada G.Saray'a verenler var o zaman boşuna mı oynamış oluyor? Beşiktaş kaybetseydi o zaman birisi sana bunu yazsaydı sen ne yanıt verirdin? Bana görede uzun sürmeyecek, çünkü takılacağı bir maçta arkadan gelecek üç takımdan birisi bir galibiyet ile geçebiliyor... Bu puan tablosunda çok şey değişir...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Bu bir tahmindir niye sinirleniyorsun ki? G.Saray kazanacak demiştir, Beşiktaş kazanmıştır. Bunlar tahmindir. İddaa'da oynayanlar var orada G.Saray'a verenler var o zaman boşuna mı oynamış oluyor? Beşiktaş kaybetseydi o zaman birisi sana bunu yazsaydı sen ne yanıt verirdin? Bana görede uzun sürmeyecek, çünkü takılacağı bir maçta arkadan gelecek üç takımdan birisi bir galibiyet ile geçebiliyor... Bu puan tablosunda çok şey değişir...
    Şimdi Batuhan çok güzel demişsin,Sen mantıklı bir açıklama yapmışsın.Ancak insan bir tahmin yapar, bir de işi aşırıya kaçırır abartır , allar pullar ortaya koyar.

Yanılmıyorsam ilk sevilla maçından önce idi Aygün yazmıştı " Fener'in kazanması imkansız diye" konu duruyor açıp bakılabilir.Demek istediğim bu benim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Benim sinirlendiğim nokta tamamen farklı.Mesajın başında Beşiktaş'ı tebrik ediyor ardından illaki bir şekilde kışkırtacak ya "4 sene sonra ilk kez lider oldular ama pek uzun sürecegini sanmıyorum" Mesajın pek maçlada alakası yok aslında başındaki yalandan "beşiktaşa tebrikler" kelimeleri olmasa.Bu yüzden boş laf diyorum.Sadece yazmış olmak için yazmak diyorum.Yoksa senin yazdığın gibi bir mesaj yazıp açıklama yapsa hiç bir şey demeye hakkım yok zaten...

Mesaj Yetkileri