Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

25 48.08%
  • Galatasaray

18 34.62%
  • Berabere

9 17.31%
Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 228 arası toplam 228 sonuç

Konu: TSL 24. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Hakem doğru karar verse o oLacaktı bu oLacaktıLarı bırakaLım Lütfen. Ümit Karanın yerde İbrahim kaş a yaptığı bir makas hareketi var ona da kart verseLerdi o zaman. HoLoskonun ceza sahası içinde çekiLdiği pozisyon var ona bakıLırsa.

Hakem öyLe aham şaham hataLar yapmadı. MağLubiyeti ya da gaLibiyeti hakeme bağLamak çok yaLnış bir karar oLur.
    Ben bağlamıyorum ki orada sadece hakemin hatalı olduğunu belirttim.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    O Servetin pozisyonu için ise her türLü karar veriLir. PenaLtı veriLse bir aLLahın kuLu itiraz edemez. VeriLmesede edemez. Hakem takdirine kaLmış bir oLay. Onun o an ki duruş, bakış açısı iLe iLgiLi. Servet kasti uzattı oLarak ta aLgıLayabiLirdi, aLgıLamayadabiLirdi ki aLgıLamadı. Yani tartışmak boşuna o pozisyonu.
    Katılmıyorum. Nobre içeri girdi, Servet ise onu takip etti ve kaydı elleri havada kaldı Nobre ortayı açınca top Servet'e çarptı. Servet orada kayarken topu elle engellemek için değil ayak ile dışarı atmak içni kaydı. Bu yüzden orada %100 çarpma var. Buda penaltı olmadığını kanıtlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Demek istediğimi anLatamadım sanırım. O pozisyon öyLe bir pozisyon ki herkes ne dese doğru yani. Sen çarpma diyorsun sonuna kadar hakLısın. Bende bana göre penaLtı diyorum bende sonuna kadar hakLıyım. Eğer o pozisyonda penaLtı verseydi ortaLık karışmayacaktı. Vermeseydi ki vermedi de eğer maç berabere bitseydi de karışmayacaktı. O yüzden tamamen takdir meseLesi oLan bir pozisyon. %100 şu deniLebiLecek bir durum yok ortada.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

besiktasa tebrikler 4 sene sonra ilk kez lider oldular ama pek uzun surecegini sanmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by T_A_N_E_R View Post
    besiktasa tebrikler 4 sene sonra ilk kez lider oldular ama pek uzun surecegini sanmiyorum
    Beşiktaş'ın bu maçı kazanacağınıda sanmıyodunuz,ama kazandık.Şöyle boş laflar etmeyin sırf laf olsun diye.Neden sanmıyorsun peki açıklarmısın?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hakikaten niye böyleyiz biz ? Ankaragücüne fark atar deriz,Galatasaray rahat alır deriz,Leverkusen turu geçemez asla deriz,Bursa pozisyon bulamaz deriz.

Bakın dikkat ettiyseniz tüm takımlardan örnek verdim sadece bir takım taraftarı yapmıyor bunları,hepimiz yapıyoruz.

Niye uzun sürmesin?O kadar uzun süreden sonra aldıklarına göre bırakmayacaklarda denebilir!Bütün derbiler iç sahada şampiyonluğa en yakın o şeklinde de söylenebilir.Bu kadar fanatik olmayalım lütfen..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Beşiktaş'ın bu maçı kazanacağınıda sanmıyodunuz,ama kazandık.Şöyle boş laflar etmeyin sırf laf olsun diye.Neden sanmıyorsun peki açıklarmısın?
    Bu bir tahmindir niye sinirleniyorsun ki? G.Saray kazanacak demiştir, Beşiktaş kazanmıştır. Bunlar tahmindir. İddaa'da oynayanlar var orada G.Saray'a verenler var o zaman boşuna mı oynamış oluyor? Beşiktaş kaybetseydi o zaman birisi sana bunu yazsaydı sen ne yanıt verirdin? Bana görede uzun sürmeyecek, çünkü takılacağı bir maçta arkadan gelecek üç takımdan birisi bir galibiyet ile geçebiliyor... Bu puan tablosunda çok şey değişir...

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    birincisi ben hiç bir zaman Beşiktaş maçlarını kaybedersen üzülmem sinirlenmem yani üzülürüm tabi ama doğal bir üzüntü olur ama sinirlenmem. Yenersekde çok sevinmem.

ikincisi Servetin pozisyonu penaltı değildiki . Discoya katılıyorum "Servet orda elle kesmedi. Bahsettiğin Nobre'nin dar açıdan vuruşu ve yere düşen Servet'te çarpıp kalecie gitti."
    servete çarpmadı servetin eli kalkıktı eline geldi kaleciye döndü...Yani illa bir penaltı olacaksa servetin eline geldi top penaltı verse verirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Bu bir tahmindir niye sinirleniyorsun ki? G.Saray kazanacak demiştir, Beşiktaş kazanmıştır. Bunlar tahmindir. İddaa'da oynayanlar var orada G.Saray'a verenler var o zaman boşuna mı oynamış oluyor? Beşiktaş kaybetseydi o zaman birisi sana bunu yazsaydı sen ne yanıt verirdin? Bana görede uzun sürmeyecek, çünkü takılacağı bir maçta arkadan gelecek üç takımdan birisi bir galibiyet ile geçebiliyor... Bu puan tablosunda çok şey değişir...
    Şimdi Batuhan çok güzel demişsin,Sen mantıklı bir açıklama yapmışsın.Ancak insan bir tahmin yapar, bir de işi aşırıya kaçırır abartır , allar pullar ortaya koyar.

Yanılmıyorsam ilk sevilla maçından önce idi Aygün yazmıştı " Fener'in kazanması imkansız diye" konu duruyor açıp bakılabilir.Demek istediğim bu benim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Benim sinirlendiğim nokta tamamen farklı.Mesajın başında Beşiktaş'ı tebrik ediyor ardından illaki bir şekilde kışkırtacak ya "4 sene sonra ilk kez lider oldular ama pek uzun sürecegini sanmıyorum" Mesajın pek maçlada alakası yok aslında başındaki yalandan "beşiktaşa tebrikler" kelimeleri olmasa.Bu yüzden boş laf diyorum.Sadece yazmış olmak için yazmak diyorum.Yoksa senin yazdığın gibi bir mesaj yazıp açıklama yapsa hiç bir şey demeye hakkım yok zaten...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam dağıtmayın konuyu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O Nobre'nin pozisyonda ceza sahasında bir tane Beşiktaş'lı olsa daha çok dikkat çekebilirdi-Zaten fazla itirazda olmadı- ama kimse olmadığı için pek dikkate alınmadı.Yani el o kadar açık ki penaltı verse kimse bişi diyemez.Hakem yorumudur diyip saygı duymak zorunda kalırdı.Tıpkı bizim hakemin o pozisyonu penaltı olarak değerlendirmemesine saygı duyduğumuz gibi..

Birde şunu paylaşmak istiyorum.Biz dün bizim açımızdan çok önemli bir galibiyet almışız.Gs'li arkadaşlar hiç bizden bahsetmemiş.-bahseden var ama çok az-Sanki dün biz bir kere geldikte golü attık üstüne yattık.Bence dünkü galibiyetimizde taraftarın desteğini arkasına alarak çok iyi mücadele eden takımımızın payı büyüktür.Nedir bu maçı Gs kaybetti tripleri anlamıyorum..-Maçı normal şartlarda çok rahat kazanacaklarını iddia edenler var hala-

Birde şu liderlik konumuz.Tamam 4 sezondur lider olamıyoruz.Kısmet olmadı,teknik ve idari yönetimlerin hataları oldu bunda.Çok uzun süre sonra hasret olduğumuz liderlik koltuğuna oturmuşuz hala millet bize 2.sınıf takım muamelesi yapıyor.-sadece forumda değil normal hayattada-Yok neymiş çok sürmezmiş,yok Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı yokmuş.Nedir bu yahu.Biraz rakibe saygı gösterin.Buraya kadar getirmişiz,fikstür avantajımızda var.Neden böyle bitiremeyelim.Allah'ın emri mi bizim şampiyon olamayacağımız?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Şemsi fikstür avantajı deme?

Neden mi?

Eline kalem kağıt al hesapla sonuç BJK şampiyon; ama mesela geçen hafta herkes GS üç puan derken Kasımpaşa kazandı... Bu tip sonuçlar çıkacaktır. Derbileri evinde oynayacak avantaj; ama ne kadar kazanma ihtimali varsada kaybetme ihtimalide var...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fikstür avantajından kasıt Trabzon ve Fenerbahçe maçlarını içeride oynayacak olmamız.Kim ne derse desin kendi evimizde bu sezon kritik maçlarda kazanıyoruz.Şampiyonuda kritik maçlar belirleyecek diye düşünüyorum.Bizim Sivas deplasmanındaki maçımız kritik maçlar arasında ama oraya iddamız devam ediyor şekilde gidersek kazanırız bence.Dediğin örnek ise süpriz sonuçtur.Bunlarda futbolun içinde var ama şampiyonluğa oynayan takımlar iyi olduklarında kolay kolay kaybedeceklerini düşünmüyorum.Bunun sebebide aradaki kalite farkı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Şemsi Ç.Rizespor'u unutma, ben oradan mağlubiyet bekliyorum. Son hafta Manisa maçı var. Manisa düşmemek için oynuyor. Artık alt üst sırada kim var, kim kimi yener yorum yapılmaz. Unutmaman gereken birşey var geçen yıl biz İnönüde kazandık ve şampiyon olduk... Ayrıca Sivas deplasmanında Fenerbahçe dört gol attı. Beşiktaş neden atmasın? Tahmin yapmak çok zor...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Alıntı yapılan mesajlar yanlış anlaşılmadan dolayı kaldırıldı.
    Last edited by LaigLeNoiR : 03.Mart.2008 at 22:44

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Murat çok güzel yorumlar tebrik ederim gerçekten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    servete çarpmadı servetin eli kalkıktı eline geldi kaleciye döndü...Yani illa bir penaltı olacaksa servetin eline geldi top penaltı verse verirdi.
    ha eline geldi ha eline çarptı ikiside aynı şey ikisindede kasıtsız olarak yapılan şey var
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Konuların kapanma vakti gelmiş anlaşılan. Maç 1-0 bitti, değiştirme şansımız, tekrar oynatma şansımız, hatta zamanı geriye alma şansımız yok. Daha fazla tartışma alevlenmeden konuyu kapatıyorum.
    Last edited by goosfraba : 03.Mart.2008 at 23:36 Reason: :)
    (/s)

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri