İlk sezon benim de amacım orta sıralarda kendime yer bulabilmek.
Gol yemeyi engelleyemiyorum. Takım olarak defansta pek alternatifimiz yok. Ama ileri uç ve atağa yönelik oyuncularım çok. O yüzden Topu ileride çevirip pozisyon bulup gole çevirmeye çalışıyoruz. Ancak topu kaptırdığımızda geride problem yaşıyoruz.
Şimdilik buna razı olmak zorundayız.
thehell61'in dediği gibi takım bu Lig için henüz yeteri kadar iyi değil. Zamanla pişeceğiz inşallah.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SEZONA DEVAM
11.Hafta
Çok ümitli olmadığımız bir maç Eijido. Elimizden geleni yapacağız. Deplasmandaki maçta beraberlik bizim için iyi bir sonuç olur.
Hiç ummadığımız bir şekilde 2-0 öne geçtiğimiz maçta, kötü bir oyun sonucu ve ofsayttan atılan bir golle 3-2 yenik duruma geçtik. Sol kanatta yaptığımız değişiklik etkili oldu ve maçı son dakikasında attığımız golle 4-3 galip geldik.
12. Hafta
Lorca'yı gözümüze kestirdik bu hafta. Bu maçı alıp ligdeki flaş skorlarımıza bir yenisini eklemek istiyoruz. Evimizde seyircimize bir galibiyet hediye etmek istiyoruz.
65. dakikaya kadar muhteşem oyunumuzla 2-0'ı bulduk. Bu dakikada defansın arkasına giden bir topla oyunun bütün seyri değişti. Aslında oyuncularımda hiç hata bulmuyorum. Oyun o kadar üstün bir şekilde devam ediyordu ki, taktik üzerinde yapmam gereken değişiklikleri yapmadım ve maçın keyfine varmaya kalktım.
Ancak 65. dakikadan sonra gelen 2 gole engel olamayınca, galip gelebileceğimiz bir maçta 1 puana razı olduk. Beraberliğe rağmen sergilenen oyun beni tatmin etti ve gelecek için umut verdi.
13. Hafta
Rakibimiz Recreativo La Liga tecrübesi olan güçlü bir takım görüntüsü veriyor. İddiamızın olmadığı bir maç.
Maçın hemen başında yediğimiz gol moralimizi bozdu. 2. golden sonra biraz toparlanıp, topu ayağımızda tuttuk ve sonucunda golü bulduk. İkinci yarını başlamasıyla baskıyı kurduk ve 2-2'yi yakaladık. Bu golden sonra Recreativo oyunun kontrolünü eline aldı ve arka arkaya yedidğimiz 2 golle maçı 4-2 kaybettik. Yine de oynanan oyundan memnunum.
İspanya Kupası 4. Tur 1.Ayak
Rakibimiz Villareal. Mümkün olduğunca az fark yemeye çalışacağız.
Eh, Villareal karşısında 3 fark çok sayılmaz)
14. Hafta
Elche zor bir rakip ancak evimizdeki maçı kazanmak istiyoruz.
Kontrataktan bulduğumuz golle yakaladığımız avantajı koruyamadık ve beraberliğe razı olduk.
15. Hafta
Levante La Liga tecrübesi olan takımlardan ve bizim rakibimiz değil. Beraberliğe oynayacağız.
Yine şanssız bir maç oldu bizim için. Topu ayağımızda tutarak üzerimize gelen rakibe karşı uzun toplarla gol aramaya çalıştık. Ancak boşluk bulamayınca paralel ve geri paslarla topu ayağımızda tuttuk. Yine de topu ayaklarına aldıklarında direk kaleye inen rakibimiz karşısında dayanamadık.
16. Hafta
Celta ile aramızdaki farkı sahaya yansıtmamak için çabalayacağımız bir maç olacak.
Yine top bize ama goller rakipte... Ligin dibine doğru gidiyoruz.
17. Hafta
Haftalar ilerledikçe farkediyorum ki, Lig BBVA düşündüğümüzden de zorlu rakiplerle dolu ve Lemona olarak hem yapısal anlamda hem de oyuncu olarak daha çok yol almamız gerekiyor. Bu hafta da Alaves ile oynuyoruz. Yine La Liga tecrübesi olan zor bir rakip.
Bu maçtaki oyunumuz ve mücadelemiz için oyuncularımı kutluyorum. Gerçekten çok iyi mücadele ettik ve geriye düşmemize rağmen maçı bırakmayıp beraberliği kurtardık. Özellikle rakip 10 kişi kaldıktan sonra galibiyeti bulacak pozistoynları bulduk ama değerlendiremedik.
18. Hafta
Bu hafta kazanabiliriz. Düşme hattındaki Universidad LP ile oynuyoruz.
Maç tamamen rakibin üstünlüğünde geçti. Almamız gereken bir maçtı ama oyuna bakarsak beraberlik bizim için iyi bir sonuç oldu.
19. Hafta
Artık toparlanmamız lazım. Maç kazanamaz hale geldik. Arka arkaya çok güçlü rakiplerle oynadık. Oyun olarak ezilmesek de, skora yansımayınca bir işe yaramıyor. Daha az gol yemeliyiz daha çok gol atmalıyız...
20. Hafta
Maçın başında bulduğumuz gollerle maçı kopardık. Uzun süredir aldığımız ilk galibiyet bize biraz nefes aldırdı. Birkaç galibiyet alıp, hem moralimizi hem ligdeki durumumuzu düzeltmeliyiz.
İspanya Kupası 4. Tur 2.Ayak
İlk maçın sonucuna göre şansımız olmayan bir durumdayız. Eliimizden geleni yapacağız.
Çok ilginç bir maç oldu. Top bizde, pozisyonlar rakipte ama golleri bulan biz olduk. Aslında ligin başından beri bizden kuvvetli takımlara karşı uyguladığımız bir taktikti ancak pek başarılı olduğumuz söylenemez. Villareal'e karşı tutması ilginç oldu.
20. Hafta sonunda puan durumu şöyle oldu :
![]()