Quote Originally Posted by Sir DEATH
FM'nin hakettiği yerde olup olmaması ile ilgili söylediklerine bir anlam veremedim açıkçası.Ne yani M.Kosova FM'nin medya distribütörü mü? İlker Yasin ise türkçeye olan inanılmaz hakimiyeti ve maç esnasında izleyiciyi coşturan sözleriyle taktirimi toplamış olmasına rağmen son zamanlarda(uzun bir süredir) formsuzluğu gözden kaçmamaktadır.
ben fmnin daha geniş kitlelere ulaşması taraftarıyım.murat kosova medya distribütörü diye bir şey demedim ama fena fikir değil açıkçası.murat gibi,galip öztürk gibi sporla ilgilenen halkın tanıdığı isimler fmyi oynadığını açıkça söyledikçe heleki bazı genç yetenekleri fmden takip ettiklerini söylemeleri(galip bir yazısında yazmıştı)oyuna olan ilgiyi artıracaktır.
İlker yasin ise başlı başına bir olaydır.arşive bakarsan daha önce bir başlık açılmış,ilker yasine sayfalarca methiye!düzülmüştür.haydi fb,bjk,gs veya milli takım demekle herkes coşturur ama işte premier lig bu derken(okay mı,muratmı karıştırıyorum kusuruma bakmayın ) daha çok heyecanlanıyorum.topun bulunduğu adamı söylemekle gol diye bağırmakla spiker olunmaz.onuda doğru yapsa neyse tamam dicem ama o da yok neyse ilker yasin tartışıp konunun ve röportajın güzelliğini kaçırmayalım