Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Murat Kosova

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default Murat Kosova

NTV ve NBA TV'nin başarılı spor spikeri Murat Kosova. Genç neslin en başarılı spikerlerden biri olarak gösterdiği Kosova ile yoğun temposu arasında keyifli bir söyleşi yaptık.

Röportajın Devamı
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Çok güzel bir röportaj olmuş,böyle ce Murat Kosova'nın Fm oynayıp oynamadığını merak edenlerde gerçeği öğrenmiş oldu. Emeği geçenlere teşekkürler...
    Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

murat kosava gerçekten çok beğendim bir spor adamı.sanıyorum herkeste taktir ediyordur kendisini.ayrıca bir beşiktaş taraftarı olduğunu biliyorum eğer yanılmıyorsam o yüzden daha da çok seviyorum..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

genc neslın bence en donanımlı spor adamı..premıer lıg maclarını onun anlatımınla dınledıkten sonra tv 8 dekıler bana cok sıkıcı gelıo..

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

cok güzel olmuş yaa

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Bu adamı cok seviyorum ya tabi o anlamda deil yanlıs anlamayın

Quote Originally Posted by alkaweb
    Bu adamı cok seviyorum ya tabi o anlamda deil yanlıs anlamayın
    hadi hadi şaka şaka.
    bende murat kosovayı beğenenlerdenim acaba adamı beğenmeyen var mı ki?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

süper röportaj olmuş gerçekten cuma girip pazartesi çıktığımız oluyodu demiş vay be

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Çok güzel bir röportaj olmuş, bu adamın spora olan aşkına hayranım...

10. Default Yarı türkçe, yarı İngilizce(amerikanca:))

Nba stüdyoda duyduğum her cümlesine söylemek istediği şeyin ingilezcesiyle başlayıp sonra türkçesini söyleyen, elinden gelse asla türkçe konuşmayacak olan, sürekli genç nesli özentiliğe sürükleyen ve Türkiye'deki Amerika özentiliğinin temsilcilerinden olan Murak Kosova; hiç düşünmüyo mu ki bir sunucunun misyonu, dili olabildiğince yabancı kelimelerden sakınarak, sade ve akıcı kullanmaktır.Sade ve akıcı kullandığına bir itirazım olmamakla beraber, sürekli cümlelere başladığı veya içine sokuşturduğu ingilizce kelimelerlede bir nevi katletmektedir. Hakkı Devrim Murat Kosova hakkında(türkçesi hakkında) olumlu görüş bildirmediği sürece benim yorumlarım ve tespitlerim doğruluğunu koruyacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by Sir DEATH
    Nba stüdyoda duyduğum her cümlesine söylemek istediği şeyin ingilezcesiyle başlayıp sonra türkçesini söyleyen, elinden gelse asla türkçe konuşmayacak olan, sürekli genç nesli özentiliğe sürükleyen ve Türkiye'deki Amerika özentiliğinin temsilcilerinden olan Murak Kosova; hiç düşünmüyo mu ki bir sunucunun misyonu, dili olabildiğince yabancı kelimelerden sakınarak, sade ve akıcı kullanmaktır.Sade ve akıcı kullandığına bir itirazım olmamakla beraber, sürekli cümlelere başladığı veya içine sokuşturduğu ingilizce kelimelerlede bir nevi katletmektedir. Hakkı Devrim Murat Kosova hakkında(türkçesi hakkında) olumlu görüş bildirmediği sürece benim yorumlarım ve tespitlerim doğruluğunu koruyacaktır.
    olaya farklı ama dogru bı gozle bakmısın..ama sunu da unutmamak lzım nba-basketbol terımlerınde ıng orjınal hallerını kullanmak turkclerını kullanmak yerıne her zaman tercıh edılıyo..hem kulaga hos gelıo hem de genelde tum dunyaca o sekılde telafuz edılıyo..draft oldu yerıne turkce bı kelıme kullanmak bence olmaz..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

NBA hakkında konuşuyorsanız NBA terimlerini değiştirmeden söylemeniz gerekmektedir.Sadece NBA'de varolan kuralların isimlerini değiştirmek hoş olmaz.

Genel kurallar zaten çevrilmiştir, örneğin traveling=steps/topla yürüme.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

13. Default

Ben terimlerden bahsetseydim oraya belirtirdim. Hayır tamamen konuşmasını çeviriyor. Örneğin; ''Murat Murathanoğlu Amerikadan döndü, inside informations(!) yani içerden haberlerle birazdan karşımızda'' şimdi biri buna da cevap yazsın... bu ve bunun gibi onlarca yerde türkçeye ingilizce sokuşturuyor. yekrar söyliüyorum terimlerden bahsetmedim...

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

zamanında benimde öyle bir fırsatım olmuştu ... cm1 den beri oynuyormuş..
    türkçe çevirisi falan yapmış hatta..

11 senede inşaatı bitirmesi komedi tabi

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Sir DEATH bahsettiği konuda haklı hakkaten, eğer olumsuz bir niyeti yoksa bu konuda kendini geliştirmesi lazım diye düşünüyorum...

16. Default

bence son zaman ların en yiy spikeri

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

gerçekten güzel olmuş,bu tür konukların çoğalması gerçekten sevindirici.bizim gibi fmsever ünlüler sayesinde oyunumuz hakettiği yere ulaşacaktır.emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler.
    murat kosova gerçekten beğendiğim bir spikerdir.tek sevmediğim yanı ilker yasin'i sevmesi oda vefa borcu herhalde.muratı ilker yasin keşfettiyse hayatındaki tek doğru işi yapmış herhalde röportajda ilk anlattığı maçın cannes -fener maçının ilk yarısı olduğu yazıyor.ilk yarı 0-0.ikinci yarı ilker yasin anlatıyor ve maç 4-0 cannes kazanıyor.işte ilker yasinin şanssızlığı yada uğursuzluğu

18. Default

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    gerçekten güzel olmuş,bu tür konukların çoğalması gerçekten sevindirici.bizim gibi fmsever ünlüler sayesinde oyunumuz hakettiği yere ulaşacaktır.emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler.
    murat kosova gerçekten beğendiğim bir spikerdir.tek sevmediğim yanı ilker yasin'i sevmesi oda vefa borcu herhalde.muratı ilker yasin keşfettiyse hayatındaki tek doğru işi yapmış herhalde röportajda ilk anlattığı maçın cannes -fener maçının ilk yarısı olduğu yazıyor.ilk yarı 0-0.ikinci yarı ilker yasin anlatıyor ve maç 4-0 cannes kazanıyor.işte ilker yasinin şanssızlığı yada uğursuzluğu
    FM'nin hakettiği yerde olup olmaması ile ilgili söylediklerine bir anlam veremedim açıkçası.Ne yani M.Kosova FM'nin medya distribütörü mü? İlker Yasin ise türkçeye olan inanılmaz hakimiyeti ve maç esnasında izleyiciyi coşturan sözleriyle taktirimi toplamış olmasına rağmen son zamanlarda(uzun bir süredir) formsuzluğu gözden kaçmamaktadır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

söylediklerine katılıyorum ama murat kosava için değil bu söylediklerin kaan kural için geçerli.murat kosava da yapıyor kabul ama kaan kadar değil.o kaan yokmu o adam amerikan olmak için nelerini vermezdi.tv provakatörü kaan..

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    Röportajlarımızın devamı gelecek arkadaşlar

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Murat kosova iyi adamdır yaw dokunmayım muradıma şaka bir yana kaan kural bence amerikan özentisi olan bir insan bu dogru

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

FM'nin hakettiği yerde olup olmaması ile ilgili söylediklerine bir anlam veremedim açıkçası.Ne yani M.Kosova FM'nin medya distribütörü mü? İlker Yasin ise türkçeye olan inanılmaz hakimiyeti ve maç esnasında izleyiciyi coşturan sözleriyle taktirimi toplamış olmasına rağmen son zamanlarda(uzun bir süredir) formsuzluğu gözden kaçmamaktadır.
    ben fmnin daha geniş kitlelere ulaşması taraftarıyım.murat kosova medya distribütörü diye bir şey demedim ama fena fikir değil açıkçası.murat gibi,galip öztürk gibi sporla ilgilenen halkın tanıdığı isimler fmyi oynadığını açıkça söyledikçe heleki bazı genç yetenekleri fmden takip ettiklerini söylemeleri(galip bir yazısında yazmıştı)oyuna olan ilgiyi artıracaktır.
    İlker yasin ise başlı başına bir olaydır.arşive bakarsan daha önce bir başlık açılmış,ilker yasine sayfalarca methiye!düzülmüştür.haydi fb,bjk,gs veya milli takım demekle herkes coşturur ama işte premier lig bu derken(okay mı,muratmı karıştırıyorum kusuruma bakmayın ) daha çok heyecanlanıyorum.topun bulunduğu adamı söylemekle gol diye bağırmakla spiker olunmaz.onuda doğru yapsa neyse tamam dicem ama o da yok neyse ilker yasin tartışıp konunun ve röportajın güzelliğini kaçırmayalım

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by mustang
    Murat kosova iyi adamdır yaw dokunmayım muradıma şaka bir yana kaan kural bence amerikan özentisi olan bir insan bu dogru
    Bu özentiliği nasıl çıkardın acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

benim yazdıklarımdan çıkarmıştır.ayrıca bir yerden çıkarmasına gerek te yok adamın amerikanlara özendiği o kadar belli ki.

Akşama kadar Amerikan gazete ve web sayfalarından NBA haber ve yorumlarını takip etmek zorunda olan, Amerikan tvlerini sürekli takip eden ve sık sık Amerika'ya seyahate giden bir insanın konuşmalarında bazı unsurların yer alması normal değil mi?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by koray_capello
    benim yazdıklarımdan çıkarmıştır.ayrıca bir yerden çıkarmasına gerek te yok adamın amerikanlara özendiği o kadar belli ki.
    nasıl özeniyor bana bir tarif edin de ben de kaçırmışsam tamam derim. giydiği kıyafetlerden bunu çıkartmıyorsunuzdur herhalde

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by iori
    nasıl özeniyor bana bir tarif edin de ben de kaçırmışsam tamam derim. giydiği kıyafetlerden bunu çıkartmıyorsunuzdur herhalde
    ya bu anlatılacak bişe değilki nasıl anlatim ben öyle hissediyorum yaptığı hareketlerden konuşmalarından..

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

[quote=TüMeR_yAğıZ]ama işte premier lig bu derken(okay mı,muratmı karıştırıyorum kusuruma bakmayın ) daha çok heyecanlanıyorum.
    muratın lafı o..bencede superrrr..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri