Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

17 54.84%
  • Kayserispor

7 22.58%
  • Berabere

7 22.58%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 72 sonuç

Konu: TSL 25. Hafta | Galatasaray - Kayserispor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

2 hafta önce Kasımpaşa bu sahada 3 puan çıkarmadı mı? Kayseri onlardan daha kaliteli bir takım değil mi? Nedir bu geçmiş maçlara bakıp rahat yeneriz düşüncesi anlamakta zorlanıyorum.Kayseri ligin kalbur üstü takımlarından.Galatasaray zorlanacaktır.Tolunay hocayla ayrı bir havada yakaladılar..G.Saray kazanamaz demiyorum ama öyle rahat galibiyet falan alamaz diye düşünüyorum.Heleki son haftalarda ortaya konan oyunla hiç alamaz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kasım paşa ligin sonuncusu bizi yendi ozaman .madem en kötü takım bizi yeniyor diğer takımların hepsi yener. Böyle bir düşünce olabilirmi ya Eğer gerçekten öyle olsaydı Galatasaray ligde sonuncu olurdu.

Futbolda herşey olabilir. Bir söz vardır "Maç 90 dakika (bazı takımlar için uzatmada işe yarıyor ) top yuvarlak.

Küçük takım büyük takım diye birşey yok bunun örneğini hem burada hem avrupa maçlarında sıkça gördük.

Not:şemsi sözüm sana değil yanlış anlama genelden bahsediyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benim demek istediğimde bu zaten Cihan.Rahat kazanılacak maçlarda var ama Kayseri maçı bu maç değil bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Niye kazanmayalım?Galibiyet sadece çok iyi futbolla mı oluyor..Sen daha iyi bilmen gerekirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayır canım rahat galibiyetler genelde iyi futbolla oluyor. Anlamamışın ne demek istediğimi.Galatasaray tabii ki kazanabilir.Kayseri'de kazanabilir.Beraberede bitebilir.Kayseri kolay rakip değil..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kayseri'den Kasımpaşa'nın yaptıgını yapmasını bekliyoruz.

Galatasaray karşısında Kayseri'yi açıkçası şanslı buluyorum ancak maç berabere bitecek...

7. Default

Galatasaray'ın işte kadrosu:

GALATASARAY: Aykut, Sabri, Emre, Servet, Hakan Balta, Mehmet Güven, Mehmet Topal, Lincoln, Arda, Nonda, Ümit Karan

Barış'ın olmaması çok dikkat çekici bugün sağ kanatta zorlanabiliriz ataklarımız büyük ihtimale sıkça Arda'nın kanatından gelişecek....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sabriye kim yardım edecek....Arkadaslar sag taraf yol gecen hanı cangele,Gökhan geniş alanları seviyor...

------------Aykut----------------
    Sabri---Emre---Servet--HakanBalta
    Mehmet Güven--Mehmet Topal-----Arda
    --------------Lincoln-------------- -
    ---------Ümit--------Nonda---------

Sag taraf rakipler için maden suan

Gökhan-Cangele kayserini ekmegine yag sürdük..Ha ortasahamız rakibe sürekli pres yapar eger top yapmamasını saglarsa iyi..Ama araya atılan toplar çok sıkıntılı oalcak..
    Barış yorgunmuş ondan dinlendiriliyomuş..Barusso 18 kişilik kadroda yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

GALATASARAY
    Aykut
    Sabri
    Emre
    Servet
    Hakan Balta
    Mehmet Topal
    Arda
    Mehmet Güven
    Lincoln
    Ümit
    Nonda

KAYSERİSPOR
    Ivankov
    Ali Turan
    Aydın
    Koray
    Ragıp
    Saidou
    Kemal
    Mehmet Eren
    Cangele
    Mehmet Topuz
    Gökhan Ünal
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sabri attı G.Saray 1-0 önde...

G.Saray maçı kazanacak büyük ihtimalle,çünkü erken gol bulduğu zaman takım havaya giriyor ve devamı geliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

golün geleceği belli idi kayserinin bırakın atak yapmayı 3 pas üst üste yapabildiğini bile görmedim gs 3-4 yapar bu maçı sabrinin gölü güzldi bu arada

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arkadaş ben bu Feldkamp'ı anlamıyorum. Orta sahada oynatabileceği bir yığın adam varken (Barusso olsun, Barış olsun, Serkan olsun, Carrusca olsun, Ayhan olsun) gidip neden Mehmet Güven'i oynatıyorsun? Allah'tan Kayseri bugün pek iyi futbol oynayamıyor. Yoksa bugün bizi harcarlardı.
    Edit: Bu arada 2 oldu Ümit Karan attı, Kayseri bir kere daha Sami Yen'den çıkamayacak anlaşılan.
    Last edited by IcedEarth : 08.Mart.2008 at 20:43 Reason: Gol oldu yahu :D

Mehmet Güven iyi oynuyor yahu,hemen tepki göstermeyin.

Ilk yari iyi oynayan taraftik,rahat götürüyoruz, maci alacagiz ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bugün takım çok iyi oynuyor. Yine ortasahamız cok koşuyor ve neticede goller geldi. Sabrinin golü sampiyon oldugumuz yıl yine kayseri ye attığı gole cok benziyor. O.Sahamız böyle koşsun, bassın kazanamayacagımız mac yok. Bugün de görüyoruz bilmem kac mactır yenilmeyen kayseri ye 3 pas üst üste yaptırmıyoruz. Bu oyunu sürdürmeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet maçı rahat kazanabiliriz şampiyonluğu bırakmayacağız.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kayserispor her zamanki gibi İstanbul'da silik oynuyor.Galatasaray farkı daha da artıracak bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    2 hafta önce Kasımpaşa bu sahada 3 puan çıkarmadı mı? Kayseri onlardan daha kaliteli bir takım değil mi?

Nedir bu geçmiş maçlara bakıp rahat yeneriz düşüncesi anlamakta zorlanıyorum
    Amaç tartışma değil ancak Genç Kartal kardeşimin bir yanlış düşüncesini söyleme gereği duydum. Daha öncede bu tarz mesajlarına denk gelmiştim.

Şimdi maçlar için yorum yapılırken, son zamanlarda oynanan oyun, kimin sahasında oynandığı, hangi futbolcuların yer aldığı, geçmişte yapılan maçlar, bu maçın iki taraf için önemi vs. göz önüne alınır. Ona göre yorum söylenir. Biz buna öngörü diyoruz. Sende bundan şikayetçi oluyorsun. Ama bilmediğin birşey var şikayetçi olduğun şeyi sende yapıyorsun.

2Heleki son haftalarda ortaya konan oyunla hiç alamaz..
    Galatasaray'ın ASY deki Kayseri üstünlüğüne bakarak yorum yapanları eleştiriyorsun, sende geçmiş maçlarına bakarak yorum yapıyorsun. Bu takım her maça Kasımpaşa oyunuyla mı çıkıyorda geçmiş maçlara takılıyosun. O açıdan ya eleştirmicez yada eleştirirken aynısını bizde yapmıcaz. Umarım yanlış anlamazsın neyse.

Gelelim ilk yarı değerlendirmesine, ortada giden bir maç oluyor ama skor Galatasaray lehine oluştu. O açıdan maçın dikkati çeken kısımlarına değineceğim.

Uğur'un yokluğunda Sabri'nin gelen bu golü çok iyi oldu. Sabri daha güvenle oynamaya başladı buna ihtiyacımız vardı.

Ümit Karan yine nasıl aldı döndü vurdu vallahi helal olsun bu adama.

Galatasaray şampiyonluğa oynuyorsa şu zemini halletmeli, özellikle ilk yarı hücum yaptığımız kalede tam vuruş anlarında top sürekli sekiyor.

Lig Tv'de yeni spikerler bulmalı, Sabri'nin şutunu Ercan Taner anlatsaydı aniden gelen golün zevkine daha çok varırdık.

Son olarak görüntülerde görünmüyordu ama taca çıkan top için spiker şu ifadeyi kullandı. Kalli çok şık bir hareketle topu aldı ve oyuncularına ulaştırdı. Ardından görüntü geldi eliyle alıyor topu koptum vallahi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Silik oynamıyorlarda son vuruşlarda etkisizler.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Kayseri çok isteksiz, resmen maç bitse de gitsek havası hakim. Sabri güzel gol attı. Mehmet güven biraz heyecanlı. Lincoln etkisiz. Mehmet Topal şahane.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok sıkıcı bir 2.yarı geçiyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Biraz hareketlendi oyun bu dakikalarda.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Aykut bugün bazı pozisyonlarında yaptığı kurtarışlarıyla iyi oynuyor.
    Last edited by yunusgs : 08.Mart.2008 at 21:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Tebrikler GS... Kayseri İstanbul deplasmanlarındaki kötü sonuçlarına bir yenisini ekledi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Aslanlarım 3 puan bizim böylelikle puan farkını korumuş olduk.

Aykut,Topal ve Servet macin en iyi isimleriydiler.Karan ve Arda da iyilerdi.

Kayseri bugün kötüydü,onlari orta sahada bozduk.Ama yine de 2.yari da net pozisyonlar buldular Aykut bunlara gecit vermedi.

Ben Aykut kalede olunca daha rahat mac izliyorum nedense,kalede hep o olmali

Servet ve Topal ..

Onlarin hakkinda ne desek az.Formanin hakkini sonuna kadar veriyorlar.METIN gibi oynuyorlar.Helal olsun aslanlar !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet Baran abi iyiki Barusso Mehmet Topalı kesemedi.Servet ilk geldiğinde eleştiriliyordu ama şimdi harika.Aykut da bence de her maç Aykut oynamalı.Ümit Karan da gollerine devam ediyor.Arda da harika hepsine cani gönülden tebrikler.Ayrıca Sabri de kendini bulmaya başladı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut neler yapabileciğini gösterdi. Servet'te defansta kuş uçurtmadı. Mehmet GÜven kötüydü. Sabri'de eski Sabri olmuş bu da iyi bir haber ayrıca Mehmet Topal formasının hakkını sonuna kadar veriyor tebrikler...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sabri dediklerimizi duydu sanki çok istekliydi bence maçın adamıydı kilidide o açtı..Arda çok isteksizdi ruhen sahada değildi..Servet ve m.topal şahaneydi.E.güngörde iyidi bu çocuk ara pası kesmede songdan 10 kat daha iyi.Topuda oyuna düzgün sokabilirse gs banko olur..M.güvende iyidi sakin ve kontrollü oynadı..Sonuç olarak liderliği hak edecek br futbol oynadık...Skor tahminide tutturdum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aykut , Servet ve En iyisi Mehmet Topal !

Söylemiştim kazanacagımızı iyi oynadık bastık kazandık. Mehmet Topal a denilecek laf yok son dakikaları sakat sakat oynadı harika oynadı helal olsun !

Tebrikler Cimbom'um. Takipteyiz !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Barusso geldiginde,Ayhan iyileşdiginde Topal oynayamaz deniliyordu.Topal hala oynuyor..Topal sana Helal olsun..Örümcek Topal.Son dakikalarda sakat sakat fedakarca oynaması bana Kaptan Bülent'i hatırlattı. Aynen devam Mehmet,sen bizim yıldızımız olacaksın.

Ümir karan'a verilen cezalar yaramış..Ümit ne kadar kosdu..Hele defans'a yardım etmesi süper..

Lincoln böyle oynayacaksa;Feldkamp göstersin o meşhur (!) disiplinini ve yedeğe çeksin. Biraz ayıp olmaya başladı çünkü her pozisyonda kendini yere atması.

Nonda(Hakan niye oynuyor gördük),Lincoln acayip formsuzlar..Takımı yavaslattılar.

Servet bugün yine igne ile oynadı..Savaşıyor,çalışıyor,didiniyor,hata da yapıyor ama taraftarın alkışını hakediyor.

Servet, Mehmet Topal ve Ümit Karan iyi ki bu takımda var. Hiç kendilerini bozmadan oyunda kalıyorlar. Haftalardır iyiler.

Sabri ve Aykut için olumlu bir maç oldu..

Son olarak;Selcuk dereli'yi hiç begenmedim..Taraftarlar'ın Selcuk gol gol demesi ilginçdi..
    Last edited by Emurafu : 08.Mart.2008 at 22:53

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tebrikler G.Saray,Kayseri gibi zor bir takımdan rahat üç puan alarak takibini sürdürdü...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

CİM BOM GELENEĞİ SÜRDÜRDÜ!..

Kayserispor ile İstanbul'da yaptığı lig maçlarının tamamından galip ayrılan ve şimdiye dek rakibine tek puan dahi kaptırmayan Galatasaray, bu geleneğini sürdürdü.

Rakibini bu akşamki mücadelede 2-0 mağlup eden Galatasaray, Kayserili renktaşıyla evinde yaptığı 13. lig maçını da kazanırken, toplam 43 gol atıp, kalesinde sadece 8 gol gördü.

İki takım arasında İstanbul'da yapılan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Sezon Sonuç

--------- -----

1973-1974 1 - 0

1974-1975 2 - 0

1979-1980 2 - 0

1985-1986 5 - 2

1992-1993 4 - 2

1993-1994 3 - 1

1994-1995 2 - 1

1995-1996 5 - 0

1997-1998 5 - 1