1 ile 30 arası toplam 878 sonuç

Konu: FM 2008 - Oyun içerisinde karşılaştığınız ilginç olaylar

Hybrid View

Alt yapı coştu gene . Ben aziz yıldırımın yerinde olsam beni kovar aistanı alırdım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne denebilirki kaç kere öne geçtim savunmadakiler bilerek yeseler ancak bu kadar yerlerdi.

Quote Originally Posted by estustbjk View Post
    Ne denebilirki kaç kere öne geçtim savunmadakiler bilerek yeseler ancak bu kadar yerlerdi.

Arkadaşım senin bunu buraya koymana bile gerek yoktu.Bu tür şeyler gerçek hayatta da bir çok kez karşılaştığımız durumlardan biri.

Quote Originally Posted by kocari View Post
    Alt yapı coştu gene . Ben aziz yıldırımın yerinde olsam beni kovar aistanı alırdım

Valla benim altyapi en fazla 12-0 galip gelmisti,bu kadar farklisini ilk defa görüyom

Ayrica golleri atanlardan birisinin ismi garibime gitti
    Suat Sükrü 164 007 james bond gibi

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Valla benim altyapi en fazla 12-0 galip gelmisti,bu kadar farklisini ilk defa görüyom

Ayrica golleri atanlardan birisinin ismi garibime gitti
    Suat Sükrü 164 007 james bond gibi

yaw alt yapıdan çıkan oyunculardan potansiyeli olanları belli olsun diye nick yazıyorum normal adını ve yanına da P.A sını yanlışlıkla takımdan kovmuyorum böylelikle

Quote Originally Posted by kocari View Post
    yaw alt yapıdan çıkan oyunculardan potansiyeli olanları belli olsun diye nick yazıyorum normal adını ve yanına da P.A sını yanlışlıkla takımdan kovmuyorum böylelikle
    Hehehe,süper bir uygulama

Mesaj Yetkileri