Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

14 87.50%
  • Vestel Manisaspor

0 0%
  • Berabere

2 12.50%
1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: TSL 25. Hafta | Fenerbahçe - V. Manisaspor

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

3 golde temiz, birde utanmadan ayakları yere basar haldeyken ufak temasta yere atıyor kendini faul bekliyor..
    Ayrıca gerçekten uğur kendini buldu sonunda.
    iki çift sözüm iste sayın musa'ya.. Lig tv artık bu maçtan sonra eminim ki tarafsız yayın yapmıyor. Abim maçta, telefon etti ve stadın yıkıldığını çok mükemmel coştuklarını ve tezahüratın en üst düzeyde olduğunu söyledi kendisi fanatik değildir ve hemen her maça gider tribünlerin halini bilir. E ben tvye ses fazla gelmiyor atomsfer yansımıyor dediğimde resmen küfretti adam
    yaklaşık 41-42 bin kişi varmış stadda zaten, tüm gruplar coşmuş durumdaymış ama malesef bu lig tv yüzünden... ağzımı bozmak istemiyorum orasıda ayrı.
    Yaklaşık 12-13 dakika dale fener yapıldı örneğin, bir kere tribünler gösterilmedi.. Oysa diğer takımlarımızda durum farklı. bu da artık lig tv kurumunun tarafsız olmadığının göstergesidir.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by EreN View Post
    3 golde temiz, birde utanmadan ayakları yere basar haldeyken ufak temasta yere atıyor kendini faul bekliyor..
    Ayrıca gerçekten uğur kendini buldu sonunda.
    iki çift sözüm iste sayın musa'ya.. Lig tv artık bu maçtan sonra eminim ki tarafsız yayın yapmıyor. Abim maçta, telefon etti ve stadın yıkıldığını çok mükemmel coştuklarını ve tezahüratın en üst düzeyde olduğunu söyledi kendisi fanatik değildir ve hemen her maça gider tribünlerin halini bilir. E ben tvye ses fazla gelmiyor atomsfer yansımıyor dediğimde resmen küfretti adam
    yaklaşık 41-42 bin kişi varmış stadda zaten, tüm gruplar coşmuş durumdaymış ama malesef bu lig tv yüzünden... ağzımı bozmak istemiyorum orasıda ayrı.
    Yaklaşık 12-13 dakika dale fener yapıldı örneğin, bir kere tribünler gösterilmedi.. Oysa diğer takımlarımızda durum farklı. bu da artık lig tv kurumunun tarafsız olmadığının göstergesidir.
    Eren biz hep küfrediyoruz..Ligtv her maçın içine ediyor..Mesela Fenerbahce mçında karaografi yaptıkya,İnanırmısın Ligtv göstermez diye ne kadar korktuk bunlar böyle..İyi şeyleri göstermezler...Kötü seyleri gösterirlerki reytingleri artsın..

Arkadaslar maçtan geliyor nasıldı tezaruhatlarımız diyor bizde hiçbirsey duymadık diyoruz..

Yok bir antrenörü sürekli gösterirler,Yok yedek kulübesinde sürekli birini gösterirler..İşleri güçleri kötü seyler..

Adam gibi maçta anlatamıyorlar,,1 ercan taner vardı onu'da kaptırdılar..Dünkü bizim maçta spiker sürekli isimleri karısdı...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Adam gibi maçta anlatamıyorlar,,1 ercan taner vardı onu'da kaptırdılar..Dünkü bizim maçta spiker sürekli isimleri karısdı...
    yahu dün sizin maçtaki spiker yüzünden uyuyakalıyordum o ne kardeşim öyle..

Bu arada gerçekten Lig TV'ye çok öfkelendim şu an gerçekten çok sinirliyim..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri