1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Gökdeniz Rusya'ya doğru !

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Siz neler yapmışınız öle ya Bravo size

Ya valla hala boş boş aynı şeyler biz deviz biz en iyisiniz tamam kardeşim ya en iyisi sizsiniz

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Siz neler yapmışınız öle ya Bravo size

Ya valla hala boş boş aynı şeyler biz deviz biz en iyisiniz tamam kardeşim ya en iyisi sizsiniz
    yukarda yazdığım şeyler senin 22.mesajını yerle bir eden şeyler...

@gebzeli

Arkadşım 8-0 vericek başka örnek gelmedi aklıma Sivas-Kayseri Tabuları yıktı TS Türkiyenin 4.büyüğüne yakışmıyan işler yapıyor son yllarda bak bugün Gökdeniz yoktu Kasımpaşa galibiyeti kaçırdı... Trabzonspor eksi gücünden çok uzak Gökdeniz olmadan ligde tutunmaları zor bence katılırsnız katılmazsınız msla ben Adnan Polat şampiyon biz olcaz konusna katılmıyom ama mesaj yazmadım ya da Şemsi arkadaşımın istatistiklerle şampiyon BJK olur konusunada yazmadım istesem yazar kavga çıkarırdım oralarda yani..

Ben sadece düşündüğümü yazdım alıntı yapılın
    ca uzadı gitti...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Bu konu hakkında herkes satılır,satılmaz diye yorum yapmış sen ise TS Küme düşer yorumunu getirmişsin. Bu güzel yaklaşımlarından dolayı kutluyorum seni . Farkınıda belli etmişsin zaten daha uzatmaya gerek yok
    1.Haftada herkes farkını belli etti zaten tabi bu konudada...
    Last edited by Fıratcan Alçınkaya : 10.Mart.2008 at 01:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri