Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
şimdi arkadaşlar bana bu saydıklarım şöyle iyi böyle iyi demesn bende biliyorum hepsi iyi oyunucu ama inanın (ben öyle inanıyorum en azından) bunlar bizim luganodan song dan çok ta iyi oyuncu değiller...eğer böyle devam ederse açıkcası araştırmacı şeflerden rica edeceğim..eğer FM de bir iki oyuncu için acayip değerler verilirse bu önemli değil..tolere edilebilir..amagenel eğilim bu yöndeyse..çok sayıda ülkede böyle yapılmaya devam edilirse kendi ülkelerinin oyuncularını bu kadar şşireceklerse..bizde durumumuzu bi gözden geçirelim diyeceğim...çok çok iyi bir araştırma ekibimiz var ...bundan kuşkum yok..ama eğer herkes bu eğilimdeyse bizim yaptığımız doğrunun da bir anlamı kalmıyor...çünkü malesef doğrular çoğunluğa göre şeklleniyor blimde değil ama sosyal hayatta.....ve FM bir sosyalleşme aslında dsiğer ülkelerle bizim ülkemiz oyuncularının mukayese edildiği bir ortam yaratıyor...ve biz burada çok hassas davranırken eğer bi çok ülke sürekli aynı şeyi yaparsa bizde durumumuzu gözden geçirelim derim....

Yazını okudum ve özellikle bu kısım benimde dile getirdiğim bir şey. Evet biz belki doğruyu yapıyoruz ama diğer ülkelerle kıyas yapınca acayip farklar ortaya çıkıyor. GS araştırma kısmında yazmıştım oyunda fenerin sevillayı elemesi neredeyse imkansız. Açtım baktım editörden ilk 16 oyuncuda 30 CA fark var. Ama gerçekte şansları neredeyse eşitti ve nitekim her iki maçta aynı skorla bitti. Benim merak ettiğim ortada bir SI kriteri vardır doğrudur herkes uyarsa oyunda çok güzel olur ama neredeyse aynı dediğin oyuncular 10 puan daha iyi. SI olayın bu tarafını görmüyor mu bunun için hiç yaptırımı yok mu anlamış değilim. Sevilladan açıldı madem adamların defansı Drago 154 Escude 152. Acaba bu adamlar dediğin gibi Lugano yada songdan çok mu iyiler ama 10 puan fark var bunun için bişeyler yapılmalı.